Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Fiate, žiješ?

mr.BSE (Člen)
26.05.2010 22:48:44

Fiate, žiješ?

Co ty na to?

http://2i.cz/2i/i/4bfd96e6/34c691aef9f643c5ac7ec3f9eab1f21f/8c8f94be6d.f.jpg

já sem uslintnul good

najeto 80, dovoz Japan...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
zdenda67 (Člen)
26.05.2010 22:57:29

Re: Fiate, žiješ?

nic nevidímsurprised jak je to možnésurprised

Žiješ jen jednou:-p:-)
mr.BSE (Člen)
26.05.2010 22:57:48

http://2i.cz/2i/t/8c8f94be6d.jpg

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
26.05.2010 22:59:38

Second Class Citizen
1130 Café Racer
zdenda67 (Člen)
26.05.2010 23:03:48

pjekný..Lancia delta nebo co to je?

Žiješ jen jednou:-p:-)
mr.BSE (Člen)
26.05.2010 23:05:43

surprisedhelp

... delta integrale...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
ross (Člen)
26.05.2010 23:10:38

mr.BSE psal:

surprisedhelp

... delta integrale...

a co jako pyčosurprisedbigsmilebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mr.BSE (Člen)
27.05.2010 06:08:36

ross psal:
mr.BSE psal:

surprisedhelp

... delta integrale...

a co jako pyčosurprisedbigsmilebigsmile

seš Fijat, pyčo?surprisedbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Billy (Člen)
27.05.2010 07:32:45

a to je furt nejakej abarth oupravy, pekny goodsmile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
27.05.2010 07:34:21

HF goodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen)
27.05.2010 11:12:26

nejsem fijat,

nicméně BELLA MACCHINA,

Loser (Administrator)
27.05.2010 11:29:22

Kua a kam se podela ta vasen pro Alfu?

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen)
27.05.2010 12:06:59

voni jsou zblblý italama všeobecně bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jiřina (Člen)
27.05.2010 13:29:07

Tak to bych si dikázal představit v garážigood

Tož tak:-D
mr.BSE (Člen)
27.05.2010 13:55:21

Loser psal:

Kua a kam se podela ta vasen pro Alfu?

Vášeň se nikam nepoděla good

A moje Alfa je "poděná" o kousek vedle té Delty, na druhým zvedáku good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie (Člen)
27.05.2010 14:26:18

a je na prodej?

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
mr.BSE (Člen)
27.05.2010 17:42:26

ted ji dovezli... za skoro desetinasobek ceny, kterou si dal za bandita smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
tomasNJ (Člen)
27.05.2010 17:45:12

jo žiju..bigsmile
podle pidi obrázku je to evo III, s nafouklou kapotou, 5 šroubama na kole...
a podle žluté tak jedna z posledních lancii z roku 94 nejaka limited edition Giallogood

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Koldan (Člen)
27.05.2010 20:56:40

ci fix scete mi tvrdit, že je to lepčejší než ochcáfka v tdí na hlínáchsurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ross (Člen)
27.05.2010 21:17:09

Koldan psal:

ci fix scete mi tvrdit, že je to lepčejší než ochcáfka v tdí na hlínáchsurprised

jasně, že né přecsedo, ochcáfka je nejvícgoodbigsmile

VikecB12 (Člen)
27.05.2010 21:31:16

BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu...bigsmile Taky sem přet nedávnem vobměnil vozovej park,felda je minulostísmile2 Ale konečně mám zadohraba s šestiválcem v řadě a BMW ani Medvěd to nenícoolgood A na benzínce mě začínají mít rádisurprisedbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš (Člen)
28.05.2010 09:58:31

VikecB12 psal:

BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu...bigsmile Taky sem přet nedávnem vobměnil vozovej park,felda je minulostísmile2 Ale konečně mám zadohraba s šestiválcem v řadě a BMW ani Medvěd to nenícoolgood A na benzínce mě začínají mít rádisurprisedbigsmile

Žuk?help
smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE (Člen)
28.05.2010 15:39:46

tomasNJ psal:

jo žiju..bigsmile
podle pidi obrázku je to evo III, s nafouklou kapotou, 5 šroubama na kole...
a podle žluté tak jedna z posledních lancii z roku 94 nejaka limited edition Giallogood

pidi obrázek se da rozkliknout good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
28.05.2010 15:56:33

VikecB12 psal:

aktualní stav předchozí kastle - bigsmilebigsmilebigsmile

http://img9.imageshack.us/img9/8045/img2816l.jpg

A nová kastla už je komplet, stačí přehodit okna a dodělat motor
(rozvody, zavařit vanu, vyměnit lágry a přehodit koncáky na řadícím robotu).

A cos nakonec koupil? idontknow

Napada mě jen Volvo 240 R6 smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
28.05.2010 16:09:44

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Žuk?help
smile1

To je vůůůlbigsmilegoodbigsmile
Ondynoj jsme měli Žuka..i s chrápáním nahoře..kára jako prasegoodbigsmile..A když v tom vezli asi 8 pytlů pšenice a chyře to jen naházeli za vrata..na ten kurevskej převis za zadní nápravou, tak jim to v Třebověticích na přejezdu šlo po zadníchcoolbigsmile

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
28.05.2010 16:11:02

mr.BSE psal:

...a nebo taky eFHáčko ...třeba šestnáctku ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE (Člen)
28.05.2010 16:20:25

osiris psal:
mr.BSE psal:

...a nebo taky eFHáčko ...třeba šestnáctku ;)

Místo Feldy na nákupy,jo? good bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
28.05.2010 23:53:33

Těsně vedle, mám Volvo 960, 2.5i 125kw,krom kůže plná výbavagood Je to poslední volvo s zadním náhonemgood

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/58_volvo3.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/58_volvo2.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/58_volvo1.jpg

Konečně kočár na moju prdelgoodbigsmile

Pšán (Člen)
29.05.2010 04:43:24

..kukavůz..
.. http://www.youtube-nocookie.com/watch?v … re=related
..hlavně žes spokojen..bigsmile
..samože to chápu..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
VikecB12 (Člen)
29.05.2010 08:27:13

Pšán psal:

..kukavůz..
..samože to chápu..

Spokojené su,neš si za stejnej peníz koupit tuctovou vochcáfku a zařadit se do stádasick
Toto si aji přes svůj věk (moje je poslední,r.v.96) jen tak majestátně pluje krajinougood ale jenom do doby,než si na mě začne vyskakovat nějakej vořešprut s načipovaným TDI na hlínách,pak se to mění v drafcecoolbigsmile A do kufru se mě místo golfovejch holí krásně vejde rybářská výbava,nebo tam dou strčit dvě horský kolasurprisedgoodbigsmile A navíc to má božskej zvuk,ani za jízdy neposlouchám rádiogood

mr.BSE (Člen)
29.05.2010 14:07:28

Gratulace!

Konečně tě uvidím v autě, který má koule goodsmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie (Člen)
29.05.2010 18:43:52

Pšán psal:

..kukavůz..
..samože to chápu..

:D :D

Sem si u toho videa tam vsude predstavoval Vikeca... Vikeca v hadrach od pana Emporia jak ma na ruce hodinky od Pateka Philippa, jak vytahuje z kufru golfovy hole a u toho vola svemu Brokerovi ze v aute udelal technickou analyzu na volatilitu Erste Banky a ze mu vychazi support na vzestup tak aby do toho nakej tem Míč hodil..... On by tam proste sedel good

Jinak Kchara hrubaaa good good GRATULACE smokin

richie (Člen)
29.05.2010 18:51:30

Korva Vikecu, kvuli tvymu autu sem ted stravil pul hodiny slintanim na Sautu .... v byvaly praci sem se presvedcil, ze volvo stoji za to :)
jeste mit ty prachy a du do toho smokin

ross (Člen)
29.05.2010 23:03:50

VikecB12 psal:
Pšán psal:

..kukavůz..
..samože to chápu..

Spokojené su,neš si za stejnej peníz koupit tuctovou vochcáfku a zařadit se do stádasick
Toto si aji přes svůj věk (moje je poslední,r.v.96) jen tak majestátně pluje krajinougood ale jenom do doby,než si na mě začne vyskakovat nějakej vořešprut s načipovaným TDI na hlínách,pak se to mění v drafcecoolbigsmile A do kufru se mě místo golfovejch holí krásně vejde rybářská výbava,nebo tam dou strčit dvě horský kolasurprisedgoodbigsmile A navíc to má božskej zvuk,ani za jízdy neposlouchám rádiogood

seš mafián jak vidle pyčosickbigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
29.05.2010 23:42:16

čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověkabigsmile Ale to co je v tom videu co dal Pšán je verze Royal,ta je nejvíc,ale u nás k nesehnání a proti klasice se liší právě tou středovou konzolou protáhlou až dozadu,barem a kanceláříbigsmile Muselo to tenkrát stát nehoráznej balík,protože tady to obyč co mám já stálo fungl 1,5melounugood Spotřebu sem čekal aji vyší,vejdu se do 11L/100km bez toho abych se nějak vomezoval,takže vobčas nějakej driftík,klima,na dálnici to vobčas vyvětrat přes dvě kila a takgood Jo a zjistil sem že se volvisti zdraví,teda aspoň ti co jezdí tydle mastodonty 9xx a 7xx řadygoodcool Zrovna dneska sem se s jedním potkal a přet třema týdnama sem jedno potkal v německu,jinak nic,fakt jich moc nenísmile2 Kupoval sem to vot důchotce,kerej to nechtěl prodat,měl to skoro vot novoty,plnil servisku ve volvu,lovů měl fůru,ale už mu to jenom stálo v garáži. Manželce a cerce koupil nějaký tojoty a ty pičovaly že jejich auta stojí venku a jeho 14ti letá kára zavazí v garážifuckbigsmile Byl to první člověk kerýho sem ani nechtěl lámat s cenou,ale řekl sem mu že smlouvání je můj koníček,kdyš nepůjde s cenou dolů že to stejně vemu,přesto slevil,bylo to nejpříjemější vobchodování co sem zažil a že už sem toho kupoval hodněgood
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nuditbigsmile

ross (Člen)
30.05.2010 02:40:33

VikecB12 psal:

čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověkabigsmile Ale to co je v tom videu co dal Pšán je verze Royal,ta je nejvíc,ale u nás k nesehnání a proti klasice se liší právě tou středovou konzolou protáhlou až dozadu,barem a kanceláříbigsmile Muselo to tenkrát stát nehoráznej balík,protože tady to obyč co mám já stálo fungl 1,5melounugood Spotřebu sem čekal aji vyší,vejdu se do 11L/100km bez toho abych se nějak vomezoval,takže vobčas nějakej driftík,klima,na dálnici to vobčas vyvětrat přes dvě kila a takgood Jo a zjistil sem že se volvisti zdraví,teda aspoň ti co jezdí tydle mastodonty 9xx a 7xx řadygoodcool Zrovna dneska sem se s jedním potkal a přet třema týdnama sem jedno potkal v německu,jinak nic,fakt jich moc nenísmile2 Kupoval sem to vot důchotce,kerej to nechtěl prodat,měl to skoro vot novoty,plnil servisku ve volvu,lovů měl fůru,ale už mu to jenom stálo v garáži. Manželce a cerce koupil nějaký tojoty a ty pičovaly že jejich auta stojí venku a jeho 14ti letá kára zavazí v garážifuckbigsmile Byl to první člověk kerýho sem ani nechtěl lámat s cenou,ale řekl sem mu že smlouvání je můj koníček,kdyš nepůjde s cenou dolů že to stejně vemu,přesto slevil,bylo to nejpříjemější vobchodování co sem zažil a že už sem toho kupoval hodněgood
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nuditbigsmile

pičo ty seš spisovatelbigsmile

VikecB12 (Člen)
30.05.2010 08:37:17

ross psal:
VikecB12 psal:

kundo,sem byl zlomenej jak vzduchofkabigsmile

Progear 650 (Člen)
30.05.2010 10:21:30

VikecB12 psal:
ross psal:
VikecB12 psal:

kundo,sem byl zlomenej jak vzduchofkabigsmile

tomu nevěřim....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS