Nejsi přihlášen
Re: koupim triko Bandit Pico
jedno mam, ale to nedam![]()
driv by te vy
vali, ze triko jen na srazu, zkus nekam dojet![]()
...v zari okruh v Moste, nejaka Sosnova
zalezi taky esli tam bude COI nevybrakuje sklady a bude tam vjetnamec...prilis mnoho promenych![]()
...o to vic si pak covek toho trika ceni![]()
![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem ![]()
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý
Housko čoveče co na to triko z festu nastříkat eště
, pak přemluvit celou starou gardu, aby si to vzali při nejbližších masofkách na sebe a tim tomu dali trochu promoušn jako a uvidíš jak pujdou na dračku ![]()
a nebo by se na něj mohli zasloužilí umělci podepsat bílou fixou... třeba triko s Kelyho a ostatních podpisem? ![]()
Strýcfajtr !!!
vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA ![]()
ale di, Ty brepto ...
ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.![]()
God Gave me Everything I want
jaryn psal:ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.
Co se bojíš mikuláše v létě...Prohoď služby a doraž. Ještě řekni, že se ti ve Studnici nelíbilo. ![]()
![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 psal:vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA
a co ztoho udělat druhej letištní speciál. Na druhej rukáf "Tchořovice", na kozy dolípnout "speed"fest2010 a na hrb
a
![]()
jaryn psal:ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.
Jezdím už po BanditAkcích od zlatýho Dřevíče a tryk už mám asi 5 ks. A nejsou to masovky ale good akce takže bych tam bejt tebou jel a koupil co potřebuješ. Navíc jako bonus se seznámíš, pokecáš, po![]()
![]()
![]()
a navštívíš místa kam normálně nejezdíš. ![]()
GSX1250FA
Vogo choď večer běhat a kup eLko :)
MRDAT!!!
|
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2010 23:48:17 Offline |
tož kurva vy chytráci, Jaryn mi i svoju krasavicu (motorku, ne sousedku) půjčil abych mu z Banditfestu PičoTriko dovez a vono nebylo, tak už nevím jak by se měl eště vobětovat.
to Houska: už bych nový starý bandit pičo trika nedělal, reprezentuje to určitý ročníky, rozuměj zralejší ročníky
, novej dyzajn Bandit Pičo klidně ale aby bylo znatelně jiný, ročníkový odlišnosti.A hlavně všecko na objednávku plus pár kousků navíc, jinak to finančně neutáhneš, a pos.... se z toho by byla škoda, jinak se ti připomínám s těma samolepkama s nickem na biky nebo helmu.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Stránky: 1