Nejsi přihlášen
Yello - informace z itálie prosím...
http://www.infomotori.com/moto/2010/07/ … di-magazz/
ví se něco bližšího? Nevládnu zas tolik řečí jižanů ![]()
Strýcfajtr !!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2010 13:18:46 Offline |
Re: Yello - informace z itálie prosím...
to jelen:google translátor znáš ![]()
Překlad (italsky > česky)Zobrazit romanizaci
Moto Morini byl prohlášen konkurs v červnu, pak prodejci nepotvrdili své objednávky strach z levé v blízké budoucnosti bez náhradních dílů, a pak s výškou nezajímá.
V rámci celé společnosti po opuštění scény Garelli New Paolo Berlusconi, ne-li najít kupce do září (datum, ke kterému termínu pro předběžný rozpočet), je potřeba zvýšit cash ( to je, prodat aktiva), k pokrytí svahů a snížení zásob a tedy hodnoty společnosti pro budoucí prodej.
Jak krvácí někdo srdce pro selhání historické značky, dobrou zprávou je, že společnost má velké zásoby odstraněny a následně poskytuje veškeré kol zůstal dotyčný v továrně na velmi nízké profilu (viz seznam níže) .
Chcete-li koupit Moto Morini, musí vyplnit formulář. Pdf ukazující správné formuláře a jeho odesláním faxem na společnost ne. 051 19984166
Je-li model je stále k dispozici (objednávky budou přijímány v chronologickém pořadí jejich přijetí), budete vždy dostávat fax potvrzení faktura s údaji k provedení převodu.
Jakmile obdržíme finanční prostředky budou zúčastněné strany kontaktováni Moto Morini dohodnout ode dne doručení na kole a prohlášení o shodě pro registraci.
Moto Morini je pro veřejnost viditelná a dostupná, pokud je ještě k dispozici pátku 23.července 2010 16 hod. do 19 hod. a soboty 24 červenci od 9 do 12 hodin v sídle Casalecchio di Reno (BO), Via Porrettana 377 .
Pro jakékoliv další informace prosím kontaktujte Moto Morini na nr. 051 19984162 nebo její likvidátor na nr. 051.342674 nebo e-mailem na adrese: aicardi@studioaicardi.net.
Pro ty, kteří chtějí dosáhnout svých přání jezdit Morini nyní by mohl být ten pravý čas. Proč Corsair do € 4800 € 6,600 nebo Strider nové továrny je opravdu jedinečnou příležitost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no právě ty první dva odstavce mě zajímají ale srozumitelně ty gůgle ![]()
jde vo to esli jako Morini bude pokračovat dál, aby čovek nekoupil rovnou veterána
bo jinak ty ceny jsou kurva k zamyšlení![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:no právě ty první dva odstavce mě zajímají ale srozumitelně ty gůgle
jde vo to esli jako Morini bude pokračovat dál, aby čovek nekoupil rovnou veteránabo jinak ty ceny jsou kurva k zamyšlení
ty wogo direktore, ty máš jebkařský myšlenky, nebo jak? Hybaj zpátky k direktorování a nemysli na
viny![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2010 08:39:19 Offline |
XJelen psal:no právě ty první dva odstavce mě zajímají ale srozumitelně ty gůgle
jde vo to esli jako Morini bude pokračovat dál, aby čovek nekoupil rovnou veteránabo jinak ty ceny jsou kurva k zamyšlení
No to teda ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
barynek psal:XJelen psal:no právě ty první dva odstavce mě zajímají ale srozumitelně ty gůgle
ty wogo direktore, ty máš jebkařský myšlenky, nebo jak? Hybaj zpátky k direktorování a nemysli na
viny
až ted jsem kouknul na ty ceny, že jsou fakt nějak nízko![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1