Nejsi přihlášen
|
Aminomaster (Nový člen) 03.04.2007 20:54:14 Offline |
Problémy s výkonem
Zdary. Sem Bandita zacatecnik a jeste sem nepronik do taju motorek, resp. motoru a tak. Potreboval bych poradit... Mam Bandita 600, 1996 (nedavno koupenej, ale ma najeto jen 6500km) dneska sem se byl projet, ze to trochu protahnu, ve dvou sem z toho dostal 200km/h, ale pri zpatecni ceste mi pri 180km/h najednou spadly otacky a odmitalo to tahnout, tak sem na chvili ubral a zkusil to znova, ale bylo to samy. Nevite nekdo, cim by to mohlo bejt?
Každý optimismus je způsoben absolutním nedostatkem informací
|
Aminomaster (Nový člen) 03.04.2007 21:05:36 Offline |
Re: Problémy s výkonem
hm, to mi docela pomohlo... neco konkretnejsiho by nebylo? abych vedel co mam zkontrolovat. nemuze to mit treba nahodou omezovac otacek?
|
Aminomaster (Nový člen) 03.04.2007 21:19:43 Offline |
jj, stav tomu odpovida. Jeden znamej tomu delal servis a rikal, ze je to skoro novy (az na ten vek). Prej cistil karbce, daval novy kapaliny a filtry...
..a tak může mít prd najeto-nejsou všichni tací,že na tom dřepej každej den...
Omezovač to nemá,ptž jsi psal,že jsi jel 200 a pak najednou 180...což je ve dvou už skoro maximum...
Třeba se to časem rozdejchá![]()
PURE NAKED BIKE!
|
Aminomaster (Nový člen) 03.04.2007 21:58:17 Offline |
to sem nezkousel, pac sem nevedel co tomu je a nechtel sem nak pokurvit (kdyby to bylo neco vaznyho). to jeste zkusim
|
Aminomaster (Nový člen) 04.04.2007 13:11:24 Offline |
Benzin urcite nedosel, kdyz mam nadrz skoro plnou...
|
Aminomaster (Nový člen) 04.04.2007 16:19:24 Offline |
Tankuju jedine u Shellu. Neska sem to byl projet - nejdriv sem to nemoh nakopnout a kdyz uz se povedlo, tak mi to po 5min jizdy neslo za plynem a zacalo to chcipat
Po prepnuti na rezervu to pak slapalo, ale zase byl problem s nastartovanim, musel sem to vzit pres plyn...
2 Aminomaster:
Něco podobného se mi stalo na Simsonu. Najednou přestal táhnout a nechtěl do otáček. Nejdřív jsem myslel, že je přehřátej a nakonec to byla pecka na svíčce. Zkus se podívat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
killerrebel (Člen) 04.04.2007 16:49:15 Offline |
nebo to může být ucpany někde v tom přepínači když to na rezervu jede v poho a na normalni stav nic moc.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
ja kdyz jsem koupil simsona, tak slapal jak hodinky,ale asi po 50Km to zacalo zdechat a za plynem to vubec neslo. Nakonec stacilo vymenit palivovej filtr, kterej byl zajebanej jak prase a proto nepropoustel benal.
U bandasky jsem mel podobnej problem - jelo to OK,ale po case to zacalo chcipat. Po prepnuti na rezervu to bylo gut, ale taky pak neslo nastartovat. Tak jsem nechal vyjet nadrz az do dna a dal tam novej benal z OMV a od te doby je to OK. Toz nevim, cim to bylo, ale hlavne,ze uz to jezdi (ikdyz jen na tri valce![]()
)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
|
Aminomaster (Nový člen) 04.04.2007 17:10:17 Offline |
To Ondráš:
Tak svicky sou v pohode. Zejtra s tim holt zkusim sjet do servisu, at na to radsi mrknou![]()
aby to nebyla nějaká píčovina: já dyž kůpil šestku,tag jsem koukl do nádrže,říkám v pohodě,benálu dost,no a po cestě domů mi mašina z ničeho nic přestala táhnout.No tag říkám to přece nejni možný,dyk benálu bylo v nádrži dost,kohout sem nepřepínal,přijel na benzinku,načepoval a ejhle, ono to fungovalo tag jag mělo.Celej problém byl v tom,že s em byl dřív zvyklej na mašinu,gde dyž byla vidět hladina benálu,blyo ho tam hafo,jenže vono je v tomto Béčko trošku ošidné,páč přestože na benál vidíš,tag už můžeš být na rezervě.Tagže před servisem doporučuju dotankovat.Jo a s tím startováním je to normální,měl sem to jag na šestce tag na dvanáctce.A říkal mi to i mechoš, že si teho u béček všimnul.prostě vobčas dyž to startuju,tag přestože tam mám sytič,tag zlehka podle sluchu povotočím plynem a hned to naskočí![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
Aminomaster (Nový člen) 05.04.2007 14:07:06 Offline |
Koldan: Hele, dik moc, fakt tam bylo malo bena
... vypadalo to ze je nadrz skoro plna a vono hovno
. To startovani furt nic moc, ale kdyz se to ohreje, tak chyta dobre.
dyk to říkám,normálka.To je jako tata ,dyž startoval mašinu v garáži a po půl hodině to vzdal a volal mi,že mu to neškytne
.Povídám:Ty tato a máš vymáčklou spojku?![]()
![]()
To škarďa:woe co se divíš,dyž zme naposled na Ebece tvoju mašinu téměř celou rozdělali šroubovákem a kombinačkama z origo nářadí,možná se nám tam něco pokazilo a tudíž ti to na prázdnů nádrž nejezdí,to je jasný,vo tom žádná![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:dyk to říkám,normálka.To je jako tata ,dyž startoval mašinu v garáži a po půl hodině to vzdal a volal mi,že mu to neškytne
.Povídám:Ty tato a máš vymáčklou spojku?
To škarďa:woe co se divíš,dyž zme naposled na Ebece tvoju mašinu téměř celou rozdělali šroubovákem a kombinačkama z origo nářadí,možná se nám tam něco pokazilo a tudíž ti to na prázdnů nádrž nejezdí,to je jasný,vo tom žádná
No momentálně se všechny šroubysnažím předělat na klackoklíč, páč originálních vercajků je málo a stromů dost![]()
viz avatar:)
Petan psal:škardík psal:By mě zajímalo, proč vostatním dyš dojde benzín to jen místo 200 jede jen 180, zatímco já dycky tlačim jak
us..
Já taky bvždycky tlačím,ale s kopce mi to náhodou jede....
Kua to sem eště nezkoušel![]()
![]()
viz avatar:)
Stránky: 1