Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pozor na blba v kombikovy ochcavce

deny1234 (Člen)
18.09.2010 22:06:58

Pozor na blba v kombikovy ochcavce

Tak sem tak nasranej ze se musim podelit ,jedu dneska v podvecer autem ze zahrady v Hermanove Mestci do Chrudimi , kdo to tam zna ,tak tahlej kopec , a pak pomerne dlouha rovinka koncici vesnici. Jedu tak asi 95 , a vidim ze zezadu se rychle priblizuje auto , co mu sviti zaroven hlavni svetla i diodovy denni sviceni , coz me uz mohlo varovat , ze to bude nejakej blb.Bylo uz sero cca 19.30 ,a v protijedoucim pruhu jelo od vesnice do kopce auto , a za nim masina,pak masina predjela to auto , nevim co to bylo , jel celkem palbu , ale kulate svetlo , tak to mohl byt i bandit nkovej. Kdyz byl od nas tak 50 m , tak ten pussy v ty oktavce na to najednou slapnul , a zacal me predjizdet a jako ze dost vostre fuck Masina na nej blikla dalkovejma , to auto co jelo za nim taky , jako co blbne.No strhnul jsem to na krajnici,zacal brzdit ,ten kluk na motorce brzdit nemoh bo za nim jelo to auto co predjel , tak to vzal tak ve 120 po ty bily care u prikopu , ten vul ho minul tak o 20 cisel bad mel tam aspon 140 .Kupodivu to motorkar diky bohu ustal , ale asi si ted meni spodky surprised Toho magora jsem ve vesnici dojel , asi se lek , co proved , a zpomalil na 40 ,Takze mam SPZ zacinala 5B0 ale mam ji celou. Je to dvojkova oktavka v kombiku , nejaka tmava barva , asi cerna podle vejfuku zrejmne RS. Takze bacha na takovy blby , at se vratite domu  v poradku good P.S. omlouvam se za slohovou praci.

hlemejzd999 (Člen)
18.09.2010 22:19:06

Re: Pozor na blba v kombikovy ochcavce

jezdit na mašině je nebezpečný ,jezdit v autě je nebezpečný......nemáte někdo nějakej tip na bezpečnou krátkou palnou zbraň ? ...že bych to jako  vymňéénil bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
gerrik (Člen)
18.09.2010 22:40:52

Frkni sem spz celou, jen se nestyď smokin

Meloun (Člen)
19.09.2010 00:29:16

Co je to za cypovinu jezdit na motorce 95???surprisedsurprisedbigsmile
Dobře vám takbigsmile
Ne..myslim to v dobrym..beer

PURE NAKED BIKE!
Zdenek (Člen)
19.09.2010 07:02:52

Hezky se to čte, podle mě normálka na našich cestách, myslel že to dopadne, ale nepočítal s tak velkou rychlostí toho blba v proti směru na motorce. Zdenek.

Banditatom (Člen)
19.09.2010 10:44:50

rde e o věí když ede v nákláďákugood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen)
19.09.2010 10:51:34

Banditatom psal:

rde e o věí když ede v nákláďákugood

fuckpussy-vskej notebok (prdel je to když jedeš v náklaďáku a někdo ti udělá totokgood)

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
deny1234 (Člen)
19.09.2010 16:05:44

gerrik psal:

Frkni sem spz celou, jen se nestyď smokin

Tady je cela 5B02785 , pokud je to neci soused , tak mu muzete podekovat korunou good

deny1234 (Člen)
19.09.2010 16:10:02

Meloun psal:

Co je to za cypovinu jezdit na motorce 95???surprisedsurprisedbigsmile
Dobře vám takbigsmile
Ne..myslim to v dobrym..beer

Musis poradne cist , psal jsem ze jsem jel AUTEM ,ne na masine ,95 jezdim tak v obci good

Meloun (Člen)
19.09.2010 16:36:19

Ach tak..nojo..byla ještě dopitná..goodevilredface

PURE NAKED BIKE!
Rum-cajs (Člen)
19.09.2010 18:08:04

jen k ty znacce auta - v civilizovany zemi jako napriklad svedsko staci poslat SMS s poznavaci znackou na urcity cislo a obratem prijde jmeno a adresa provozovatele auta...

pseudoochranci pseudoprav budou rvat, ale myslim, ze tohle by odstranilo spoustu agresivnich debilu na silnicich... chytrejsi by se zklidnili, a ty blbejsi, hold...bigsmile

Zdenda (Člen)
19.09.2010 19:45:06

Jo a k čemu by mi tohle a všem ostatním bylo? Jo najdou se opravdu tuplovaný kreténi co jezděj jako kreténi ale dneska jsem jel z letiště a díky zahradě čech jsem potkal nejmíň sto aut se šedivejma popřípadně plešatejma hlavam s očima na vrchu hlavy už při 60 km/h. Předjížděl jsem je pouze na přerušovaný čáře a při pohledu do zpětnýho zrcátka jsem byl vždy odměněn nechápavým kroucením hlavy a někdy i klepáním si na čelo. Takže to bych měl už tak sto smsek na mojí adresu. A co pak? Přišel by mne zlynčovat domov důchodců nebo jak?idontknow

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
richie (Člen)
19.09.2010 20:02:22

jen to ne :D ... aby za mnou hcodili geronti a nadavali me ze sem nekdy nekde spechal.....

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 (Člen)
19.09.2010 20:03:33

richie psal:

jen to ne :D ... aby za mnou hcodili geronti a nadavali me ze sem nekdy nekde spechal.....

tag tu espézetku vohni uplně nahóru a maj po pussybigsmile

Filous (Člen)
19.09.2010 20:12:00

Zdenda psal:

Jo a k čemu by mi tohle a všem ostatním bylo? Jo najdou se opravdu tuplovaný kreténi co jezděj jako kreténi ale dneska jsem jel z letiště a díky zahradě čech jsem potkal nejmíň sto aut se šedivejma popřípadně plešatejma hlavam s očima na vrchu hlavy už při 60 km/h. Předjížděl jsem je pouze na přerušovaný čáře a při pohledu do zpětnýho zrcátka jsem byl vždy odměněn nechápavým kroucením hlavy a někdy i klepáním si na čelo. Takže to bych měl už tak sto smsek na mojí adresu. A co pak? Přišel by mne zlynčovat domov důchodců nebo jak?idontknow

...dávej bacha s vosočovánim tech míň vlasatejchidontknowbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
richie (Člen)
19.09.2010 20:14:22

hlemejzd999 psal:
richie psal:

aji na aute? smokin

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 (Člen)
19.09.2010 20:30:11

richie psal:
hlemejzd999 psal:
richie psal:

aji na aute? smokin

na autě f první řadě !!!

Filous (Člen)
19.09.2010 21:18:53

Filous psal:
Zdenda psal:

...víš piču, gdo to čtefuckbigsmile ...a dyš uš ste u tech zážitků, tag dneska na hájveji z Příšovic do Turnau mi to poslal do levýho něgdo s kombikovou zelenou Vochcáfkou, mňel sem tam lechce přes dvjetřicet a brzdil sem fšim i vočima...no a jag sem šel hodně na předek, tag sem si přebrzdil zadek, aš guma kvičela...sem debil a ten f tem kombíku za to nemoch...

deny1234 (Člen)
19.09.2010 23:27:40

Filous psal:
Filous psal:
Zdenda psal:

...víš piču, gdo to čtefuckbigsmile ...a dyš uš ste u tech zážitků, tag dneska na hájveji z Příšovic do Turnau mi to poslal do levýho něgdo s kombikovou zelenou Vochcáfkou, mňel sem tam lechce přes dvjetřicet a brzdil sem fšim i vočima...no a jag sem šel hodně na předek, tag sem si přebrzdil zadek, aš guma kvičela...sem debil a ten f tem kombíku za to nemoch...

Ty voe Filous ty jezdis na N bez stitku 230 good Ja dneska jel z Trhovy Kamenice ,na rovince jsem to otevrel na 180 a myslel jsem ze sem figurina na testovani ve vetrnym tunelu bigsmile Ale je fakt ze sem jel hrde v sede smile1

Zdenda (Člen)
19.09.2010 23:38:31

No jo voe ale von jak má míň vlasů tak je líp aerodynamičtějšíbigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
VikecB12 (Člen)
20.09.2010 08:30:56

Zdenda psal:

No jo voe ale von jak má míň vlasů tak je líp aerodynamičtějšíbigsmile

A navíc má pořádnou helmu do které mu nefoukáevilbigsmilebigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
20.09.2010 11:22:18

...vy mě taky, kamarádifuckfuckfuckbigsmile

Zdenda (Člen)
20.09.2010 11:37:59

Filousi, nemám mobil, tak se ptám na tomto teda nejedeš co jak sme si psali.

Filous (Člen)
20.09.2010 11:39:12

Zdenda psal:

Filousi, nemám mobil, tak se ptám na tomto teda nejedeš co jak sme si psali.

...vypadá to blbje, musel by se stát zázraksmile2

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS