Nejsi přihlášen
Nuda v práci? Ghost Rider...
Když se náhodou v práci nudim, kouknu na tohle...
http://video.google.com/videoplay?docid … 638996885#
Musí se uznat, že chlapec umí, otázka je, jak dlouho.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Re: Nuda v práci? Ghost Rider...
PALOUS psal:Zajeď si do Turecka tam to umí každej a třeba ve čtyrech na jednej motce a ještě si dá cígo a blembáky neznaj
byl sem z toho tak hotovej,že sem letěl do půjčovny a dal si to s nima
jj, tam maji v pici uplne vsechno. Jediny pravidlo, ktery se dodrzuje, je, ze na eskalatorech stuj vzdy pri pravem okraji.
Vsude cedule omezujici rychlost a udavajici prednosti, ale tech si nikdo nevsima. Proste vyjedes z vedlejsi na hlavni a pocitas s tim, ze ti nekdo tu prednost da. Na dotaz, proc jede na 50tce 100 ve meste, jsem dostal odpoved, ze tak jezdej vsichni a ty znacky jsou tam k nicemu na takove krasne rovine. Kdyz jsem mu pripomel, ze jsou tam zrejme kvuli tem prechodum, tak se jen zasmal a odvetil, ze kazdej chodec vi, kdy muze vlezt do silnice a kdy ne A je pravda, ze za 5 mesicu jsem tam videl jen jeden mensi tukanec
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 12:45:04 Offline |
no jestli ježdění stylem jednou nohou v kriminále a druhou hrobníkovi na lopatě je nějaká machrovina tak to mám asi jinak.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Rum-cajs psal:origo Ghost Rider udajne uz ma bejt na pravde bozi... je to neoverena info od svedskejch (domovina origo Ghosta) znamejch...
Ani bych se tomu nedivil. Doslova si o to řikal. .
Rum-cajs psal:origo Ghost Rider udajne uz ma bejt na pravde bozi... je to neoverena info od svedskejch (domovina origo Ghosta) znamejch...
...to by měli vědět že "on" není jeden, ale je to kaskadérská skupina
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Rum-cajs psal:origo Ghost Rider udajne uz ma bejt na pravde bozi... je to neoverena info od svedskejch (domovina origo Ghosta) znamejch...
Osi? Nejseš náhodou jeden z nich?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 13:51:18 Offline |
PFremer psal:osiris psal:Rum-cajs psal:origo Ghost Rider udajne uz ma bejt na pravde bozi... je to neoverena info od svedskejch (domovina origo Ghosta) znamejch...
eslipak umí „oni “ taky ghost svíci ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 13:52:20 Offline |
hlemejzd999 psal:PFremer psal:osiris psal:
...to by měli vědět že "on" není jeden, ale je to kaskadérská skupinaOsi? Nejseš náhodou jeden z nich?
teda ne svíci ,ale „Osivíci“
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 13:53:23 Offline |
hlemejzd999 psal:PFremer psal:osiris psal:
...to by měli vědět že "on" není jeden, ale je to kaskadérská skupinaOsi? Nejseš náhodou jeden z nich?
což svíci,ale vodraz vobou kol do vduchu na čistý rovině
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 13:57:54 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:PFremer psal:
Osi? Nejseš náhodou jeden z nich?eslipak umí „oni “ taky ghost svíci ?
ještě , že jsem to neviděl ...asi bych se tam ještě teď válel v slzách ......ba ne - muselo to bejt v tu chvilku hroznej pohled
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 14:11:38 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:eslipak umí „oni “ taky ghost svíci ?
ještě , že jsem to neviděl ...asi bych se tam ještě teď válel v slzách
......ba ne - muselo to bejt v tu chvilku hroznej pohled
tak tady ho máš místního Goust rajdra ..plynulý odraz ze zadního na přední s prostřední letovou fází.
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
eslipak umí „oni “ taky ghost svíci ?což svíci,ale vodraz vobou kol do vduchu na čistý rovině
ještě , že jsem to neviděl ...asi bych se tam ještě teď válel v slzách
...můžu ti říct, že by ses smát nestih ...a na to že motorka z wheelie vyskočí do vzduchu a udělá frontflip s doskokem na stoppie bys čuměl jen s votevřenou hubou ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Loser psal:PALOUS psal:Zajeď si do Turecka tam to umí každej a třeba ve čtyrech na jednej motce a ještě si dá cígo a blembáky neznaj
byl sem z toho tak hotovej,že sem letěl do půjčovny a dal si to s nima
jj, tam maji v pici uplne vsechno. Jediny pravidlo, ktery se dodrzuje, je, ze na eskalatorech stuj vzdy pri pravem okraji.
Vsude cedule omezujici rychlost a udavajici prednosti, ale tech si nikdo nevsima. Proste vyjedes z vedlejsi na hlavni a pocitas s tim, ze ti nekdo tu prednost da. Na dotaz, proc jede na 50tce 100 ve meste, jsem dostal odpoved, ze tak jezdej vsichni a ty znacky jsou tam k nicemu na takove krasne rovine. Kdyz jsem mu pripomel, ze jsou tam zrejme kvuli tem prechodum, tak se jen zasmal a odvetil, ze kazdej chodec vi, kdy muze vlezt do silnice a kdy neA je pravda, ze za 5 mesicu jsem tam videl jen jeden mensi tukanec
Svatá pravdaa nej prdel je že vjeděj kdy asi skočí zelená a tak vyrážej a ty co ji tam ještě maj tak se s tím musej smířit
ale zas na jednu stranu super věc,že každej si tak nějak decentně brnkne vo klakson aby ten před ním věděl,že je rychlejší a mě to třeba vyhovovalo neš aby mě někdo sejmul
je to rozhodně lepčí neš jak tady na nás skoušej nějaký domrdaný vesty kerý sou stejně k hofnu
a kdyby sis tady náhodou zatroubil,tak by tě nejradši pokutovaly,že troubíš bezdůvodně
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
což svíci,ale vodraz vobou kol do vduchu na čistý roviněještě , že jsem to neviděl ...asi bych se tam ještě teď válel v slzách
tak tady ho máš místního Goust rajdra
..plynulý odraz ze zadního na přední s prostřední letovou fází.
http://www.suzukibandit.cz/storage/2008 … akurva.jpg
Ty kráso...
Tak o tom jsem neměl ani páru. Myslel jsem, že jako máte stejný hadry. Teda skoro .
Ale tohle, fakt čučim.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 15:40:40 Offline |
osiris psal:...můžu ti říct, že by ses smát nestih ...a na to že motorka z wheelie vyskočí do vzduchu a udělá frontflip s doskokem na stoppie bys čuměl jen s votevřenou hubou ;)
no to já čumim už takhle .... to ses musel takhle předvádět ?
...nemoch si sebou fláknout ,jako každej druhej ?
Palous: s tim troubenim je to kumst. Musim se zeptat Umuta, jak to vlastne funguje. Pze voni troubej, kdyz te predjizdi zleva, stejne tak, kdyz te bere z prava a uplne stejne pri fsech dalsich komunikacnich aktivitach jako treba dej mi prednost, davam ti prednost, jed, stuj, jdi do hajzlu, jdi do pice, atd. ...
Mozna nemam takovej hudebni sluch, abych v tom rozeznal ten rozdil a vedel, co mi dotycnej vlastne chce rict
Je pravda, ze tady jen nechtene hrabnes po klaksonu a hned se vseci votacej a zjistijou, kdo to byl, aby te mohli poslat do pice, ze ses kokot
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PFremer psal:osiris psal:Rum-cajs psal:origo Ghost Rider udajne uz ma bejt na pravde bozi... je to neoverena info od svedskejch (domovina origo Ghosta) znamejch...
..on je to kluk stydlivý,ale si piš,že..
..že mu nevyšlo jedno pOSvIcení,tak to se nic neděje..
..v odkaze nahoře se vyskytuje v čase 25:45 a dále..
..je poznat podle hlasu,jak se tam baví s tím policajtem na moto před startem toho sprintu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Tohle je mazec http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpw … r_embedded
To me vice pobavi tohle :D http://www.youtube.com/watch?v=_Y7_uqgx8Vw
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
taky dobrej magor: http://www.stream.cz/video/518833-magor … na-motorce
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1