Nejsi přihlášen
žerou bandiťáci vůbec vepřový? (02.10.2010)
Zdar lidi, podle počtu přihlášenejch na akci 'Prasečí hody' si začínám myslet, že je to tady snad samej listokřup (vegetarián). Bejt váma neváhám a přijedu, bo vás tu kromě zábavy, muziky, soutěží a
čeká spousta domácích vvv (vynikajících vepřových výrobků
) jako třeba prdelačka, ovar, tlačenka, jitrnice a jelita, prejt..prostě samý dobrý a hlavně zdravý věci
. Netřeba se bát počasí, vše podstatný je pod střechou. Pražci to maj co by kamenem dohodil a jižní půlka středočeskýho kraje tak dvě vrknutí plynem takže taky kousek. Vochutnávka z loňskýho ročníku:
http://gallery.me.com/johnyt#100247& … amp;sel=62
http://gallery.me.com/johnyt#100242& … ;view=grid
http://gallery.me.com/johnyt#100229& … ;view=grid
..prostě důstojnej konec sezony se všim všudy ...
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
![]() |
Banditatom (Člen) 27.09.2010 10:15:45 Offline |
Re: žerou bandiťáci vůbec vepřový? (02.10.2010)
prdlajs požíráme děcka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
pavel dolínek (Člen) 27.09.2010 10:25:35 Offline |
Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin
..to sou fotky ňákejch zbytků..letos bude všeho dost, kucí porážej 8 prasat
pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Banditatom (Člen) 27.09.2010 11:50:16 Offline |
Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
a co děcka ty taky ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
se mi nechce ani věřit..jak to že vypadáš tak dobře a zdravě, když se živíš jenom listím
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..
Ondráš psal:pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
...ty vole, dyk ty máš na fšech fotkách mastnou hubu a pracky, tys musel platit za tři, nééé???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, dyk ty máš na fšech fotkách mastnou hubu a pracky, tys musel platit za tři, nééé???
Výhoda společného stravování...
...s tebou bych chtěl ject na dovolenou, gdy by bylo stravování formou bufetu a švéckejch stolů ...to bych přijel domu hubenej jag lunt
tomsth psal:Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
se mi nechce ani věřit..jak to že vypadáš tak dobře a zdravě, když se živíš jenom listím
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..
OOOOO,děkujitak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko
Janna psal:OOOOO,děkuji
tak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko
to neuvidíš, to už bude dávno zpracovaný do všech těch dobrot co nejíš..
..no esli přijedeš, tak ti zařídim extra sérii bramboráků jako odměnu za cestu, bo to k nám máš přes celej kocourkov..
Filous psal:...s tebou bych chtěl ject na dovolenou, gdy by bylo stravování formou bufetu a švéckejch stolů
...to bych přijel domu hubenej jag lunt
Toho bohdá nebude, aby českej člověk od stolu utíkal...
Janna psal:tomsth psal:Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..OOOOO,děkuji
tak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko
Ty jo,je to hodně z ruky.Už něco mám,ale zkusím se zeptat kamoša,jestli by nejel.Pokud ano,tak bysme dojeli
![]() |
nicola.foxx (Člen) 27.09.2010 20:22:14 Offline |
Ja veprovy nemuzu. Mam strasne vysokej cholesterol a tak ted jedu na celeru
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...
Proto jsem to byl dneska v Ambiente proložit hovězím, krevetama, ústřicema, pečeným ananasem, sushi... A úplně mňamózní vanilkovou zmrzlinou sypanou drcenejma pistáciema a zalitou horkou čokoládou. Fakt špice!
Ondráš psal:cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...
Proto jsem to byl dneska v Ambiente proložit hovězím, krevetama, ústřicema, pečeným ananasem, sushi... A úplně mňamózní vanilkovou zmrzlinou sypanou drcenejma pistáciema a zalitou horkou čokoládou. Fakt špice!
Takze takova podzimni dietka
Ondráš psal:cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...
...a Ambijente skrachovalo
![]() |
Honzik8719 (Člen) 29.09.2010 08:16:37 Offline |
a budou vepřový křidýlka?
...relativní kochač...
Ondráš psal:Filous psal:...a Ambijente skrachovalo
Voni si to nechaj kurva dobře zaplatit.
No ale ty se vošidit taky nenecháš, to bys musel jinak platit za 2
Tě vidim, jak si tam labužíruješ
Ty zavřený kukadla, pracky a hubu vod vomastku a spokojenej...
Viď?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
snowflake600 (Člen) 09.10.2010 02:29:36 Offline |
jé, jak já se těším, až všecko doladím, vyšperkuju a předpřipravím na to, jak příští sezonu ucejtím jenom benzín a maso na podobnejch akcích :D :
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1