Nejsi přihlášen
Re: Marea weekend 1.9 JTD
Je to ital bude se u toho sypat elektrika kámoš ho má a pořád na tom mění relátka nehledě na to že mu neustále bliká palubka jak vánoční stromeček,ceny náhradních dílů taky nejsou nejlepší.Ale jinak když to jede a fuguje tak je to docela pěkný auto
No já na to moc chváli neslyšel, respektive na motor 1,3 JTD, kámoš to měl v Alfě a neskutečná jebka.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
jo jo chytráci, nigdo z vás to neměl, ale chytří ste jak rádia...
nemám k tomu autu, žádnou závadu která by se opakovala furt a u každého auta... snad jen kosti stabilizátoru...
já bych neváhal...
teda gdybych chtěl mareu![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Nevim no, jemu se ta devatenáctka v Alfě srala, a to to měl nový. Hulilo to, žralo olej, netěsnosti v motoru atd. Pěkný auto ale jinak![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
tomasNJ psal:jo jo chytráci, nigdo z vás to neměl, ale chytří ste jak rádia...
nemám k tomu autu, žádnou závadu která by se opakovala furt a u každého auta... snad jen kosti stabilizátoru...
já bych neváhal...teda gdybych chtěl mareu
Kdyby se každý měl vyjadřovat, jen k tomu, co má doma, tak většina národa bude jen číst a čumět. Myslím , že každá rada a zkušenost, třeba i kamáradova je dobrá. Tak proč nenapsat, že je to ksindl, když je to něčí zkušenost, i když ne přímo osbní![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
...fiatum se elektrika srala, to je fakt, ale pred 20ti rokama
...z jedny zkusenosti kamarada se neda soudit jestli je to strep, protoze o kus dal se zase sere jinej kocar-znacka
...kazda znacka je poruchova, ty rozdily mezi znackama v procentech jsou zanedbatelny, jde jen o to, jakej kus na tebe vyjde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vedle nasi firmy jich maj asi 16 kousku,vsechny v kombiku a v TD,bud 105,nebo 115 koniku.Vsichni s tim jezdej jak prasata,do servisu to de az kdyz se neco posere.Takze ac nerad,ale musim rict,ze to sou drzaky.(to bude mit FIAT radost,co sem to rek...
)
...che palle !!!
heh no 1.9JTD bych nevzal ale 1.6 16V bych bral levny a dobre vybaveny auto a kvalitni dobrej roidnej znamej ho ma uz pres dva roky a jediny co delal sou stabilizatory.ja mam Brava 1.6 16V a spokojenost. z nemecka se privezou nadherny za malo penez ale diesla bych nebral
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
auto to z venku není škaredý, ale mě třeba odrazuje interier...
co se týče motoru tak prej sou problémoví 1.4ky a z vlastní zkušenosti nedoporučuju ten nejslabší diesel (myslím že je to 75), ten motor nemá páru
, ten silnější (105) jede dobře, ale je poruchovej a nakonec to 1.9 JTDčko, to jede moc hezky ale jak je poruchoví nevím.
V iterieru odchází ovladače oken a docela rády se lámou kličky na otevírání dveří. Jo a soudruzi z itálie podcenili pogumovaní vnějších klik dveří, po pár rocích vypadají jak po 20ti...![]()
tož teď maj montovat do novýho brava 1.4 litre mit turbo, tak jsem zvědav.
italové v dieslu - kromě Lancie 2,5 (to byla naftofá formule) nemám zkušenost, ale moc na alternativní paliva jezdit nechcou - není už to nějakej Crail několikate generace to JTD?? kamoš ten má alfu TD r.v. 99 a nestěžuje si a žere to vše...
tak nevim, ale levný, levný auta to jsou...
on the road
no JTD-čka nejsou moc povedený,se v tom soused furt vrtá,ale ten benzín,asi už úroveň trochu má,dnes už sou všechny levnější auta dost vyrovnaný jak poruchově tak kvalitově![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1