Nejsi přihlášen
| 
					MotorheadB12 (Člen) 15.03.2011 11:29:40 Offline  | 
Nádrž (nefunguje palivoměr?)
po namontování nádrže nefunguje palivoměr,funguje tak že když sem ho zapojil ručička vyskočila na plnou nadž a tam se drží jak to ?dík
Editoval osiris (15.03.2011 12:00:31)
| 
					MotorheadB12 (Člen) 15.03.2011 18:33:36 Offline  | 
Re: Nádrž (nefunguje palivoměr?)
XJelen psal:u starýho modelu bylo myslim takový hejble v tý nádrži... nemohlo to zůstat seklý jaks měl nádrž někde položenou třeba v jiný poloze?
No to bude asi tím.tak sundat ponaklapět a zkusit připojit?hele ještě k tomu čidlu vedou k němu dva kábly a jsou spojeny do jednoho??mě se to nak rozkočilo..![]()
MotorheadB12 psal:XJelen psal:u starýho modelu bylo myslim takový hejble v tý nádrži... nemohlo to zůstat seklý jaks měl nádrž někde položenou třeba v jiný poloze?
No to bude asi tím.tak sundat ponaklapět a zkusit připojit?hele ještě k tomu čidlu vedou k němu dva kábly a jsou spojeny do jednoho??mě se to nak rozkočilo..
čoveče s tim připojenim si to už nějak nevybavuju, už je to nějakej pátek co jsme se ve straým modelu vrtali ![]()
na ten snímač bys měl možná vidět když posvítíš baterkou do nádrže, radši baterkou... sirky nedoporučuju ![]()
Strýcfajtr !!!
MotorheadB12 psal:XJelen psal:u starýho modelu bylo myslim takový hejble v tý nádrži... nemohlo to zůstat seklý jaks měl nádrž někde položenou třeba v jiný poloze?
No to bude asi tím.tak sundat ponaklapět a zkusit připojit?hele ještě k tomu čidlu vedou k němu dva kábly a jsou spojeny do jednoho??mě se to nak rozkočilo..
...dva kabely do jednoho konektoru...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
| 
					MotorheadB12 (Člen) 17.03.2011 11:25:10 Offline  | 
Filous psal:MotorheadB12 psal:XJelen psal:u starýho modelu bylo myslim takový hejble v tý nádrži... nemohlo to zůstat seklý jaks měl nádrž někde položenou třeba v jiný poloze?
...dva kabely do jednoho konektoru...
Dík![]()
Stránky: 1