Nejsi přihlášen
Re: Boční stojan
Nevim co resis...mam ho taky vyvyklany a nikdy to nevadilo...akorat po opreni sjede o centak dal a hotovo...nehledej problemy tam kde nejsou ![]()
Teda pokud to nemas vyvyklane nejak extremne...valet motorku po zemi jen kvuli takove prkotine by byla fakt skoda
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Zdravím
Boční stjan je OK.Takže uvidím jak dlouho to vydrží než se to zase vyviklá.Jinak oprava byla vcelku jednoduchá,stačilo ručním stavitelným výstružníkem průměr 13 vystružit díru na rámu a na bočním stojanu a k tomu si nechat udělat šrouby na tento pruměr.Jo a ještě něco hlavně to pořádně namazat-KDO MAŽE TEN JEDE-
LACO
NESMÍŠ SE STYDĚT ZA TO, ŽE JSI V POHODĚ
mno vrtat do ramu by se me fakt nechtelo teda.melsem ho taky takovej ze po postaveni vo kouda slej ale kluci v dilne to nejak poresili a namazat?no zase nemoc aby ti nepadal dolu.
hlavne ne jako muj bratranek cca pred 8 lety namazal volejem bubem u pionira pac mu piskal ![]()
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI psal:... sem to trocha přestružil a dal tam pouzdro co mi udělal známej na soustruhu ...
jo o tom pouzdře jsem taky přemýšlel,z bronzu udělat kluzný ložisko a nalisovat to tam jenomže nevím jestli by to drželo je tam malá síla materiálu,je to tam docela blbě řešený
NESMÍŠ SE STYDĚT ZA TO, ŽE JSI V POHODĚ
sonyk psal:mno vrtat do ramu by se me fakt nechtelo teda.melsem ho taky takovej ze po postaveni vo kouda slej ale kluci v dilne to nejak poresili a namazat?no zase nemoc aby ti nepadal dolu.
hlavne ne jako muj bratranek cca pred 8 lety namazal volejem bubem u pionira pac mu piskal
na to není nic úsměvnýho, já mažu volejem kotouč na třindě, aby nepískal.....změna brzdnýho účinku takřka neznatelná, ale hlavně že je to zticha...![]()
|
snowflake600 (Člen) 20.03.2011 13:26:12 Offline |
libac22 psal:libac22 psal:
sem asi
ale vubec mě nejde vyndat šroub co drží boční stojan
vrtačka ![]()
Ondráš psal:libac22 psal:to mi došlo že je na zavit ale apsolutne nejde povolit a to sílu mám
stříknu tam odrezovač a uvidím...
Na povolování utažených šroubů je tu Progear.
jo ?
je šikovnej ?
ne vpoho ten odrezovač pomohl už to šlo ![]()
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2011 15:25:28 Offline |
libac22 psal:Ondráš psal:libac22 psal:jo ?
je šikovnej ?
Má kouzelnou hůlku...
to by mě zajímalo jakou to bude zas nejaká
ovina
normální kouzelnou..jsi neviděl Harry Pottera???![]()
![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2011 15:37:22 Offline |
libac22 psal:jsi neviděl Harry Pottera???
ne nikdy jsem ho nedokoukal
tak to máš blbý ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1