Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Funkční prádlo

redik27 (Člen)
14.03.2011 16:26:08

Funkční prádlo

Hodlám si pořídit nové prádlo po kůži a než prolejzat internet tak jaké máte zkušenosti. Hlavně ať to nesmrdí po prvním dnu :)

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hans (Člen)
14.03.2011 17:02:22

Re: Funkční prádlo

funkční prádla jsou sračky.....nevěřím tomu ani pytel, bo na mě to nikdy nefungovalo....vyhozený prachy bad

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 17:34:34

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Michal Dk (Člen)
14.03.2011 17:37:45
barynek (Člen)
14.03.2011 17:42:41

hans psal:

funkční prádla jsou sračky.....nevěřím tomu ani pytel, bo na mě to nikdy nefungovalo....vyhozený prachy bad

nemyslim si, že by to nefungovalo.. jde spíš o to, jestli jsi to hned napoprvý nevypral (má se to "prát" ve vlažný vodě s mejdlem, jen vymáchat) a tím to nezkurvilidontknow. Druhá věc je, jak bylo to prádlo drahý a tím pádem kvalitní. Po čase ti stejně všechny hadry zasmrádnou...
Na mě funguje Moira, mám nějaký funkční i od Hannahu a nemůžu si stěžovat. Spousta lidí jezdí craft, sensor a pod. Je to jen o penězích, asi jako u všeho

Bandit 4EVER!!!
Michal Dk (Člen)
14.03.2011 17:46:41

hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 17:51:36

no právě ,že v létě good...v zimě nejezdim v kůži - to mám textil eště s termovložkama

hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 17:53:11

hlemejzd999 psal:

no právě ,že v létě good...v zimě nejezdim v kůži - to mám textil eště s termovložkama

v zimě hřeje , v létě chladí bigsmilegood

barynek (Člen)
14.03.2011 18:03:51

hlemejzd999 psal:
hlemejzd999 psal:
Michal Dk psal:

smile1 A co v létě.

a co vtěch kalhotách nosíš, slípku, králíka nebo jinou havěť?evilbigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 18:06:47

barynek psal:
hlemejzd999 psal:
hlemejzd999 psal:

a co vtěch kalhotách nosíš, slípku, králíka nebo jinou havěť?evilbigsmilebigsmile

jen jednoho mrtvýho hlemejždě....

Paladin86 (Člen)
14.03.2011 18:10:18

Fakt to funguje! Dokonce i to z Liedlu je docela slušný! Ale nejvíc se mi osvědčilo od Craftu. Je sice dražší ale ani po 6 dnech nošení na motorce nesmrděl bigsmile

barynek (Člen)
14.03.2011 18:15:07

hlemejzd999 psal:
barynek psal:
hlemejzd999 psal:

nemyslel jsem ty osobně-to je mi fuck, ale to, co v létě chladí a v zimě hřeje. Holt se příště muším vyjádřit lépesmile1

Bandit 4EVER!!!
škardík (Člen)
14.03.2011 18:15:37

Co furt máte s tim smradem?? Po prvním dni mi odumřou čichový buňky a pak už je mi jedno jestli smrdim a kde se válimbigsmile

viz avatar:)
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 18:18:13

barynek psal:
hlemejzd999 psal:
barynek psal:

nemyslel jsem ty osobně-to je mi fuck, ale to, co v létě chladí a v zimě hřeje. Holt se příště muším vyjádřit lépesmile1

močit ...chce to furt močit ...pak je ti teplo ,nebo v létě chladno bigsmilebigsmilebigsmilegood

hans (Člen)
14.03.2011 18:57:28

barynek psal:
hans psal:

nemyslim si, že by to nefungovalo.. jde spíš o to, jestli jsi to hned napoprvý nevypral (má se to "prát" ve vlažný vodě s mejdlem, jen vymáchat) a tím to nezkurvilidontknow. Druhá věc je, jak bylo to prádlo drahý a tím pádem kvalitní. Po čase ti stejně všechny hadry zasmrádnou...
Na mě funguje Moira, mám nějaký funkční i od Hannahu a nemůžu si stěžovat. Spousta lidí jezdí craft, sensor a pod. Je to jen o penězích, asi jako u všeho

nepral...a i kdyby, tak co to je za sráč, že když to hodíš na 40 do pračky, tak to zkurvíš??? druhej důvod, proč tomu nevěřit smile1

na ty šmejdy co odváděj pot a jakože jsi hned suchej atd. nevěřím ani za zlatý prase..... na zimní jo, když je to silný a těsný, tak to hřeje, ale jak už jsem psal v jiným vlákně, to uměj i podvlíkačky od větví za 60,- nebo jegrovy drtiče mrazu po dědkovi zadarmo + navrch flanelová košile....good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Kukii (Člen)
14.03.2011 19:07:01

mám sensor.. je to paráda.. peru na 30 bez aviváže a fungujem dál.. na hory paráda, v létě na motku taky paráda.. nějaká ta turist taky paráda.. smrádek probíhá po dvou dnech v terénu.. good

Život je boj-mašina je nej!!!
barynek (Člen)
14.03.2011 19:51:24

hans psal:
barynek psal:
hans psal:

nepral...a i kdyby, tak co to je za sráč, že když to hodíš na 40 do pračky, tak to zkurvíš??? druhej důvod, proč tomu nevěřit smile1

na ty šmejdy co odváděj pot a jakože jsi hned suchej atd. nevěřím ani za zlatý prase..... na zimní jo, když je to silný a těsný, tak to hřeje, ale jak už jsem psal v jiným vlákně, to uměj i podvlíkačky od větví za 60,- nebo jegrovy drtiče mrazu po dědkovi zadarmo + navrch flanelová košile....good

tady nejde o to, že je zkurvíš praním v pračce, ale praním s aviváží v pračce. A nikde nenajdeš, že budeš suchej když budeš mít termo, jde spíš o odvod potu a o to, že to saje druhá vrstva. I když mám termo, tak jsem mokrej jak myš, ale ne tolik, jako když jsem bez

Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 19:53:52

barynek psal:

jde spíš o odvod potu a o to, že to saje druhá vrstva. I když mám termo, tak jsem mokrej jak myš, ale ne tolik, jako když jsem bez

má pravdu ten chlapec ...

hans (Člen)
14.03.2011 20:01:51

hlemejzd999 psal:
barynek psal:

jde spíš o odvod potu a o to, že to saje druhá vrstva. I když mám termo, tak jsem mokrej jak myš, ale ne tolik, jako když jsem bez

má pravdu, ale když je mokrej jak myš, tak je to vlastně na hovno....dyk to říkám bigsmile

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 20:03:05

hale - řekněte ..., že to neni v prdeli ...help...když mi to moje snaživá manželka i přes moje upozornění vyprala v ruce ,ale vymáchala to v aviváži ...( prej abych voněl )- že to nebude v pussy...dal jsem to znova do vody  vymáchat ,snad to nebude ztracený ....co ty elementy stříbra ? ...bude to prádlo fungovat ? jako odvod potu asi jo ,ne ? ...to je daný tvarem toho vlákna ,ale ta antibakteriální funkce ? ....

osiris (Člen)
14.03.2011 20:05:52

hans psal:
hlemejzd999 psal:
barynek psal:

má pravdu, ale když je mokrej jak myš, tak je to vlastně na hovno....dyk to říkám bigsmile

...to nechápeš podstatu toho, zjednodušeně pro snadnější pochopení: nezabrání to tomu že se zpotíš, ale tomu že se necejtíš mokrej a nestudí tě to jako bavlněný triko

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 20:06:16

hans psal:
hlemejzd999 psal:
barynek psal:

já v tom řežu v lese pilou a nemám mokrý a studený záda...když jsem v normálnim tričku , tak mám záda spocený , studený a když je na nule, tak je to dost nepříjemný ,když se přestaneš hejbat ...v tom termoprádle  je to lepší...daleko lepší...

hans (Člen)
14.03.2011 20:45:37

osiris psal:
hans psal:
hlemejzd999 psal:

...to nechápeš podstatu toho, zjednodušeně pro snadnější pochopení: nezabrání to tomu že se zpotíš, ale tomu že se necejtíš mokrej a nestudí tě to jako bavlněný triko

já to chápu moc dobře, jen říkám, že to na mně nefunguje a že tomu nevěřím...já mám ty hadry doma....
a popravdě neznám z okolí nikoho, kdo by to chválil (a to různé značky)...

prostě jen říkám, že je to způsob, jak se z lidí tahaj prachy a nikdo mi to nevymluví...zvláště pak z motorkářů, protože každej z nich potřebuje bejt během svojí dvouhodinový vyjížďky v černý ghoustrajdrový kombi hrozně klimatizovanej.....
a nebo naopak potřebuje hřejivý termoprádlo když je kurefská kosa cca +12 stupňů...smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
deny1234 (Člen)
14.03.2011 20:54:25

Tady je nejakej technickej popis pradla z Lidlu

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_popis.jpg

a tady jsem si dovolil jednu Harapesovou fotecku pradla v realu smile1 

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_cyklobuzna.jpg
VikecB12 (Člen)
14.03.2011 21:23:57

Taky mám nějaký to obyč,za 3kilča kus a je to fajngood Kdyš je chladno,tak nemusím mít pod bundou mikinu a v létě se ty kožený hadry líp vyslíkají,pěkně po tom gatě kloužougood No a kdyš je zima,tak je mě zima ve fšem a kdyš je horko,tak taky vefšembigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek (Člen)
14.03.2011 21:29:16

deny1234 psal:

Tady je nejakej technickej popis pradla z Lidlu http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_popis.jpg  a tady jsem si dovolil jednu Harapesovou fotecku pradla v realu smile1  http://suzukibandit.cz/openforum/upload … obuzna.jpg

ty woe Harapes hadrbigsmile

Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 21:31:24

barynek psal:
deny1234 psal:

Tady je nejakej technickej popis pradla z Lidlu http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_popis.jpg  a tady jsem si dovolil jednu Harapesovou fotecku pradla v realu smile1  http://suzukibandit.cz/openforum/upload … obuzna.jpg

...že sem dám taky mojí fotku f jégrofkách !bigsmilebigsmilebigsmile
ne nedám ...bigsmile

4Fun.cz (Člen)
14.03.2011 21:34:10

Nedělej zagorku a šoupni to sem.bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
deny1234 (Člen)
14.03.2011 21:41:24

barynek psal:
deny1234 psal:

Presne to sem cekal , volove ja se vam snazim pomoct , abyste jako nekupovali zajice v pytli , a uz jsem za cyklobuznu bigsmile Ale nic, stara taky rikala , ze to je buzeransky redface

Kukii (Člen)
14.03.2011 21:55:33

deny1234 psal:
barynek psal:
deny1234 psal:

Presne to sem cekal , volove ja se vam snazim pomoct , abyste jako nekupovali zajice v pytli , a uz jsem za cyklobuznu bigsmile Ale nic, stara taky rikala , ze to je buzeransky redface

bigsmilebigsmilebigsmile hlavně že to funguje good taky v podvlíkačkách nevypadám zrovna extra bigsmile žena může vyprávět bigsmilebigsmile

barynek (Člen)
14.03.2011 22:40:32

deny1234 psal:
barynek psal:
deny1234 psal:

hlavně že to hřeje, ni?good

Bandit 4EVER!!!
snowflake600 (Člen)
14.03.2011 22:58:05

barynek psal:
deny1234 psal:
barynek psal:

my příležitostní snoubordisti a líííížaři voprášíme zimní výbavičku a jede se nejen na sněhu, ae i na mašině, hřeje to, faká to , tak co víc :) smile1

snowflake600 (Člen)
14.03.2011 22:58:38

barynek psal:
deny1234 psal:

to si ho s Harapesem můžete poměřovat bigsmile

osiris (Člen)
14.03.2011 23:02:36

hans psal:
osiris psal:
hans psal:

já to chápu moc dobře, jen říkám, že to na mně nefunguje a že tomu nevěřím...já mám ty hadry doma....

prostě jen říkám, že je to způsob, jak se z lidí tahaj prachy a nikdo mi to nevymluví...zvláště pak z motorkářů, protože každej z nich potřebuje bejt během svojí dvouhodinový vyjížďky v černý ghoustrajdrový kombi hrozně klimatizovanej.....
a nebo naopak potřebuje hřejivý termoprádlo když je kurefská kosa cca +12 stupňů...smile1

...zkus si někdy zasportovat ;)

deny1234 (Člen)
14.03.2011 23:08:03

barynek psal:
deny1234 psal:
barynek psal:

No vono to teda ani nehralo , mel jsem to na sobe doma asi 2 hodky ,jako kvuli funkcnosti , ja uz jsem takovej reklamacni typ evil Ale naopak se mi zdalo, ze to chladi ,ale to vo tom psali , ze to v lete chladi , a v zime hreje ,tak doma je teplo , tag si to asi myslelo , ze je to leto , takze to ted nemuzu ani reklamovat surprised

Žirafa (Člen)
14.03.2011 23:11:40

Kukii psal:

bigsmilebigsmilebigsmile hlavně že to funguje good taky v podvlíkačkách nevypadám zrovna extra bigsmile žena může vyprávět bigsmilebigsmile

rači snad ani ne, ale myslim že mam někde fotku bigsmilebigsmilebigsmile

Jaký si to uděláš, takový to máš...
Kukii (Člen)
15.03.2011 07:50:51

Žirafa psal:
Kukii psal:

idontknowheadshakeredfacebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
15.03.2011 08:12:35

Žirafa psal:
Kukii psal:

sem s ní ať se pobavíme bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 10:25:46

jdu si vzít motorovku a jdu dělat , pak vám sem dám fotku v prádle a řeknu zkušenosti s tim , jak je topení dřevem na hovno ...práce bigsmile a jak po takovej šichtě nemám sílu se ani jet projet bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_dsc00444.jpg

Přemek (Člen)
15.03.2011 12:34:12

Už dávno se zjistilo, že přírodní materiál je nenahraditelný moderním výrobkem z vyhozených PET lahví.
Zkusil bych třeba toto.
http://www.termopradlo-devold.cz/obchod … ive-1.html

barynek (Člen)
15.03.2011 16:24:45

snowflake600 psal:
barynek psal:
deny1234 psal:

my příležitostní snoubordisti a líííížaři voprášíme zimní výbavičku a jede se nejen na sněhu, ae i na mašině, hřeje to, faká to , tak co víc :) smile1

přesně tááák good

Bandit 4EVER!!!
hans (Člen)
15.03.2011 17:52:10

osiris psal:
hans psal:
osiris psal:

krajskej přeborník, bronz v MČR družstev, bronz v MČR jednotlivců.....moh bych vyprávět smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
VikecB12 (Člen)
15.03.2011 17:53:37

hans psal:
osiris psal:
hans psal:

krajskej přeborník, bronz v MČR družstev, bronz v MČR jednotlivců.....moh bych vyprávět smile1

V šachu,nebo šipkách né?evilbigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 18:00:12

nindža vole ...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_nindavole.jpg

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
15.03.2011 18:54:46

VikecB12 psal:
hans psal:
osiris psal:

...sem chtěl napsat, že u šachů se moc nezpotí smile1

barynek (Člen)
15.03.2011 19:24:13

no ty pussy to mě ho vyndej, tohel je nindža par excellencebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
ty kráááááááááááso, jsem myslel že se poseru, když jsem to uvidělbigsmile
mimochodem ten pes je taky krutejbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
WenzelB6 (Člen)
15.03.2011 19:25:08

a štvernohej , nepotí se ?idontknow má taky prádlosmile1

hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 19:37:16

to Barynek: nindža né ? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile...pes má obvazovou vestičku ,páč je to fena a je po kastraci ,tak aby si tu zašitou ránu nelízala
to Venzel : viz výše příspěvek to  Barynek bigsmile

Kožak (Člen)
15.03.2011 20:58:25

pan chobotnice a jeho nohsled ;)

MRDAT!!!
Pajk (Člen)
15.03.2011 21:00:34

Pěkný sandálky bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
15.03.2011 21:05:07

ty  woe hlemejžd: ty seš vážně kus wola bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile ale potkat tě takhle v tej vaší prdeli tak tě i pozdravim bigsmilebigsmilebigsmile

hans (Člen)
15.03.2011 21:16:45

osiris psal:
VikecB12 psal:
hans psal:

...sem chtěl napsat, že u šachů se moc nezpotí smile1

na šachy jsem blbej a na šipky levej smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 21:20:58

příště vám ukážu „želvy nindža vole“bigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 21:22:39

Kukii psal:

ty  woe hlemejžd: ty seš vážně kus wola bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile ale potkat tě takhle v tej vaší prdeli tak tě i pozdravim bigsmilebigsmilebigsmile

takle tu chodí starostka  a já ...dvě vážený osoby ..Capo di tutti capi bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
15.03.2011 21:24:33

hlemejzd999 psal:

a kerej z nich budeš? donatelo??? surprisedbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
15.03.2011 21:25:57

Kukii psal:
hlemejzd999 psal:

já bych to viděl na michčelanzelobigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen)
15.03.2011 21:36:56

Kukii psal:
hlemejzd999 psal:

ten ,co hází ty šavle  sick   bigsmile

Filous (Člen)
16.03.2011 08:07:48

...no to je vůůůůl jag andělbigsmilebigsmilebigsmile ...ten fena takz nebude uplně normální fena, co???bigsmile ...a za tebou na zdi visej nunčaky???bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
16.03.2011 16:48:09

Filous psal:

...no to je vůůůůl jag andělbigsmilebigsmilebigsmile ...ten fena takz nebude uplně normální fena, co???bigsmile ...a za tebou na zdi visej nunčaky???bigsmile

je to mindža fena  a mindža nunčaky bigsmile..proč by nebyla normální ?

Kožak (Člen)
16.03.2011 19:57:06

hlemejzd999 psal:
Filous psal:

je to mindža fena  a mindža nunčaky bigsmile..proč by nebyla normální ?

no vypadá že je to sprsklé se žirafou ...podle těch nohou ale nic si z toho nedělej ..já mám zase doma pásovce smile1

MRDAT!!!
deny1234 (Člen)
22.03.2011 12:46:02

Tag jsem dneska rano testoval to pradlo z Lidlu , a za me dobry good Jel jsem rano do prace , asi 20 km teplota -0.5 C ,mel jsem jenom to pradlo pod kuzi , a v pohode , fakt gut hreje ,rukavky z Lidlu taky dobry , prsty nemrzli , akorat ta jinovatka kolem silnice sick

hans (Člen)
22.03.2011 17:25:53

deny1234 psal:

Tag jsem dneska rano testoval to pradlo z Lidlu , a za me dobry good Jel jsem rano do prace , asi 20 km teplota -0.5 C ,mel jsem jenom to pradlo pod kuzi , a v pohode , fakt gut hreje ,rukavky z Lidlu taky dobry , prsty nemrzli , akorat ta jinovatka kolem silnice sick

počkej až v těch rukavicích pojedeš a bude teplo.....budeš mít ruce jak kdybys je vytáh z pussy

Sapere Aude
www.gunlex.cz
deny1234 (Člen)
22.03.2011 17:43:06

No ja je samo bral ,jenom na extremni teploty , nebo dest , jinac mam tyhle

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_rb.jpg

good Ale je pravda , ze vodpoledne , uz bylo  + 15 C , a ta podsivka tech Lidlovskejch se hnusne lepi na ruce .

hans (Člen)
22.03.2011 21:42:59

protože je v tom normálně igelit....to vyškubej ven a pak to jde....kámoš to tak udělal taky...před tím mu z toho smrděly ruce víc jak hnáty...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
deny1234 (Člen)
22.03.2011 23:21:43

hans psal:

protože je v tom normálně igelit....to vyškubej ven a pak to jde....kámoš to tak udělal taky...před tím mu z toho smrděly ruce víc jak hnáty...

Tak to bych nerad delal , spesl jsem je kvuli ty nepromokavosti kupoval , radsi budu na delsi cesty vozit dvoje idontknow Synovec si ted koupil tenhle zazrak

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080__vyr_269424.jpg

vod Knoxe , a taky za mnou prijel v rukavicich na Snowboard ,pac asi nikdo jeste nevymyslel poradny a bezpecny rukavice na zimu i leto fuck

hans (Člen)
23.03.2011 16:27:06

takový rukavice totiž vymyslet nejdou.... stejně jako nejde vymyslet bunda, která by byla v zimě na snowboard a zároveň v létě na kolo smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
23.03.2011 17:48:31

hans psal:

takový rukavice totiž vymyslet nejdou.... stejně jako nejde vymyslet bunda, která by byla v zimě na snowboard a zároveň v létě na kolo smile1

proč by to nešlo ? ...pivo takle vymyšlený je ...

banda1250 (Člen)
23.03.2011 20:21:47

Mě třeba po dnešku zábly pazoury v Lídlrukavicíách jak se ni potily.A to nebylo žádný vedro.Takže vrátit.Ouplně na pussy Myslel jsem že už to ňák vychytatali,ale pussyzdrátu.Rukavice na pussy

banda1250 (Člen)
23.03.2011 20:29:05

Jinak termoprádlo je supergoodA fakt nesmrdísmile1

Ondráš (Člen)
24.03.2011 11:12:56

hlemejzd999 psal:

proč by to nešlo ? ...pivo takle vymyšlený je ...

goodbigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Rum-cajs (Člen)
24.03.2011 16:28:55

ze se jeste vracim k tomu funkcnimu pradlu, tak za me Devold... je to prijemny na kuzi a hlavne triko na me vydrzi tejden lyzovani bez smradu, ponozky vyzkouseny 38 hodin durch na nohou (letadlo-zpozdeni-letadlo-dlooouhy letadlo-letadlo) a taky pohoda

Moiry (ruzny), Sensor a Craft me moc nefungujou, ale to je asi taky o osobni chemii

hans (Člen)
24.03.2011 18:25:55

Rum-cajs psal:

ze se jeste vracim k tomu funkcnimu pradlu, tak za me Devold... je to prijemny na kuzi a hlavne triko na me vydrzi tejden lyzovani bez smradu, ponozky vyzkouseny 38 hodin durch na nohou (letadlo-zpozdeni-letadlo-dlooouhy letadlo-letadlo) a taky pohoda

Moiry (ruzny), Sensor a Craft me moc nefungujou, ale to je asi taky o osobni chemii

tak to mám tu osobní chemii asi nějakou vykurvenou, když na mě nefunguje nic smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Rum-cajs (Člen)
26.03.2011 11:13:10

hans> hele nevim, nektery veci od Moiry smrad desnej po 2 hodinach pinkani, neco docela cajk, ale ty Devold veci fakt dobry.... 3 trika - tenky, stredni a tlustsi - zaberou nic-moc mista a vydrzim s tim 14 dni dovcu od +5 do +30 (pod kuzi)

hans (Člen)
26.03.2011 12:18:02

Rum-cajs psal:

hans> hele nevim, nektery veci od Moiry smrad desnej po 2 hodinach pinkani, neco docela cajk, ale ty Devold veci fakt dobry.... 3 trika - tenky, stredni a tlustsi - zaberou nic-moc mista a vydrzim s tim 14 dni dovcu od +5 do +30 (pod kuzi)

je pravda že devold neznám...teda znám, ale nezkoušel jsem....

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS