Nejsi přihlášen
hadicky do karburatoru
chtel bych se zeptat, na b6 do karburatoru vlevo a vpravo nahore jdou dve hadicky, ta leva jde do nadrze a ta vpravo mi lezi na airboxu. nemela by bet pripojena nekam k nadrzi ?
Radši žádat o odpuštění než o povolení ....
Re: hadicky do karburatoru
koukam ze jsem to asi napsal dost blbe, tak se zeptam jinak :))) kam vedou hadicky na ktere ukazuji sipky oznacene "A" a "B". Nekdo se v tom hrabal a podle mne je to zapojene nesmyslne
...A a B ukazujou na štelovací šrouby synchronizace, tagže nevim, kerý hadice myslíš...esi ty štyry tenký, kerý na fotce vedou jakoby dolu, tag ty tam nemáš, páč přes ty sou připojený manometry a na nátrupkách sou enem krycí čepičky a esi myslíš ty dvje, kerý vedou jakože nahóru, tag to sou přepady a f poctatě je jedno kam je zastrčíš, ale mňeli by vést podél érboksu po stranách jakože za motor...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
dikes, potreboval jsem vedet kam jdou ty dve, jednu tam totiz vubec nemam zapojenou a ta druha je pripichnuta nekam k nadrzi. Porad se mi to hada v malejch otackach tak nejdriv lovim co to muze byt a pak to hodim na serizeni, ted tam mam nakladu na opravy vic takze serizeni musi pockat :D
Chicko psal:dikes, potreboval jsem vedet kam jdou ty dve, jednu tam totiz vubec nemam zapojenou a ta druha je pripichnuta nekam k nadrzi. Porad se mi to hada v malejch otackach tak nejdriv lovim co to muze byt a pak to hodim na serizeni, ted tam mam nakladu na opravy vic takze serizeni musi pockat :D
...přepady karbců sou voba volný, do nádrže ti žádnej z nich nejde...ke karburaci vedou dvje hadice, vobje z kohoutu, jedna je přívot, to je ta silnější a druhá, slabá de právje do toho jednoho krajního levýho nátrupku podtlaku...no a z nádrže ti vedou na levý straně taky dvje hadice volně dolu pod motor, jedna je přepat a druhá vodvzdušnění...
Filous psal:Kelly01 psal:Ovšem nasazovat je na novým modelu kvůli podtlakům a pak honit čepičky v motoru, to není nic pro mne
¨
...výborná operace, dycky kleju jag pohan
ty vole my radši s Kubou ten karbec vycukli nejdřív ven ![]()
Strýcfajtr !!!
Filous psal:Chicko psal:dikes, potreboval jsem vedet kam jdou ty dve, jednu tam totiz vubec nemam zapojenou a ta druha je pripichnuta nekam k nadrzi. Porad se mi to hada v malejch otackach tak nejdriv lovim co to muze byt a pak to hodim na serizeni, ted tam mam nakladu na opravy vic takze serizeni musi pockat :D
...přepady karbců sou voba volný, do nádrže ti žádnej z nich nejde...ke karburaci vedou dvje hadice, vobje z kohoutu, jedna je přívot, to je ta silnější a druhá, slabá de právje do toho jednoho krajního levýho nátrupku podtlaku...no a z nádrže ti vedou na levý straně taky dvje hadice volně dolu pod motor, jedna je přepat a druhá vodvzdušnění...
...no a jednu z nich nějakej kutil vsadil na přepad z nádrže ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:Chicko psal:dikes, potreboval jsem vedet kam jdou ty dve, jednu tam totiz vubec nemam zapojenou a ta druha je pripichnuta nekam k nadrzi. Porad se mi to hada v malejch otackach tak nejdriv lovim co to muze byt a pak to hodim na serizeni, ted tam mam nakladu na opravy vic takze serizeni musi pockat :D
...no a jednu z nich nějakej kutil vsadil na přepad z nádrže
...bodejť, dyk u Trambusu de taky přepad z čerpadla spátky do nádrže, tag coby né![]()
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...přepady karbců sou voba volný, do nádrže ti žádnej z nich nejde...ke karburaci vedou dvje hadice, vobje z kohoutu, jedna je přívot, to je ta silnější a druhá, slabá de právje do toho jednoho krajního levýho nátrupku podtlaku...no a z nádrže ti vedou na levý straně taky dvje hadice volně dolu pod motor, jedna je přepat a druhá vodvzdušnění...
...no a jednu z nich nějakej kutil vsadil na přepad z nádrže
...bodejť, dyk u Trambusu de taky přepad z čerpadla spátky do nádrže, tag coby né
...dyť to je logický néé, přece nejsme tag bohatý jag japonckej inžinýr puntikatej, abysme to tady cvrndali zbůhdarma po zemi ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
hlemejzd999 (Člen) 03.06.2011 13:06:52 Offline |
tyý voééé...tak to já tam taky mám nějakej přepat ...sem se chtěl podívat na hladinu voleje,neměl jsem to na stojánku a málem sem s tim přepat ..uš sem viděl moje nový zrcátka v
...ale dobře sem dopat...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:tyý voééé...tak to já tam taky mám nějakej přepat ...sem se chtěl podívat na hladinu voleje,neměl jsem to na stojánku a málem sem s tim přepat ..uš sem viděl moje nový zrcátka v
...tedle přepat je vůbec ten nejhorší![]()
hh, hele s tim trambusem jsi se skoro trefil, kamos od kteryho to mam jezdi s avii :D tech vychytavek je tam fakt hafo a budu rad kdyz je do podzima vsechny najdu abych to prez zimu poskladal do solidniho stavu. ted jsem zrovna zjisitil ze lanko od spojky visi na 4 ech nitkach :d nemate nekdo z prazskejch rezervni ze bych na weekend nekam vyjel ? :))
Chicko psal:hh, hele s tim trambusem jsi se skoro trefil, kamos od kteryho to mam jezdi s avii :D tech vychytavek je tam fakt hafo a budu rad kdyz je do podzima vsechny najdu abych to prez zimu poskladal do solidniho stavu. ted jsem zrovna zjisitil ze lanko od spojky visi na 4 ech nitkach :d nemate nekdo z prazskejch rezervni ze bych na weekend nekam vyjel ? :))
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Chicko psal:hh, hele s tim trambusem jsi se skoro trefil, kamos od kteryho to mam jezdi s avii :D tech vychytavek je tam fakt hafo a budu rad kdyz je do podzima vsechny najdu abych to prez zimu poskladal do solidniho stavu. ted jsem zrovna zjisitil ze lanko od spojky visi na 4 ech nitkach :d nemate nekdo z prazskejch rezervni ze bych na weekend nekam vyjel ? :))
jj ale tam ho budou mit az ve stredu a ja mam weekend volno :D
|
hlemejzd999 (Člen) 03.06.2011 16:08:20 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:tyý voééé...tak to já tam taky mám nějakej přepat ...sem se chtěl podívat na hladinu voleje,neměl jsem to na stojánku a málem sem s tim přepat ..uš sem viděl moje nový zrcátka v
...tedle přepat je vůbec ten nejhorší
no právě ...to ani nezakamufluješ...to sou pak vidět ty hadičky ještě víc s pothledu ![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
mno vida, hadicku jsem odpojil z nadrze, dolnil chybejici dolu, oba prepady na karbcich natahl prez airbox do pryc a moturek slape jak drak, dokonce drzi otacky i studenej :D
ja jsem to hledal v manualech ale tam to proste nikde popsany nejni a jeste ke vsemu tam mam motor z gsx-r.
sakra jeste to spojkovy lanko a jdu na to :D
taky sestikYlo :D tu motorku jsem koupil za par kacek placnutou od kamose, sehnal motor smontoval a huraa, jede to :D jeste mi chybi tachometr a predni blatnik :D Jsem na moto lama, mel jsem pred asi 6 ti lety cbr a prestal jsem jezdit, ted na to lezu znovu a snad bude hlava fachat lip :))) technicka uz je taky, spz taky ted uz m chybi jen jen to blby lanko :d
Filous psal:...pag to nejni motor z Gixra, ale z GSX-Fka...Gixrový SACS motory se ďály enem 750 a 1100...
aha kua, ten manik od kteryho to je to tvrdil a ja to nejak neresil :)))
Filous psal:Čiko:
...stačí se voptat...ty máš f šestce motor z Gixra??? ...jakej vopsach???
kámoš měl ve starý šestce motor myslim z 1100.....ale jízda prej nic moc, tak tam dal zpět šestku....
Stránky: 1