Nejsi přihlášen
|
Honzik8719 (Člen) 02.08.2011 23:18:49 Offline |
Prodej moto do anglie
Zdar bando...prodávám svojí babičku a ozval se mi nějakej týpek z anglie že mi jako zaplatí předem a zaplatí všechny výdaje na přepravu,máte s tím někdo nějaké zkušenosti? moc se mi to nezdá,že by kupoval jen podle fotek![]()
P.s. funkce hledat nic nenašla,asi mě nemá ráda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...relativní kochač...
Re: Prodej moto do anglie
bobe přečti si vlákna na motorkářích...
je to podvod...
myslím, že se zrovna to vlákno menuje uplně stejně jako to tvoje tady...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 psal:Zdar bando...prodávám svojí babičku a ozval se mi nějakej týpek z anglie že mi jako zaplatí předem a zaplatí všechny výdaje na přepravu,máte s tím někdo nějaké zkušenosti? moc se mi to nezdá,že by kupoval jen podle fotek
P.s. funkce hledat nic nenašla,asi mě nemá ráda...
Logicky, myslíš, že by se někomu z UK vyplatilo kupovat tvůj bajk spolu s věcma s tím spojený? Je to podvrh, kde ti údajně pošle přes Western Union love a ty pak máš poslat nějakej obnos aby ti tu platbu odblokovali. Dokonce když to nepošleš tak ti začnou vyhrožovat hehe. ![]()
Bikdy bych nevěřil, že na tohle někoho ulověj![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
|
Honzik8719 (Člen) 03.08.2011 05:45:33 Offline |
Já si od začátku myslel že je to podfuk,sem rád že jste mě v tom utvrdili...Díkes![]()
...relativní kochač...
Tohle je divný... Ale třeba jak se někdo divil, že někdo něco koupí bez vozkoušení, tak se to taky dělá.
Bratr je v JůEsEj v Atlantě a takle koupil Medvěda po Íbej. Zaplatil a druhej den měl auťák doma na návěsu.
Taky bych se toho bál. Říkal ale, že tam je to normální a nějak vošéfovaný.
Ale tohle je asi trochu jiný![]()
![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
|
Banditatom (Člen) 03.08.2011 10:05:30 Offline |
podfuck... vysrat se na to![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No jasne , ze to je podvod , divim se, ze o tom nekdo jeste muze uvazovat ,to snad ani neni mozny , ze by nekoho nachytali
Tady je popis , jak to funguje http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … mp;fid=21#
PFremer psal:Tohle je divný... Ale třeba jak se někdo divil, že někdo něco koupí bez vozkoušení, tak se to taky dělá.
Bratr je v JůEsEj v Atlantě a takle koupil Medvěda po Íbej. Zaplatil a druhej den měl auťák doma na návěsu.
Ale tohle je asi trochu jiný
Ale jo, kámoš kupoval z USA loď přes e-bay, ale byla to kamenná firma, s referencema, s funkčníma telefonama a podobně. Platil taky předem. To že loď měla plnej hajzl sraček a po okraj je věc jiná![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:PFremer psal:Tohle je divný... Ale třeba jak se někdo divil, že někdo něco koupí bez vozkoušení, tak se to taky dělá.
Ale tohle je asi trochu jinýAle jo, kámoš kupoval z USA loď přes e-bay, ale byla to kamenná firma, s referencema, s funkčníma telefonama a podobně. Platil taky předem. To že loď měla plnej hajzl sraček a po okraj je věc jiná
![]()
![]()
ted sem se zasmál ![]()
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Zdenda psal:PFremer psal:Tohle je divný... Ale třeba jak se někdo divil, že někdo něco koupí bez vozkoušení, tak se to taky dělá.
Ale tohle je asi trochu jinýAle jo, kámoš kupoval z USA loď přes e-bay, ale byla to kamenná firma, s referencema, s funkčníma telefonama a podobně. Platil taky předem. To že loď měla plnej hajzl sraček a po okraj je věc jiná
Takže koupil se všim co k lodi patří ![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Jo dodnes nezapomenu jak řval a blil, v různym pořadí plus kombinace, když to čistil a vypouštěl fekální tank. ![]()
Njn neni nad mexický lejno.
(Prej tam do toho lezli mexíci, co je měl na brigádu ten majitel toho podniku a asi že byla tahle bárka bokem, tak tam holt chodili číst Timesy![]()
Bratránek koupil auto-veterána z améru přes eBay taky a dobrý - jediný co bylo horší byl levý přední blatník, kde byla šikovně převařena / přelepena díra jak od sekery a levý práh - tohly plechy šli stejně na obou strananách pryč takže pohoda a cenově lepší jak tady v evropě
(jo bylo to auto před renovací)
Nic lidského mi není cizí
|
Honzik8719 (Člen) 15.08.2011 12:52:14 Offline |
Dneska sem upustil slzu,úspěšně jsem prodal nějakýmu klukovi do Českýho Krumlova,snad se k ní bude chovat dobře...
Kurva to se večer vožeru,garáž prázdná,doufám že bude brzy něco novýho![]()
...relativní kochač...
|
Honzik8719 (Člen) 15.08.2011 23:31:01 Offline |
tak to bylo jen pár kalíšků![]()
jardo máš meila ![]()
...relativní kochač...
Stránky: 1