Nejsi přihlášen
Liberecko, Děčínsko
jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů![]()
u nás je to furt rovinka a po pěti kilometrech zatáčka, tak fšici jezdí do Buchláků, kde je to o tlamu. v okolí Nového Boru sem byl jak u vytržení, levá střídá pravou kamkoliv se jede a kvalita povrchu taky paráda, závidím![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
zzzmrzlinar (Člen) 21.08.2011 19:34:06 Offline |
Re: Liberecko, Děčínsko
tak ty povrchy to mi budeš moset někdy vokázat, zatáčky to jo, ty tu máme fešácký a Liberecký párkové eště lepčí.
Koldan psal:jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů
u nás je to furt rovinka a po pěti kilometrech zatáčka, tak fšici jezdí do Buchláků, kde je to o tlamu. v okolí Nového Boru sem byl jak u vytržení, levá střídá pravou kamkoliv se jede a kvalita povrchu taky paráda, závidím
U boru říkáš jó ![]()
Sakra, že jsem si nevšiml...![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Koldan psal:ste zmlsaní vořešpruti. dojeďte k nám a budete zde usínat nudou za jízdy, jaksem psal, pět kilometrů rovně, pak zatáčka a zas to samé
zas tam máte teplo hade a hafo chlastu u každýho baráku tak co bulíš![]()
Jebat motorky :-)
|
Banditatom (Člen) 22.08.2011 19:22:22 Offline |
PALOUS psal:Koldan psal:ste zmlsaní vořešpruti. dojeďte k nám a budete zde usínat nudou za jízdy, jaksem psal, pět kilometrů rovně, pak zatáčka a zas to samé
zas tam máte teplo hade a hafo chlastu u každýho baráku tak co bulíš
...a komaroj jak nasraných...
2koldan: to mušíš k nám na dálný šever![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jnovot psal:kde přesně že je to tak pěkný?
Taky nevíš co ?...![]()
No, já když si chci dát zatáčky, tak jezdim takovej okruh směr Snědava, Desná, železnej brod, turnov, záskalí... Odkud si? Nemáš nic v Profilu![]()
![]()
![]()
![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
|
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2011 09:17:22 Offline |
já v sobotu névim, nešla by neděle?
Koldan psal:jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů
u nás je to furt rovinka a po pěti kilometrech zatáčka, tak fšici jezdí do Buchláků, kde je to o tlamu. v okolí Nového Boru sem byl jak u vytržení, levá střídá pravou kamkoliv se jede a kvalita povrchu taky paráda, závidím
to jo, to jsou povrchy!
předefčírem jsešm tu na naftě rozstřelil auto!![]()
Ať žijou kamiony s plnou nádrží čuráci zasraný!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
každou chvilku to tu je vocmrdaný naftou!![]()
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Stránky: 1