Nejsi přihlášen
idioti f EU
ty woe
voni už tam nevědí co roupama
kurwa co by to bylo za pouť bez frkaček
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … kacky.html
no na šprcky se to snad nefstahuje tak aspoň něco na hrní jim zvostane
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: idioti f EU
barynek psal:Petula psal:Frkačky až od 14 let
tyvogo dyť ve 12 už děti mají jiné zájmy
a co jsem slyšela od kamaráda, už v 5 onanují ve školce na záchodkách
to víš, pokrok
kolik je tej vaší princezně? aby neměla skluz
tý mojí malý princezně je rok a čtvrt, takže mám tak 3 roky ještě klid
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.10.2011 23:14:15 Offline |
Borák psal:ve 14-ti to začíná brát antikoncepci ...
to už nenafukujou balonky ,ale šprcky, takže to můžou už bez dozoru...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
co tu nadáváte? dyk jim jde o zdraví našich dětí
a všechny rodiče který nechaj bez dozoru děti foukat do balónků a frkaček pěkně pokutovat nebo rači zavřít za zanedbání rodičovské péče...ty nebohý děti samozřejmě poslat do děckého domova, kde jim bude určitě líp a nebudou tam trvale ohrožení na živodě....uplně vidím jak tu bude za pár let krásně bezpečno a všichni budou šťastní
Mrdat je do ucha kretény
tyvole jak nekoho todle muze vubec napadnout ... uz jenom na to prijit ... to je takova zhovadilost ze vymyslet to muselo dat nekomu vopravdu zabrat
... uplne je vidim tam "tak co franto jak poserem lidem jejich klidnej zivot neska ... no ja ti nevim ... zakazem detem balonky a frkacky a bude poprdely"
Tet zrovna jsme se z toho u Bandita malem posralievropa v totalnim roskladu a voni vydumaj tohle
uz at nekdo konecne zajede do posranyho Bruselu s kamionem plnym hnojiv a srovna tem kurva dobre placenejm zmrdum perka jinac
z toho bude valka a to teprv bude pruser
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
mě spíš udivuje, že se zabývají takovýma věcma, jako by nebyly daleko podstatnější problémy. Proč nestanoví jak zajistit, aby se třeba v obchodě nedávali splatnosti vyšší než 30 dní, dnes už běžně investoři či generální dodavatelé vyžadují 120 dní splatnost a fakturaci jednou za měsíc a pak nemají problém zaplatit se zpožděním. Proč se nezabývají tím, aby efektivně fungovaly soudy a člověk, který se bude soudit nezestárl čekáním až na něj přijde řada, nebo neprosoudil jmění a práva se nedovolal. je to k zblití
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Možná sem už to tady říkal. Máme vedle práce školku s taky korejskými dětmi. Celá školka když jde ven, tak všechny děti mají reflexní vestu a na hlavě přilbu a jdou po chodníku vedle sebe a drží se za ruku ...žádná hra., natož kolo
Mour psal:Možná sem už to tady říkal. Máme vedle práce školku s taky korejskými dětmi. Celá školka když jde ven, tak všechny děti mají reflexní vestu a na hlavě přilbu a jdou po chodníku vedle sebe a drží se za ruku
...žádná hra., natož kolo
Správný robot se musí programovat od mala
pulmotor, Koldan - jak to může někoho napadnout? se podívej kolik jich tam je a kolik berou... čas od času do toho nějakej novinář začne rejpat, jako němci do těch dijet a v takovým případě je třeba mít v záloze nějakou "činnost", nějakou píčovinu o čtyřista stránkách pod kterou bude jeho jméno. Nehledě na to, že ten odbornej průzkum udělá švára samosebou za pořádnej ranec. A až zase vyplave, že euposlanci dělaj píču, tak se honem vytáhne štos kokotin a helejtese jak makám srát na lidi
jinak tam se to děje vopravdu ve velkým a za velký... ale podobný píčovinky vymejšlej nejen naši poslanci ale i kokoti na radnicích a v zastupitelstvech akorát v menším a naserou míň lidí
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 09:48:38 Offline |
zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody )
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 09:49:28 Offline |
hlemejzd999 psal:zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody
)
ne - tak erotika ...
hlemejzd999 psal:zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody
)
Nesměls ale křičet, že císař pán je dobytek a že tuhle vojnu nevyhrajeme.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody
)
Teď sice můžeš křičet, že císař pán je dobytek a že tuhle vojnu nevyhrajeme, ale nikdo tě neposlouchá
tomB12 psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody
)
Teď sice můžeš křičet, že císař pán je dobytek a že tuhle vojnu nevyhrajeme, ale nikdo tě neposlouchá
tak ted nevim, co z toho je lepsi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 10:51:52 Offline |
tomB12 psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:zlatý komunisti , ty se člověka nevšimli , i kdyby mu to tady na hlavu padalo (slunce,seno ,jahody
)
...hrozně se mi dycky líbí ,jak každej zdůraznuje výhody demokracie...třeba můžeš jet kamkoli
i do prdele ...a nikdo si toho nevšimne ...můžeš křičet ,jak chceš, a nikdo si toho pořád nevšimne...všechno je rozkradený během dvaceti let , a né že si toho nikdo nevšimne, ale každej je v tej prdeli (svobodně),tak neví co se děje doma
...fakt nevim , jestli bylo líp už dřív........politici nám pořád zdůrazňujou , jak se musí to a ono ,aby to nedopadlo tak a tak , ale vždyť to je už přes dvacet let a melou furt to samý....
...no co , tak si počkáme zase dalších dvacet let a hlasivky vot toho řvaní , jak je císařpán dobytek budu mít v
hlemejzd999 psal:tomB12 psal:Ondráš psal:
Nesměls ale křičet, že císař pán je dobytek a že tuhle vojnu nevyhrajeme.Teď sice můžeš křičet, že císař pán je dobytek a že tuhle vojnu nevyhrajeme, ale nikdo tě neposlouchá
...hrozně se mi dycky líbí ,jak každej zdůraznuje výhody demokracie...třeba můžeš jet kamkoli
i do prdele ...a nikdo si toho nevšimne ...můžeš křičet ,jak chceš, a nikdo si toho pořád nevšimne...všechno je rozkradený během dvaceti let , a né že si toho nikdo nevšimne, ale každej je v tej prdeli (svobodně),tak neví co se děje doma
...fakt nevim , jestli bylo líp už dřív........politici nám pořád zdůrazňujou , jak se musí to a ono ,aby to nedopadlo tak a tak , ale vždyť to je už přes dvacet let a melou furt to samý....
...no co , tak si počkáme zase dalších dvacet let a hlasivky vot toho řvaní , jak je císařpán dobytek budu mít v
Nechci ti brát iluze o těch dalších dvaceti letech, ale v jednom byli komanči lepší - s tím co nakradli na startu vydrželi 40 let. Z toho co "Demokrati" stačili "zprivatizovat" už není ani vindra tak doufám, že někoho osvíceného z EU nenapadne použít historií dobře osvědčenou metodu "znárodnění".
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.10.2011 11:45:20 Offline |
tomB12 psal:"znárodnění".
To se neboj, že s tím levice za nějakej čas nepřijde. Jenže to co by stálo za znárodnění, tak vlastněj korporace a to si nikdo asi nedovoli. Takže by mohli znarodnit truhlare a udelat z toho narodni podnik atd atd atd.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 11:57:18 Offline |
nicola.foxx psal:tomB12 psal:"znárodnění".
To se neboj, že s tím levice za nějakej čas nepřijde. Jenže to co by stálo za znárodnění, tak vlastněj korporace a to si nikdo asi nedovoli. Takže by mohli znarodnit truhlare a udelat z toho narodni podnik atd atd atd.
těch truhlářů je už tak málo , který nezkrachovali ,že už to ani nebude stát za to...
Fakt miluju kecy typu za komančů bylo líp!!! leda hovno! demokracie nemůže za to,že je to tu rozkradený....pokud si to neuvědomujete,tak za to můžou politici, zástupci vašich volebních hlasů....místo těhle keců volte někoho jinýho, než zloděje z ODS nebo ČSSD a podobný ludry co tam sou...jenže lidi sou na ně zvyklý,že tam sou přes 20 let,tak koho asi volit jinýho,že?! potažmo vzato za to můžou voliči,že volí zloděje,ne demokracie
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2011 12:05:38 Offline |
Boráku klííííd..EU se stejně do 5 let zhroutí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2011 12:06:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Boráku klííííd..EU se stejně do 5 let zhroutí
a kdyby ne tak pořád je tu ještě konec roku 2012
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 12:12:17 Offline |
fidoB6 psal:Fakt miluju kecy typu za komančů bylo líp!!!
leda hovno! demokracie nemůže za to,že je to tu rozkradený....pokud si to neuvědomujete,tak za to můžou politici, zástupci vašich volebních hlasů....místo těhle keců volte někoho jinýho, než zloděje z ODS nebo ČSSD a podobný ludry co tam sou...jenže lidi sou na ně zvyklý,že tam sou přes 20 let,tak koho asi volit jinýho,že?! potažmo vzato za to můžou voliči,že volí zloděje,ne demokracie
no jasně jenže to je pořád do kola - top 09,zelený,kdučsl, vévéčka...tyhle všechny kokoty lidi volili naposled ...a nějaká ta změna k lepšímu ? tvými slovy „leda hovno“... proto příště volim komunisty - ty už tam nebyli dvacet let, tak to tu snad daj do pořádku
... a jinak ...jak bys tedy popsal dnešní dobu ? je to za
a) na hovno
b) na
c) na vomrdání
?
promiň,ale copak todle sou jediný strany? nezlob se na mě, ale komanči tu už byli a co napáchali...ods,čssd,topka a další už se taky projevili,ale nejsou to jediný strany který kandidujou...jak řikam,myslim si,že je to o zvyku lidí,tak proto furt dokola volí výše zmíněný strany...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 12:22:35 Offline |
fidoB6 psal:promiň,ale copak todle sou jediný strany? nezlob se na mě, ale komanči tu už byli a co napáchali...ods,čssd,topka a další už se taky projevili,ale nejsou to jediný strany který kandidujou...jak řikam,myslim si,že je to o zvyku lidí,tak proto furt dokola volí výše zmíněný strany...
hm ...vévé je taky nová a kde jsou ? zase jen sliby ... třeba cibulkova strana ,nebo pirátská strana ....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_pol … %C4%8Cesku
vyber tady pět stran ,které by mohly nahradit ty stávající ...
tim sem chtěl říct, že hlavně ne komanče,ale že jsou i jiný strany...nevim,kerý všechny budou kandidovat,to se uvidí před volbama...ale v jednom mam jasno...nebude to ani jedna ze stávajících
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 12:27:27 Offline |
fidoB6 psal:tim sem chtěl říct, že hlavně ne komanče,ale že jsou i jiný strany...nevim,kerý všechny budou kandidovat,to se uvidí před volbama...ale v jednom mam jasno...nebude to ani jedna ze stávajících
já se radši asi na dva dny vožeru ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 12:33:20 Offline |
Mour psal:Já si myslím, že je tady na diskuzi docela málo lidí, kteří můžou hodnotit zdali za komančů bylo líp nebo ne.
PS ...já mezi ně rozhodně nepatřím, jelikož můj pohled na tu dobu z hlediska mého věku v té době je zcela neobjektivní.
no,to muj taky ....jen se mi zdá , že to se to nikam od dob revoluce moc nepohnulo...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 12:35:08 Offline |
jdu něco dělat volové , at se máte dobře
Koldan psal:mě spíš udivuje, že se zabývají takovýma věcma, jako by nebyly daleko podstatnější problémy. Proč nestanoví jak zajistit, aby se třeba v obchodě nedávali splatnosti vyšší než 30 dní, dnes už běžně investoři či generální dodavatelé vyžadují 120 dní splatnost a fakturaci jednou za měsíc a pak nemají problém zaplatit se zpožděním. Proč se nezabývají tím, aby efektivně fungovaly soudy a člověk, který se bude soudit nezestárl čekáním až na něj přijde řada, nebo neprosoudil jmění a práva se nedovolal. je to k zblití
za půl mega měsíčně? neřeš to
momentalně zavostalej
hlemejzd999 psal:Mour psal:Já si myslím, že je tady na diskuzi docela málo lidí, kteří můžou hodnotit zdali za komančů bylo líp nebo ne.
PS ...já mezi ně rozhodně nepatřím, jelikož můj pohled na tu dobu z hlediska mého věku v té době je zcela neobjektivní.no,to muj taky
....jen se mi zdá , že to se to nikam od dob revoluce moc nepohnulo...
no a vo tom to celé je, jestli byl a je vůbec zájem aby se to někam hýbalo zajeté zvyky nezměníš
Mour psal:Já si myslím, že je tady na diskuzi docela málo lidí, kteří můžou hodnotit zdali za komančů bylo líp nebo ne.
PS ...já mezi ně rozhodně nepatřím, jelikož můj pohled na tu dobu z hlediska mého věku v té době je zcela neobjektivní.
No mi osobně stačí,že jsem vůbec mohl vystudovat to co sem chtěl,že dělám to co chci,aniž bych byl furt perzekuovanej atd atd...to za tý doby by se mi rozhodně nestalo...ať dou všichni komanči do
..nedělejte si iluze..ať se tam dostane jakákoliv strana,třeba proto,že její program bude echt pro 75% obyvatelstva a bude značit změnu v tomhle bordelu,tak dojdou oni z těch zbývájících 25%,kterým se to moc neekluje a mají jiné zájmy,páč nejsou obyjčenými lidmi a začne další kolo kupčení,lobování,všimného atd.
A co si budeme nalhávat,na peníze slyší všíchni(i dnešní komančové),takže co..takže hovno a né změna..vždyť volby jsou zase až za čtyři roky,mí milí voliči..
..rád bych se mýlil,ale....
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 13:17:56 Offline |
fidoB6 psal:ať dou všichni komanči do
to komanči tam máš navíc...mělo tam bejt ,ať jdou všichni do prdele ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 13:21:19 Offline |
Africký student se vrací v roce 1985 ze studií v ČSSR do své vlasti. Před odletem se ho ptají novináři, jak se mu u nás líbilo. Student odpovídá lámanou češtinou:
Těžkoslovensko je lihově demokratický stát, šizený komickou stranou s výstředním výborem politbira fčele s geniálním nájemníkem Mustafem Husákem. Moc obdivuji vašich 7 divú: Všichni mít práci. Přestože všichni mít práci, nikdo nepracovat. Přestože nikdo nepracovat, plán plnit na 100%. Přestože plán plnit na 100%, nikde nic nebýt. Přestože nikde nic nebýt, všichni všechno mít. Přestože všichni všechno mít, každý krást. Přestože každý krást, nikde nic nechybět.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
fidoB6 psal:Mour psal:Já si myslím, že je tady na diskuzi docela málo lidí, kteří můžou hodnotit zdali za komančů bylo líp nebo ne.
PS ...já mezi ně rozhodně nepatřím, jelikož můj pohled na tu dobu z hlediska mého věku v té době je zcela neobjektivní.No mi osobně stačí,že jsem vůbec mohl vystudovat to co sem chtěl,že dělám to co chci,aniž bych byl furt perzekuovanej atd atd...to za tý doby by se mi rozhodně nestalo...ať dou všichni komanči do
...pán je znalec
Mour psal:fidoB6 psal:Mour psal:Já si myslím, že je tady na diskuzi docela málo lidí, kteří můžou hodnotit zdali za komančů bylo líp nebo ne.
PS ...já mezi ně rozhodně nepatřím, jelikož můj pohled na tu dobu z hlediska mého věku v té době je zcela neobjektivní.No mi osobně stačí,že jsem vůbec mohl vystudovat to co sem chtěl,že dělám to co chci,aniž bych byl furt perzekuovanej atd atd...to za tý doby by se mi rozhodně nestalo...ať dou všichni komanči do
...pán je znalec
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:Mour psal:fidoB6 psal:No mi osobně stačí,že jsem vůbec mohl vystudovat to co sem chtěl,že dělám to co chci,aniž bych byl furt perzekuovanej atd atd...to za tý doby by se mi rozhodně nestalo...ať dou všichni komanči do
...pán je znalec
víte co?všichni co je tu hájíte,vzpomínejte si na komanče klidně v dobrym,asi se vám tehdá dobře dařilo (dneska asi tolik ne), což vypovídá o jednom...
seru na to...
fidoB6 psal:gore psal:Mour psal:
...pán je znalec
víte co?
všichni co je tu hájíte,vzpomínejte si na komanče klidně v dobrym,asi se vám tehdá dobře dařilo (dneska asi tolik ne), což vypovídá o jednom...
seru na to...
Ale vobyčejnejm,řadovejm lidem se fakt asi žilo celkem dobře. Se podívej s čím se dneska potýkají normální rodiny,kde sou lidi zaměstnaní,vždyť ve věčině případů nemají ani na tu posranou fábii,natož aby jezdili na dovolenou do Jugoslávie,nebo vlastnili nějakou pěknou chatu nebo chalupu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...pán je znalec
víte co?
všichni co je tu hájíte,vzpomínejte si na komanče klidně v dobrym,asi se vám tehdá dobře dařilo (dneska asi tolik ne), což vypovídá o jednom...
seru na to...
...hmm ...neznám tě, tak na to seru
srát na celou politiku
život je krátkej
http://www.youtube.com/watch?v=1tpWV2typWo
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
fidoB6 psal:víte co?
seru na to...
Že ty těch vzpomínek na tu dobu ale máš...
VikecB12 psal:fidoB6 psal:gore psal:
víte co?
seru na to...Ale vobyčejnejm,řadovejm lidem se fakt asi žilo celkem dobře. Se podívej s čím se dneska potýkají normální rodiny,kde sou lidi zaměstnaní,vždyť ve věčině případů nemají ani na tu posranou fábii,natož aby jezdili na dovolenou do Jugoslávie,nebo vlastnili nějakou pěknou chatu nebo chalupu
Ve výsledku to vyjde na stejno, tehda lidi měli na škodárnu, ale nemyly. Dneska jsou ale nemají na ně a podobně to je s tou dovolenou. Pocitově je asi lepší žít v tom, že na tu škodárnu máš a žít v naději že se jednoho dne na tebe usměje v mototechně štěstí
než být v depresi že na ni nikdy nenašetříš
.
Jsou země kde se má obyčejný zaměstnanec líp než u nás, ale je mnohem více těch kde jsou na tom opoznání hůře než my. Chce to vyjet i někam jinam než jezdí cestovky, popřípadě tam pobýt tak půl roku a člověk si uvědomí jak se máme dobře.
...pán je znalec
víte co?
seru na to...
...tebe museli rudý v těch jeslích a školce asi pěkně srát
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:fidoB6 psal:gore psal:
víte co?
seru na to......tebe museli rudý v těch jeslích a školce asi pěkně srát
to jebu
víte co?
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 18:39:24 Offline |
XJelen psal:osiris psal:fidoB6 psal:víte co?
víte co?
si zas nějakej chytrej
Já Fida celkem chápu, sice přímo fizycky mně samozřejmě nic neudělaly (kromě toho že mě jedna zkurvená soudružka nakázala nacvičovat spartakiádu) nicméně babičky i mámy se to dost osobně dotklo....což si beru osobně a proto sou to prostě rudý kurvy
A vůbec co tu mektáte, jakoby ste neměli co žrát? Si tu všichni můžem dovolit jezdit na mašinách (na který byste za komančů maximálně slintali v čásáku co přivez švagr tetiný babičky z NSR) kupovat si píčovinky pro radost, každej rok si zajet někam na dovolenou.....si tu žijem až moc fajn. A komu se to nelíbí může si svobodně odjet někam kde se mu to líbit bude....jenže v tom je háček... kdo hovno umí (jako já) má se tu daleko líp než kdyby měl začít v cizim prostředí od píky.
Ps. stejnak většina nadává ze závisti, prostě pro to, že si nemohli nakrást jako ty u koryt
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.10.2011 21:09:19 Offline |
Lihy psal:kdo hovno umí (jako já) má se tu daleko líp než kdyby měl začít v cizim prostředí od píky.
Ps. stejnak většina nadává ze závisti, prostě pro to, že si nemohli nakrást jako ty u koryt
Ondráš psal:fidoB6 psal:víte co?
seru na to...Že ty těch vzpomínek na tu dobu ale máš...
todle je hodně inteligentní příspěvek....naštěstí mě se to osobně nedotklo....znamená to ale to,že když se to dotklo jinejch,že tim pádem to neplatí???kdo z vás zažil druhou světovou???a kuli tomu se nic nestalo?
Když se kouknu cos psal třeba o tom studiu, tak mi přijde, že tehdá nemohl mít maturitu kdo nebyl kovanej soudruh.
Něco podobnýho bys určitě napsal i o uměleckém projevu. Ale hale:
Pouliční holka válka,
Bohatým princem je hlad,
Protiklady ulic bijí,
Požírají vlastní stát,
Šílený je jejich zpěv,
Narkoman ho v rukou má,
Zbrojní mašinérie se točí,
V zemi hlídá strach a tma.
Krvavá veš, vysoká zeď,
Průhledná lež, nahořklý jed...
[:Dělají to pro peníze, pro peníze, peníze... :]
Plastické tváře a prachy,
Sami se podvádějí,
Idiotský blázen ječí,
Nevinné zavírají,
Fabriky lifrují zmetky,
Tanky, děla, bomby, děs...
Atd. atd. Skoro jak Bič Boží od kapely Mimikry.
Doba přibližně kolem tvého data narození. Tohle určitě není text pro socialistickou mládež, hm? A představ si že tahle kapela vyhrála Beat Salon 1983, účastnili se rockových Maratónů 1984 a 1985 a zahráli i na prvním Rockfestu v roce 1986. V rozhlasu v soutěži Rock pro tento den se drželi několik týdnů na prvním místě, vydali několik singlů u Pantonu, hrál tam tehdy i člen zakázaného Pražského výběru Vilda Čok.
Takže není tak uplně pravda, že umělci nemohli svobodně tvořit jak je všeobecně proklamováno. Když si cíleně neprovokoval, mohl jsi hrát cos chtěl. Viz text nahoře.
Prostě ne všechno je černobílé. Komunisty bych nevolil, ale taky neříkám, že všechno co udělali bylo špatně.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2011 05:41:37 Offline |
fidoB6 psal:Ondráš psal:fidoB6 psal:víte co?
seru na to...Že ty těch vzpomínek na tu dobu ale máš...
todle je hodně inteligentní příspěvek....naštěstí mě se to osobně nedotklo....znamená to ale to,že když se to dotklo jinejch,že tim pádem to neplatí???kdo z vás zažil druhou světovou???a kuli tomu se nic nestalo?
válku jo ? ....bůhví,jak to tenkrát bylo....
hlemejzd999 psal:fidoB6 psal:Ondráš psal:
Že ty těch vzpomínek na tu dobu ale máš...todle je hodně inteligentní příspěvek....naštěstí mě se to osobně nedotklo....znamená to ale to,že když se to dotklo jinejch,že tim pádem to neplatí???kdo z vás zažil druhou světovou???a kuli tomu se nic nestalo?
válku jo ? ....bůhví,jak to tenkrát bylo....
No každopádně,kdyš se kolem sebe rozhlídnu,tak sme asi prohráli
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2011 08:49:33 Offline |
VikecB12 psal:No každopádně,kdyš se kolem sebe rozhlídnu,tak sme asi prohráli
![]() |
Banditatom (Člen) 13.10.2011 20:15:02 Offline |
to už si jako nemůžu hrát s balónky bez dozoru rodičů?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1