Nejsi přihlášen
V neděli do Brna na rozlučku kdo?
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 19990.html
Já se pojedu podívat a zapálit svíčku.![]()
GSX1250FA
|
snowflake600 (Člen) 27.10.2011 21:28:33 Offline |
Re: V neděli do Brna na rozlučku kdo?
leda tak sněžnym pluhem...
Napíši to hned![]()
Dobrej závodník, bla, bla..... , je to škoda, bla, bla .....![]()
Jinak běžte do prdele s RIPováním, emočními výlevy a jinými sračkami, účastníkům těchhle akcí jde buď o to zahrát si na hrozně empatický a na morbidní seznamce někoho zbalit, nemají co dělat tak to berou jako projížďku - v létě(empatii doženou tím že posledních pár km maj otevřený hledí), nebo se jim prostě chce mezi lidi a doufají že dostanou reklamní taštičku nebo v pryskyřici zalitou buňku s DNA dříve slavného, nyní hnijícího oslavence po pitvě u které budou slzet při dlouhých zimních večerech![]()
A vtipné bývá i sloření na těchto akcích: stárnoucí seniláci, holky z čajoven co jezdí na skůtru, vyzrálí studenti humanitárních oborů a podobná verbež![]()
![]()
Než tohle tak se raději picnu nějakou limitovanou kudlou![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Napíši to hned
Dobrej závodník, bla, bla..... , je to škoda, bla, bla .....
Jinak běžte do prdele s RIPováním, emočními výlevy a jinými sračkami, účastníkům těchhle akcí jde buď o to zahrát si na hrozně empatický a na morbidní seznamce někoho zbalit, nemají co dělat tak to berou jako projížďku - v létě(empatii doženou tím že posledních pár km maj otevřený hledí), nebo se jim prostě chce mezi lidi a doufají že dostanou reklamní taštičku nebo v pryskyřici zalitou buňku s DNA dříve slavného, nyní hnijícího oslavence po pitvě u které budou slzet při dlouhých zimních večerech
A vtipné bývá i sloření na těchto akcích: stárnoucí seniláci, holky z čajoven co jezdí na skůtru, vyzrálí studenti humanitárních oborů a podobná verbež
Než tohle tak se raději picnu nějakou limitovanou kudlou
To byla myšlenka dne...![]()
Ale má pravdu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
Banditatom (Člen) 28.10.2011 10:05:58 Offline |
Kelly01 psal:Napíši to hned
Dobrej závodník, bla, bla..... , je to škoda, bla, bla .....
Jinak běžte do prdele s RIPováním, emočními výlevy a jinými sračkami, účastníkům těchhle akcí jde buď o to zahrát si na hrozně empatický a na morbidní seznamce někoho zbalit, nemají co dělat tak to berou jako projížďku - v létě(empatii doženou tím že posledních pár km maj otevřený hledí), nebo se jim prostě chce mezi lidi a doufají že dostanou reklamní taštičku nebo v pryskyřici zalitou buňku s DNA dříve slavného, nyní hnijícího oslavence po pitvě u které budou slzet při dlouhých zimních večerech
áááááááááámen
A vtipné bývá i sloření na těchto akcích: stárnoucí seniláci, holky z čajoven co jezdí na skůtru, vyzrálí studenti humanitárních oborů a podobná verbež
Než tohle tak se raději picnu nějakou limitovanou kudlou
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Opět se ukázalo, jak už je o tomto fóru známo že ty co nikdo doma neposlouchá a jen sedí na prdeli a mlčí si vylejvaj svoji rádoby chlapskost a důležitost do vláken která k tomu ani neslouží. Částečně to přisuzuji tomu co jsem již napsal, částečně mozkové dispozici (spíše indispozici) v tom poznat a přebrat si jak zněla vlastně otázka. Kdo chce napíše že pojede, kdo nechce, přejde na jiné vlákno a neotravuje. Což hodně jedinců tady na fóru neumí, nechce umět a otravují tím ostatní. Mám sto chutí přestat říkat Bandit pičo a začít číkat jen to druhé. ![]()
GSX1250FA
LukinB6 psal:Opět se ukázalo, jak už je o tomto fóru známo že ty co nikdo doma neposlouchá a jen sedí na prdeli a mlčí si vylejvaj svoji rádoby chlapskost a důležitost do vláken která k tomu ani neslouží. Částečně to přisuzuji tomu co jsem již napsal, částečně mozkové dispozici (spíše indispozici) v tom poznat a přebrat si jak zněla vlastně otázka. Kdo chce napíše že pojede, kdo nechce, přejde na jiné vlákno a neotravuje. Což hodně jedinců tady na fóru neumí, nechce umět a otravují tím ostatní. Mám sto chutí přestat říkat Bandit pičo a začít číkat jen to druhé.
Prosímtě, v které skupině se našels že ti málem buchla cévka![]()
A to druhý klidně používej, je demokracie![]()
God Save The Queen!
|
snowflake600 (Člen) 29.10.2011 13:01:42 Offline |
Kelly01 psal:LukinB6 psal:Opět se ukázalo, jak už je o tomto fóru známo že ty co nikdo doma neposlouchá a jen sedí na prdeli a mlčí si vylejvaj svoji rádoby chlapskost a důležitost do vláken která k tomu ani neslouží. Částečně to přisuzuji tomu co jsem již napsal, částečně mozkové dispozici (spíše indispozici) v tom poznat a přebrat si jak zněla vlastně otázka. Kdo chce napíše že pojede, kdo nechce, přejde na jiné vlákno a neotravuje. Což hodně jedinců tady na fóru neumí, nechce umět a otravují tím ostatní. Mám sto chutí přestat říkat Bandit pičo a začít číkat jen to druhé.
Prosímtě, v které skupině se našels že ti málem buchla cévka
obvykle s tímhle individuem nesouhlasím, ale dneska má Kellyman recht.....
co by to bylo za diskuzi, když odpovědi by byly - ano, ne , nevím?
Mysli si a říkej, co ti do huby přijde, to je tvůj problém...a jestli se ti něco nelíbí, nikdo tě tu nedží, choleriků je tu dost![]()
A to druhý klidně používej, je demokracie
LukinB6 psal:Opět se ukázalo, jak už je o tomto fóru známo že ty co nikdo doma neposlouchá a jen sedí na prdeli a mlčí si vylejvaj svoji rádoby chlapskost a důležitost do vláken která k tomu ani neslouží. Částečně to přisuzuji tomu co jsem již napsal, částečně mozkové dispozici (spíše indispozici) v tom poznat a přebrat si jak zněla vlastně otázka. Kdo chce napíše že pojede, kdo nechce, přejde na jiné vlákno a neotravuje. Což hodně jedinců tady na fóru neumí, nechce umět a otravují tím ostatní. Mám sto chutí přestat říkat Bandit pičo a začít číkat jen to druhé.
to mluvíš o sobě? podle toho co píšeš asi jo. ale na motorkářích by tě žrali ![]()
momentalně zavostalej
Jo, jenže ty tam jedeš studijně a bez svíček a to jen kvůli tomu že zrovna nemáš kde usnout na stole![]()
Ale dali jste mi nápad, jsou dušičky, jdu pro balík hrobákových svíček a jedu na střelnici, furt jsem dumal na co budu pálit, minulej týden to byly mražený kuřata na 50m![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jo, jenže ty tam jedeš studijně a bez svíček a to jen kvůli tomu že zrovna nemáš kde usnout na stole
Ale dali jste mi nápad, jsou dušičky, jdu pro balík hrobákových svíček a jedu na střelnici, furt jsem dumal na co budu pálit, minulej týden to byly mražený kuřata na 50m
Tak to sis je zas v celku odnes domů, ne? ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
|
hlemejzd999 (Člen) 30.10.2011 09:43:49 Offline |
mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jo, jenže ty tam jedeš studijně a bez svíček a to jen kvůli tomu že zrovna nemáš kde usnout na stole
Ale dali jste mi nápad, jsou dušičky, jdu pro balík hrobákových svíček a jedu na střelnici, furt jsem dumal na co budu pálit, minulej týden to byly mražený kuřata na 50mTak to sis je zas v celku odnes domů, ne?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 30.10.2011 10:01:44 Offline |
mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jo, jenže ty tam jedeš studijně a bez svíček a to jen kvůli tomu že zrovna nemáš kde usnout na stole
Ale dali jste mi nápad, jsou dušičky, jdu pro balík hrobákových svíček a jedu na střelnici, furt jsem dumal na co budu pálit, minulej týden to byly mražený kuřata na 50mTak to sis je zas v celku odnes domů, ne?
![]()
![]()
dobře ty![]()
![]()
hlemejzd999 psal:mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jo, jenže ty tam jedeš studijně a bez svíček a to jen kvůli tomu že zrovna nemáš kde usnout na stole
No jo, ale už je ztrestal, sociální případ![]()
![]()
![]()
...![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
Monty Jack (Člen) 30.10.2011 12:08:18 Offline |
jedu a páčto
záleží na tom co si o tom Kelly myslí, nebudu s ním polemizovat.
ps.: Jak je o tomto fóru znamo, hlavně všichni kafraj do všeho - nicméně to mi na tom příjde fajn a bylo by pošetilé nechat se tím otrávit ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
A tak to má být![]()
![]()
Mně jsou zas u
vaše svíčky a minuty ticha provázené občasným škubnutím skloněné hlavu![]()
Nejsem vhodná cílová skupina![]()
Vás by zas nebavily moje záliby![]()
Takže znovu: každý dělá co ho baví a to je správné![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A tak to má být
Mně jsou zas uvaše svíčky a minuty ticha provázené občasným škubnutím skloněné hlavu
Nejsem vhodná cílová skupina
Vás by zas nebavily moje záliby
Takže znovu: každý dělá co ho baví a to je správné
chlast, posilka, motorka...? no nechal bych se zlákat![]()
Bandit 4EVER!!!
|
Banditatom (Člen) 30.10.2011 12:43:54 Offline |
Kelly01 psal:Kurva, jak já jsem poslední dobou asertivní
jóó to je tím přicházejícím věkem![]()
Stránky: 1