Nejsi přihlášen
| 
					kamosmartin (Člen) 28.02.2012 20:23:33 Offline  | 
Čištění karburátoru
Zdravím, patřím mezi ty motorkáře, který nemá tolik peněz, dát si motorku někam kde mi všechno udělají, ale ani nechci. Chci vás poprosit o radu .. nudím se doma a chtěl bych si vyčistit karbce,trysky,at to na jaře jede hezky, v manuálu (je tak šroub volnoběhu, a plynové lanko) chtěl bych si to právě udělat, jestli musí nádrž dolů... nebo stači přes airbox. A pak.. jak postupovat.. ať nezměním aktuální nastavení.. a hlavně ať na mě nevyskáčou nějaké pružinky... nechci to zkoušet vlastním postupem, jak si myslím.. děkuji. jinak jde o Bandit S r.v. 1996
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
| 
					K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2012 20:51:55 Offline  | 
Re: Čištění karburátoru
VikecB12 psal:Vzhledem k dotazům ti rovnou říkám,že to jenom rozmrdáš a nijak tomu nepomůžeš
![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
já když loni ladil zefyra kvůli přímejm filtrům,  sundal sem a rozmontoval karburátory asi 10 x     Ale věř mě že na motorce kde mi všechno funguje, což je bandit,  se do toho vůbec nemíním pouštět i když vim jak nato.   Nešroubuj do ničeho co není potřeba,   sundej ty svody a lešti![]()
honda je honda
| 
					kamosmartin (Člen) 28.02.2012 21:26:14 Offline  | 
Jo to že neumím psát česky, a zároveň nevím přesně.. neznamená, že jsem neschopný.. na motorce jsem si už dělala ledacos... zkusím to jinak.. vyčíštění karbců. jak a na co si dát pozor. Děkuji
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
| 
					K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2012 21:28:31 Offline  | 
kamosmartin psal:Jo to že neumím psát česky, a zároveň nevím přesně.. neznamená, že jsem neschopný.. na motorce jsem si už dělala ledacos... zkusím to jinak.. vyčíštění karbců. jak a na co si dát pozor. Děkuji
pokud už jsi to dělal na něčem jinym ptáš se tu zbytečně...pořád je to jen karbec.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Musíš si dát pozor abys nerozmrdal/a základní nastavení, neskurvil trysky, gumičky a aby na tebe nevyskákaly nějaký pružinky. Čez ajrboks to nestačí. Ináč zavolej Kožakovi sro, za 13padesát ti to dá do kupy. ![]()
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
...slušně se ptá, poprosil, poděkoval, tak mu to kurva místo pindání řekněte nebo držte hubu 
 (vo tom že máte pravdu a skvěle jste mu poradili se nebudem bavit, to si necháme až na potom, až mu odpovíme na to na co se fakt ptal 
) ...kdo chce kam, pomozme mu tam ![]()
...to že ti řekli, že když ti to šlape jak má a ty se v tom přesto budeš vrtat, můžeš si to tím rozházet, je na místě a seš-li si toho vědomej, tak si sundej nádrž, povol příruby na karbcích, odpoj lanka, karburátory si vyhoď na ponk a můžeš čistit
...pod vrchníma víčkama si dej pozor aby sis nepropích membrány, neztrať si jehly, příp. podložky; v plovákový komoře si můžeš po vyčištění kontrolovat (seřizovat vejšku hladiny), u trysek si nestrhej tupým nebo úzkým šroubovákem zářezy, šroubkama bohatosti zkus nehejbat a třeba se ti podaří to moc nerozmrdat a normálně to nastartuješ ![]()
...jestli ne, tak základní nastavení a ladit, všechny hodnoty vyčteš v manuálu ![]()
...zlom vaz a doplň si něco o sobě do profilu, dřív než tě někdo vyprcá ![]()
![]()
...a tady máš pár obrázků pro představu (membrána je vpravo v rantlu prasklá)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no jo furt, dyk už se stydim...
http://www.gsxr.wz.cz/
Lachtan psal:no jo furt, dyk už se stydim...
http://www.gsxr.wz.cz/
...tyvole, ty néééé, tys mu radil (aspoň mi to tak přišlo) tak nějak hezkypěkněmile ![]()
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Lachtan psal:no jo furt, dyk už se stydim...
http://www.gsxr.wz.cz/...tyvole, ty néééé, tys mu radil (aspoň mi to tak přišlo) tak nějak hezkypěkněmile
já to totiž před chvilkou dodělal.... nekecám ![]()
Co je potřeba čistit, když to funguje jak má? 
  Mám najeto 30 a tak příští sezonu to dám na podtlaky, nic se čistit nebude když vše poběží tak perfektně jako doteď. V servisce je napsaný nějaký interval čištění karburátorů?
| 
					kamosmartin (Člen) 01.03.2012 18:25:47 Offline  | 
Na profil jsem cosi doplnil.. děkuji za podrobný návod.  Alespoň někdo je tu ochotný pomoci. ![]()
Stránky: 1