Nejsi přihlášen
Re: Brzdové destičky
BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????
buď rád, aspon ušetříš na provozních nákladech a neptej se jestli to je normalní, oni ti budou stejně jen závidět že ti tak dlouho vydržely, takže ti tu nakecají nějaké blbosti aby jsi je raději projistotu vyměnil a tak![]()
![]()
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
jestli ty nečekáš až sjedeš ty kovové části té desky. Ty jdou těžko, ale když se budeš snažit tak to zvládneš![]()
Jinak je to minimálně podezřelé jestli si fakt neděláš prdel bo mě předek vydrží přibližně nějakých 15000km.
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Co teda ty NHC ?
A kterou směs brát? ![]()
AK-150 - Desky kevlarové zesílené a tvrzené, s větší životnosti a větší odolnost při vyšších teplotách. Použití u turistických či sportovně laděných motorek.
CU-1 - Desky s kousky bronzu a velmi vysokou odolností na působení tepla. Používaní v závodech či sportovních výkonech.AK-150 - Desky kevlarové zesílené a tvrzené, s větší životnosti a větší odolnost při vyšších teplotách. Použití u turistických či sportovně laděných motorek.
BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????
to je opravdu dost
..já měnil origo desky v 30ti a bylo to akorat ![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????to je opravdu dost :-) ..já měnil origo desky v 30ti a bylo to akorat :-)
Proc né, na origo prednich deskach ted 56 tis. je pravda, ze uz moc nemaj, ale ktery jiny to daj, zadny.
Stránky: 1