Nejsi přihlášen
|
inkvizitorr (Administrator) 27.01.2013 09:02:29 Offline |
Re: zimní téma č. 1-koho budete volit prezidentem?
sem zklamanej![]()
ani ne tak z toho, že zeman je prezident, ale spíš z lidí ![]()
proč tuhle píčovinu za 600 mio když volební kampaň některejm z kandidátům sponzorujou politický strany (potažmo ti co jim ze státních zakázek tu vatu nasypali) ![]()
nechtěl sem ani knížete ani zemana, ale narozdíl od knížete zemana bych nikdy nevolil ![]()
ale to ukáže čas ![]()
stál sem vždycky za klausem a udělal pro tuhle republiku spousty dobrýho, satanužel to co předved okolo volby prezidenta mě dostalo ![]()
tady je potřeba VYMĚNIT POLITIKY
ale jakože zgruntu páč jinak se z těch sraček nedostanem![]()
ač sem nikdy takovej nebyl, dostávám se v tomhle směru do skepse a přestává mě bavit se o politiku starat páč nemám s nikým shodnou řeč ![]()
snad se potkáme v lepších časech ![]()
doba je temná...
|
inkvizitorr (Administrator) 27.01.2013 09:10:17 Offline |
xicht - jednou až se potkáme ti povím jak jsem se stal někdy na začátku listopadu svědkem jedný soukromý diskuse o který jsem si myslel, že to byl klub paranoiků. Poslední týden dva už jsem neříkal paranoiků a včera jsem seděl jak vopařenej a celejch těch cca 15 minut z toho listopadu mi harddisk přehrával furt dokola. Ti pánové mi tehdy vyjevili co a jak bude probíhat podle scénáře, beze jmen, jedno jediný jméno tehdy padlo - Zeman. Zpětně mi zapadá té jejich "pohádky" úplně všechno a můžu ti říct, že ačkoliv jsem nevynechal jediný volby (třebaže odevzdání prázdný vobálky), tak asi jsem byl volit naposled. (nenapadáměvhodnejsmajlík)
Strýcfajtr !!!
...pro mě je náš novej prezident arogantní ulhanej zmrd se spoustou špíny za zády, kterýho si nigdy vážit nebudu, budu se za něj stydět a kerej mi ani nestojí za jinej komentář![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
pavel dolínek (Člen) 27.01.2013 10:27:39 Offline |
že se na to už nevyserete,za tejden to bude každýmu jedno kdo dřepí na hradě,jinak já jako aktivní komunista sem volil hraběte![]()
"una storia italiana"
|
pavel dolínek (Člen) 27.01.2013 11:25:54 Offline |
já jsem spokojenej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"una storia italiana"
|
pavel dolínek (Člen) 27.01.2013 11:28:30 Offline |
komu tady praskne cévka jako prvnímu má sadu mokrejch gum zdarma![]()
![]()
"una storia italiana"
osiris psal:baltazaroj:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kamted.jpg
TAK TADY JSME HOTOVÝ, KAM TEĎ?
ps: nemá cenu už toho lkání nechat?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a bude hůř!
|
Banditatom (Člen) 27.01.2013 12:09:28 Offline |
pavel dolínek psal:že se na to už nevyserete,za tejden to bude každýmu jedno kdo dřepí na hradě,jinak já jako aktivní komunista sem volil hraběte
maj recht
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pavel dolínek psal:že se na to už nevyserete,za tejden to bude každýmu jedno kdo dřepí na hradě,jinak já jako aktivní komunista sem volil hraběte
V tobě aby se prase vyznalo. Označuješ se za aktivního komunistu, volil jsi Karla a s výhrou Zemana jsi spokojený. Aspoň tě nic netrápí ![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
karlos100 psal:osiris psal:baltazaroj:
hlavni důvod prohry slusnejsiho kandidata![]()
řikám si hurikán
|
Banditatom (Člen) 27.01.2013 13:00:26 Offline |
PALOUS psal:jebat všechno
hlavně že se umím ještě nažrat bez cizí pomoci
a vysrat se zvládneš taky sám?![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vorel psal:karlos100 psal:osiris psal:baltazaroj:
hlavni důvod prohry slusnejsiho kandidata
...55% mělo názor jinej
...přeju ti aby tě ta zhrzenost časem přešla, myslel jsem že u dospělejch je ten proces rychlejší ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
inkvizitorr (Administrator) 27.01.2013 16:13:11 Offline |
vorel psal:jen další důvod proc nebejt hrdej čech
wogo fógl nezajdem na nějaký to černý pívo, myslim že bysme si měli vo čwm povídat...![]()
doba je temná...
Děte doprdele,prožíváte to jako byste s nima byli v každodením kontaktu
Čuráci to sou vobá,jeden věčí než druhej,podvodů a křiváren mají na triku vobá taky požehnaně,tak vo co vám de
Měli ste na výběr v prvním kole aji slušnýho člověka,nezkaženýho a přesto ste si zvolili tyhle pokračovatele,tak teďka nefňukejte. Kdyby se lidi v prvním kole nepředháněli,kerýho s trojice zmrdů Zeman-Fišer-Huhňa tam nacpou,tak by dostal šanci i někdo novej,jinej...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
nicola.foxx (Člen) 28.01.2013 12:21:00 Offline |
Výměna politiků by mohla zabrat, ale po posledních volbách do PS už ani na tohle moc nevěřím. Jak to dopadlo s veverkama a před tím se zelenejma zmrdama![]()
Pořád jen koryta koryta koryta. Nic jinýho je nezajímá a když se tam objeví svjetlá vyjímka, tak ho staří pardálové tak ušpiněj, že sou to zase jen koryta. Pořád stejny a všude. Na změnu už fakt moc nevěřím.
A Zeman je Čůrák žes většího neviděl Pan Opoziční smlouva s akcí čisté ruce ![]()
![]()
![]()
Zlatej Huhňa
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
XJelen psal:xicht - jednou až se potkáme ti povím jak jsem se stal někdy na začátku listopadu svědkem jedný soukromý diskuse o který jsem si myslel, že to byl klub paranoiků. Poslední týden dva už jsem neříkal paranoiků a včera jsem seděl jak vopařenej a celejch těch cca 15 minut z toho listopadu mi harddisk přehrával furt dokola. Ti pánové mi tehdy vyjevili co a jak bude probíhat podle scénáře, beze jmen, jedno jediný jméno tehdy padlo - Zeman. Zpětně mi zapadá té jejich "pohádky" úplně všechno a můžu ti říct, že ačkoliv jsem nevynechal jediný volby (třebaže odevzdání prázdný vobálky), tak asi jsem byl volit naposled. (nenapadáměvhodnejsmajlík)
a povis to i me?![]()
jinak je mi smutno![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
|
nicola.foxx (Člen) 28.01.2013 20:11:21 Offline |
Kožak psal:MRDAT!..............
Jojo už doma zase můžu ![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Moc to žerete, modrý straky by šly od válu i s Lidem tak jako tak a prezident to už neovlivní ať je to kdokoliv, holt Zeman je převážně pro dělňasy, starší a nižší kádry(většina voličů) a žvatlavej Kalouskův poskok pro ty co jsou "ve vatě", u moci, na vysokých postech, kradou z vládních zakázek a fondů EU a těchhle bude při přímé volbě vždycky početní menšina, nehledě na buzeranty a vyčuránky z uměleckých kruhů a debilní fejsbóókovoj generaci, ti Karla taky nevytrhnou bo jen žvaní a třepou se na posty kde se nemusí makat....
Takže pokud bude přímá volba tak vždycky vyhraje levice, bo těch co šoulí rohlíky, nechaj se vykořisťovat v továrnách a pod. bude vždy většina(vyjímkou jsou stánkaři, pingli a zasraní taxikáři)![]()
JO, a volil jsem Zemana, není to žádná výhra ale je to pro mne menší zlo....
God Save The Queen!
Ne ne pánové, mýlite se. V povolebních grafech je zcela jasně vidět, kdo Zemana volil. Jedná se o voliče mezi 30-50-ti lety a středně příjmového mezi 20-40 tis.měs. Tzn. ten, který je současnou vládou
nejvíc postižen a dupán.
Kelly01 psal:Moc to žerete, modrý straky by šly od válu i s Lidem tak jako tak a prezident to už neovlivní ať je to kdokoliv, holt Zeman je převážně pro dělňasy, starší a nižší kádry(většina voličů) a žvatlavej Kalouskův poskok pro ty co jsou "ve vatě", u moci, na vysokých postech, kradou z vládních zakázek a fondů EU a těchhle bude při přímé volbě vždycky početní menšina, nehledě na buzeranty a vyčuránky z uměleckých kruhů a debilní fejsbóókovoj generaci, ti Karla taky nevytrhnou bo jen žvaní a třepou se na posty kde se nemusí makat....
Takže pokud bude přímá volba tak vždycky vyhraje levice, bo těch co šoulí rohlíky, nechaj se vykořisťovat v továrnách a pod. bude vždy většina(vyjímkou jsou stánkaři, pingli a zasraní taxikáři)
někdy s Tebou souhlasím,jindy mě trochu sereš,ale teď si to trefil přesně![]()
jenže tohle slyšet nikdo nechce![]()
![]()
![]()
...a bude hůř!
Kelly01 psal:Moc to žerete, modrý straky by šly od válu i s Lidem tak jako tak a prezident to už neovlivní ať je to kdokoliv, holt Zeman je převážně pro dělňasy, starší a nižší kádry(většina voličů) a žvatlavej Kalouskův poskok pro ty co jsou "ve vatě", u moci, na vysokých postech, kradou z vládních zakázek a fondů EU a těchhle bude při přímé volbě vždycky početní menšina, nehledě na buzeranty a vyčuránky z uměleckých kruhů a debilní fejsbóókovoj generaci, ti Karla taky nevytrhnou bo jen žvaní a třepou se na posty kde se nemusí makat....
Takže pokud bude přímá volba tak vždycky vyhraje levice, bo těch co šoulí rohlíky, nechaj se vykořisťovat v továrnách a pod. bude vždy většina(vyjímkou jsou stánkaři, pingli a zasraní taxikáři)
Ty vykořisťovaná lůzo
s prvními dvěma odstavci nemám problém, ale poslední větu jsem si musel přečíst třikrát ![]()
Od tohoto prohlášení si na grilovačkách u mě pivo a steak platíš ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a už je mi zase dobře a možná se časem vyrovnám s tím, že budeme mít za prezidenta vemeno ![]()
![]()
![]()
ABik psal:Kelly01 psal:Moc to žerete, modrý straky by šly od válu i s Lidem tak jako tak a prezident to už neovlivní ať je to kdokoliv, holt Zeman je převážně pro dělňasy, starší a nižší kádry(většina voličů) a žvatlavej Kalouskův poskok pro ty co jsou "ve vatě", u moci, na vysokých postech, kradou z vládních zakázek a fondů EU a těchhle bude při přímé volbě vždycky početní menšina, nehledě na buzeranty a vyčuránky z uměleckých kruhů a debilní fejsbóókovoj generaci, ti Karla taky nevytrhnou bo jen žvaní a třepou se na posty kde se nemusí makat....
JO, a volil jsem Zemana, není to žádná výhra ale je to pro mne menší zlo....Ty vykořisťovaná lůzo
s prvními dvěma odstavci nemám problém, ale poslední větu jsem si musel přečíst třikrát
Od tohoto prohlášení si na grilovačkách u mě pivo a steak platíša už je mi zase dobře a možná se časem vyrovnám s tím, že budeme mít za prezidenta vemeno
přece nebudeš kamaráda diskriminovat za odlišnej názor??![]()
a není to v konečným důsledku stejně všechno jedno??![]()
nejlepší je bejt nihilista![]()
...a bude hůř!
ABik psal:Kelly01 psal:Moc to žerete, modrý straky by šly od válu i s Lidem tak jako tak a prezident to už neovlivní ať je to kdokoliv, holt Zeman je převážně pro dělňasy, starší a nižší kádry(většina voličů) a žvatlavej Kalouskův poskok pro ty co jsou "ve vatě", u moci, na vysokých postech, kradou z vládních zakázek a fondů EU a těchhle bude při přímé volbě vždycky početní menšina, nehledě na buzeranty a vyčuránky z uměleckých kruhů a debilní fejsbóókovoj generaci, ti Karla taky nevytrhnou bo jen žvaní a třepou se na posty kde se nemusí makat....
JO, a volil jsem Zemana, není to žádná výhra ale je to pro mne menší zlo....Ty vykořisťovaná lůzo
s prvními dvěma odstavci nemám problém, ale poslední větu jsem si musel přečíst třikrát
Od tohoto prohlášení si na grilovačkách u mě pivo a steak platíša už je mi zase dobře a možná se časem vyrovnám s tím, že budeme mít za prezidenta vemeno
klíd, za prezidenta vemeno jsi měl teď dvě volební období
akorát tamto bylo sebestředný a tohle bude samolibý. Tamten byl spíš "tak to se mýlíte pane redaktore..." a teď je to "vzhledem k vaší negramotnosti mi dovolte..." jinak stejný
kámoši stejný, kapitál stejnej, prostě se jede dál
takže pokavaď ti mamlaus nevadil zvykneš si i na emana ![]()
Strýcfajtr !!!
Ale voživil jsem "topic" ne![]()
Mám rýmenku a to jak víte je pro muže ta nejhorší nemoc co ho může potkat, tak mezi čuměním na vše možný vod Tarantina, Rodrigueze a podobně zaměřených sem vobčas juknu![]()
God Save The Queen!
Baltazar psal:já ač nezaměstnaný, podpory nemaje, volil knížete
Taky znáš lepší doby co![]()
Neboj, i na život mezi lůzou se dá zvyknout![]()
A kupodivu tu není tolik podrazů a svinstva![]()
![]()
God Save The Queen!