Nejsi přihlášen
Malá hádanka- zvakání
Nerad, ale zase zakládám nové téma. Dám to někdy v týdnu poslechnout Filousovi, za to jsem moc rád, ale někteří víte, jak jsem já nervózní...
Tak proto se chci zeptat teď a tady
Pozná někdo, co mi to v tom motoru takhle začlo cvakat? Soused automechanik tvrdí že rozvoďák, ale já bych tomu zas tak moc nedával.... myslím si něco jinýho
http://www.youtube.com/watch?v=GRUEGNIX … e=youtu.be
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Re: Malá hádanka- zvakání
Filous psal:...jag uš sem ti psal, myslim si to samý, co tvuj soused...vokoukni šponovák a budeš chytřejší...
Super, zatím díky, jdu na to
budu radši, když to bude ten rozvoďák ![]()
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2013 10:40:01 Offline |
já bych řek ,že to máš vysypaný na klice a ,že bys to měl hodit ze skály ![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:já bych řek ,že to máš vysypaný na klice a ,že bys to měl hodit ze skály
Dal jsem na tvoji radu a motorku jsem vnutil cikánům z vedlejší vesnice ![]()
![]()
Filous psal:...jag uš sem ti psal, myslim si to samý, co tvuj soused...vokoukni šponovák a budeš chytřejší...
Na šestnástym zubu je... šponovák
Tony psal:Filous psal:...jag uš sem ti psal, myslim si to samý, co tvuj soused...vokoukni šponovák a budeš chytřejší...
...tagže vosum vot konce??? ...pag by to neměl bejt rozvod, to je eště malý vysunutí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...jag uš sem ti psal, myslim si to samý, co tvuj soused...vokoukni šponovák a budeš chytřejší...
...tagže vosum vot konce??? ...pag by to neměl bejt rozvod, to je eště malý vysunutí...
jojo, 7 nebo 8 od konce. No ale co teď? Já se chci projet ![]()
![]()
Filous psal:Tony psal:Hlavně mi nikdo neříkejte, že je to třeba pístní čep!
...i to je možnost...bohužel...
A znamenalo by to co? Má cenu to opravovat a nebo rovnou měnit motor? Radši bych měl svuj motor, o kterym bych pak věděl, co v něm je... ![]()
Kašlu na špekulace
Zejtra cestou ze školy bych se stavil a zkusil tě zkontaktovat, když budeš mít pět minut, bude to super, když ne, nevadí, mám to při cestě
. Každopádně zítra s tím pojedu ještě těch 50km... Myslim si, že tomu houno udělám ![]()
Nejdřív budu rád, když si to poslechneš, potom kdyžtak bude následovat rozborka ![]()
![]()
Místo toho, abych tady na netu spekuloval jestli je to klika, ventil(y) vahadlo(a), pístní čep nebo já nevim co všechno to muže bejt ![]()
![]()
Stránky: 1