Nejsi přihlášen
Re: Dnes zemrel muj nejlepsi pritel Reno
Upřímnou ![]()
Už to budou 3roky co jsem našeho psa musel dát taky uspat, dostal nějakou nemoc od koček nebo co a šlo to rychle, i když jsem ještě do něj cpal peníze aby se vyléčil, tak 14dní se to zlepšilo a pak během týdne byl už skoro kost a kůže a už ležel ani jíst nechodil, takže jsem jel ukončit jeho trápení. Taky nejlepší pes
To tele co máme teď, blázen ![]()
motto "Vem za heft a val"
Doufám, že tohodle se nikdy nedožiju a Hroch tady bude dýl jak já..to asi nedám..![]()
Dám si na něj až v sobotu, až pujdu do hospody ty tukany vobrat v kartách..![]()
Starej Mrklas má uplně stejnýho hnědýho dobrmana a čoveče ve dvou letech jsou na veterině jak doma..pořád nějaká vodnatelnost, nárustky apod..![]()
PURE NAKED BIKE!
![]()
Nám kdyš vodešel jezevčík,kerýho sme měli 15let,tak řvala celá rodina víc,jak kdyš umřel děda
Zachvílu nás to bude čekat znova,naša ríčbečica má 12let a naši mají stafordíka 11let...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
Banditatom (Člen) 05.12.2013 18:43:14 Offline |
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
hlemejzd999 (Člen) 05.12.2013 21:00:33 Offline |
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
..upřímnou soustrast....mě odešel hafan před cca 14 dny...(15 roků)...máme ještě jednoho 2,5 roku....
Je to vše na kokot... ![]()
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Tak na hafana ![]()
, jo ja to taky blbe nesu kdyz nam umrel doma pes, je to proste velkej clen rodiny ![]()
Deny je to humus znám to
bolí to jak svině a jak píše Kelly hned novej,já vlít na internet a ještě ten den byl novej
ale ten co mi umřel mi chybí pořád ale život jde dál
ten novej včera operace,v létě nam fenka málem umřela a to sem byl totálně zas na sračky páč asi něco někde sežrala a měla ledviny na hodnotě 100 místo 3 ale tejden kapaček a 5litrů peněz pomohlo a pořad si říkám kurva má to cenu a stresovat?nebude jednou líp až odejdou bez nich?ne nebude,ten kdo to nezažil nepochopí páč to vítání a radost z jejich strany je prostě nejvíc![]()
Jebat motorky :-)
|
nicola.foxx (Člen) 06.12.2013 11:52:10 Offline |
![]()
![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
To ja pochoval ty nase "smetacky"
Bylo to tak ze jedna mela pokazdy stenata a od te sme si zase nechali fenku celkem 3 jsme meli zaroven ktery spolem zili, babka-matka-dcera
Jak umiral jeden po druhym tak sme koupili 4 člena a pak i 5 člena
jedna nam umrela v 2,5 roku , delali jsme co jsme mohli litali po veterinach s vybavenim, ale mela pravdepodobne zanet slinivky, proste peklo pro nas doma a velka ztrata.
tedkon mame k 5 členovi i 6 člena. Prostě paráda zas
omládlo to doma, je to neskutečnej bordel občas co dovedou, ale odmění svým vítáním a jak umí rozumět, prostě jsou to miláčci ![]()
Všechno jsme měli fenky, je to rasa Schitzu takovy mašle sou to ![]()
jinak vek:
1. Cindi - 17 let
2. Nikol - 14 let
3. Ája - 14 let
4. Bibinka - 2,5 roku
a co jsou ted s námi:
5. Elinka- nyní má 3 roky
6. Rozárka - nyní má 1,5 roku
Nejlhorší je jak sem viděl když té druhé umře její kamoška s kterou žije X let a najednou je sama, pes nekomunikoval, začal se nervama škrabat, byl úplně špatnej. Proto jsme museli koupit štěně a ta byla nejdřív z teho paf, nebyla moc štastná a chodila spát jinam než obvykle, ale za 2-3 dni se tak kamarádili a dělala ji ochranku ![]()
Diky za podporu kamaradi ,copak ja bych si stene hned koupil ,ale je to treti dobrman co mam,a zadnej se nedozil stari . Jeden 8 let - srdce ,dalsi 4,5 ochrnul na zadni nohy,treti 4,5 srdce .Tak uz mam strach ,ze me to z dalsim stenakem ceka za par roku znovu ,a ja to fakt nedavam ,ty konce. A jineho psa nez Dobrose nechci ,kdo ho jednou mel ,uz nic jinyho nechce ,jsou chytry jak lidi.![]()
A já chci příště tohle: http://bulmastif-bullmastif.hafici.cz/
Když na to teda bude prostor, což nejspíš nebude..![]()
PURE NAKED BIKE!
A já už znova velkýho psa nechcu
Max nějakýho vořecha,nebo jezevčíka(to byl náš první a nejlepší)
Nechcu papíráka,nebo aspoň né z čr. Je to fšechno pomrdaný navzájem,lidi sou lenošní vyjet se psem na prcání někam ven,takže je to k hovnu a moc fajnovky bez tuhýho kořínku![]()
![]()
Vézt psa na utracení, držet ho když mu dává tu injekci i když člověk ví, že se už jenom trápí...
Jeden z nejhorších zážitků v životě který jsem měl... Je to 10 let a dodnes je mi z toho smutno.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
nicola.foxx (Člen) 10.12.2013 12:57:38 Offline |
Hele tohle je dycky težký.
Vod mala sem vybíjel s dědou a tátou domácí zvířectvo (slepice, husy, kachny, králíky, na prase sem si netrouf) a myslel sem, že až to příde, tak to bude v pohodě. No jenže nebylo.
Čubu sem nechal utratit na konci srpna a po tejdnu už to bylo OK. Vobčas si na ní vzpomenu, hlavně když někdo něco nedojí a pak taky když přijedu dom a u branky žádnej pes s vrtícím vocasem. Novýho psa zatím ani náhodou, páč dva caparti mi bohatě stačí.
Takže jestli zvíře, tak slepice![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 10.12.2013 13:03:39 Offline |
Meloun psal:A já chci příště tohle: http://bulmastif-bullmastif.hafici.cz/
Když na to teda bude prostor, což nejspíš nebude..
takovej větší hrošík ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fčera večer telefon,na druhým konci "drátu" moja babička z Orlovic,že už prej nemáme našeho Karlíčka(dlouhosrstej jezevčík),tak sem dneska ráno jel na chalupu,vykopal v rohu zahrady díru,položil,poplakal,zaházel a teďka dofrčel dom. 13let s nima vegetil,do poslední chvíle hravej a veselej pes,ještě včera dopoledne na své tradiční procházce s dědem po dědině,v poledne začal polehávat a zašívat se na netradiční místa,kde nikdy neležel a navečer dodejchal z ničeho nic
Takže deme shánět dalšího jezevca.
Chalupa je po 26letech nepřetržitýho pobytu jezevčíka(dva za sebou) nějaká mrtvá a bez té správné "domoviny"![]()
Když mi bude cca 75 a v té době přijdu o psa tak si ustřelím kebuli a půjdu za ním..
Do štěněte bych už nešel, zkurvil bych mu mládí...
Takže pokud se Gven nic nestane(nepravděpodobné bo zjevně skončí jak Filousova láska
) tak už dám maximálně jednoho rozmazlence![]()
God Save The Queen!
mr.BSE psal:
my jsme se včera vrátili z veteriny - nádor je venku, dneska už zase štěká
snad bude nezhoubnej
tak už má chudák další ![]()
dle histolky je to mastocyton 2-3stupně![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:mr.BSE psal:
my jsme se včera vrátili z veteriny - nádor je venku, dneska už zase štěká
snad bude nezhoubnejtak už má chudák další
dle histolky je to mastocyton 2-3stupně
U nás je to stejný
Naša ríčbečica měla před nějakejma 2rokama první bulku,na noze,po odoperování se jí udělala další bulka,prozměnu u přední nohy. Vždycky to trvalo tak rok,než to narostlo. No a po odoperování aji té druhe se jí udělala 3 a aji bulky v ceckách. Takže poslední operace,bulka a cecky pryč a teďka je doma s trychtýřem na hlavě a čekáme na zahojení. No a příště už bude asi následovat uspání,protože se prostě nad tou rakovinou nedá vyhrát a je to svinctvo![]()
Stránky: 1