Nejsi přihlášen
Jde na 2, prosím pomoc...
Ahoj kolegové, mám problém s mašinou,
jede mi na dva válce, už jsem zkusil vše možné..
dva levý svody teplý a prvavý studený..(takže cívky to asi nebudou..), tedy nedrží ani volnoběh a po chvíli chcípne..
(mašina prý 2 roky stála, ale moc se mi tomu nechce věřit.. spíš to byl někdo, kdo se o ní moc nestaral... )
zkoušel jsem nový svíce, vyměnit benál, přetěsnit příruby karbců, vyčistit karbce - byla prasklá membrána, takže jsem z německa objednal novou, vyměnil ale stále žádný účinek..
Prosím poraďte, už nevím a rád bych ji připravil na sezónu...., je to první velká mašina a já jak malej kluk... :D
GSF 600S - r.v. 96. motor GN77B
Re: Jde na 2, prosím pomoc...
Kožak psal:Loser psal:huskyb12 psal:Ty vole, to je svět, Bandit a de na dva jak ňáká pumpa na močůvku :)
a neni to treba SVecko?
...a ty dva svody navíc sou tam do rezervy
je to jenom šestka,na co 4 svody na půlmotoru ![]()
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
tom-hudec psal:svíce mi přišly suchý..
je to sice babička, ale se 4ma cilindříkama, žádný SVčko... :D
...nejde ti tam benzín, hledej problém v karburaci...vyndat, rozebrat, vyčistit, složit, namontovat, seřídit...esis to nigdá nedělal, někam to vodves, kde to sfouknou...stává to tag patnáct kil...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
Banditatom (Člen) 20.01.2014 18:50:41 Offline |
vendous psal:Že by stromek
Hofno...prchajici ker![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Banditatom (Člen) 25.01.2014 08:43:55 Offline |
zdenek 1 psal:tom-hudec psal:A tobě se to stalo jak?
No dal jsem ty dva robce a na mě zbyly taky dva
a přitom jedu stejně jako ty
No naposledy kdyz jsm s vama jel tak jsm si pripadal jak v krouzku ceskych turistu![]()
![]()
![]()
Banditatom psal:zdenek 1 psal:tom-hudec psal:A tobě se to stalo jak?
No dal jsem ty dva robce a na mě zbyly taky dva
a přitom jedu stejně jako ty
No naposledy kdyz jsm s vama jel tak jsm si pripadal jak v krouzku ceskych turistu
No pokud myslíš Tome vyjížďky s Kopřivnickými motorkáři,tak tě nikdo nenutí abys jezdil,zadalší když už jedeš tak jedeš vepředu do
kde vůbec nemáš a pokud jedeš v koloně jako ostatní, tak zase k vůli tobě všichni musí stát protože nemáš benzín (i když se napíše na stránky že si máte všichni vzít svačinu a plnou nádrž) asi ti to hodně žere...... Ono si asi ještě nepochopil,že to jsou vyjížďky pár přátel,kteří se jedou jen tak projet za nějakým cílem se na něco třeba podívat a ne závodit !!!No a protože jsou většinou první a poslední vyjížďky v roce vyvěšeny jako veřejné,to znamená že přijedou třeba i motorkáři kteří mají i 125ky nebo třeba i 18ti leté holky které začínají jezdit,tak každý pochopí (krom tebe) že se pojede klidným tempem! Pokud máš pocit si zazávodit a ukázat že máš silnou skládanou mrdku,tak se ti na některé vyjížďce mohu zeptat nebo se přimluvit aby si s tebou (třeba "moty" nebo někdo jiný) dali nějaké to rychlejší kolo aby ti trošku spadnul hřebínek
.
Za dřívějších dob co jsem ještě měl 6tku bandita ( a i ty další dva silnější ) a ty jsi s náma (s Filipem) se jel projet si teda nepamatuji že by se ti někdo smál že s tebou nikde nepojedeme protože jsi býval vždycky o několik zatáček pozadu......škoda mluvit.
Nebudu to tady raději dále rozmazávat (asi to ani nemá cenu
) a tebe prosím "nereaguj" na mé příspěvky ....dík.
když to jede,je to OK
|
Banditatom (Člen) 27.01.2014 15:32:19 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
No dal jsem ty dva robce a na mě zbyly taky dvaa přitom jedu stejně jako ty
No naposledy kdyz jsm s vama jel tak jsm si pripadal jak v krouzku ceskych turistu
No pokud myslíš Tome vyjížďky s Kopřivnickými motorkáři,tak tě nikdo nenutí abys jezdil,zadalší když už jedeš tak jedeš vepředu do
kde vůbec nemáš a pokud jedeš v koloně jako ostatní, tak zase k vůli tobě všichni musí stát protože nemáš benzín (i když se napíše na stránky že si máte všichni vzít svačinu a plnou nádrž) asi ti to hodně žere...... Ono si asi ještě nepochopil,že to jsou vyjížďky pár přátel,kteří se jedou jen tak projet za nějakým cílem se na něco třeba podívat a ne závodit !!!No a protože jsou většinou první a poslední vyjížďky v roce vyvěšeny jako veřejné,to znamená že přijedou třeba i motorkáři kteří mají i 125ky nebo třeba i 18ti leté holky které začínají jezdit,tak každý pochopí (krom tebe) že se pojede klidným tempem! Pokud máš pocit si zazávodit a ukázat že máš silnou skládanou mrdku,tak se ti na některé vyjížďce mohu zeptat nebo se přimluvit aby si s tebou (třeba "moty" nebo někdo jiný) dali nějaké to rychlejší kolo aby ti trošku spadnul hřebínek
.
Za dřívějších dob co jsem ještě měl 6tku bandita ( a i ty další dva silnější ) a ty jsi s náma (s Filipem) se jel projet si teda nepamatuji že by se ti někdo smál že s tebou nikde nepojedeme protože jsi býval vždycky o několik zatáček pozadu......škoda mluvit.
Nebudu to tady raději dále rozmazávat (asi to ani nemá cenu) a tebe prosím "nereaguj" na mé příspěvky ....dík.
no raděj nic
já neměl na mysli kopřivnické motorkáře
víš ty co ....ale raděj nic to je jen plýtvání slov![]()
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
No naposledy kdyz jsm s vama jel tak jsm si pripadal jak v krouzku ceskych turistuNo pokud myslíš Tome vyjížďky s Kopřivnickými motorkáři,tak tě nikdo nenutí abys jezdil,zadalší když už jedeš tak jedeš vepředu do
.
Nebudu to tady raději dále rozmazávat (asi to ani nemá cenu) a tebe prosím "nereaguj" na mé příspěvky ....dík.
no raděj nic
já neměl na mysli kopřivnické motorkáře
![]()
víš ty co ....ale raděj nic to je jen plýtvání slov
jsem rád že si rozumíme !
když to jede,je to OK
Stránky: 1