Nejsi přihlášen
yamaha MT 07
né že bych to chtěl, já jen, že čučím jak je to levné, to je síla jak ty ceny padly, pro nás samo jen dobře:
http://www.yamaha-pemm.cz/produkty/dve- … y/mt/mt-07
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: yamaha MT 07
To je neskutečnej humáč Je to jak číncej sráč a když sem si ty dnešní mrdky prohlížel na výstavě,tak sem se nestačil divit a nechápu že to někdo koupí
. Zpracování těhle rozpočtovejch šmejdů je totální šit,když sem si vošahal třeba přepínače na řidítkách na nějaké tady té kosmokawě,tak mě to připomělo čtyřkolku vot acesu nebo ještě něco horšího,budíky na fšem taky stejný jako na čtyřkolkách z taiwanu,blinkry taky atd. Hlavně to musí byt LED,toe totiž kůl
Nikde nenajdeš kovovej obrobek,fšude jen lacině vyhlížející vodlitky,plastíky,trojůhelníčky...
Bandit je proti tomu festovní mašina,něco jako exkluzivní ruční práce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nepřijde mi to jako taká hrůza. NAvíc funglofka za tyto love a přitom aj trošku objem
to Vjětrník: no dyk, šak vot kláves byla moja první velká motorka. Ale to sem měl vo 20 kg míň a dnes už su velkej kluk
...ty voe Vikecu, víš že mam rát starý krámy, ale dyš srovnam Bandasku nebo třeba 750 GSR s MT-07, tag klávesy jasně vedou a to jag dyzajnem, tag použitejma matrijálama...a rozhodovat se mezi malou Bandaskou a MT-07, tag mam nejspíš jasno...vona ta německá pumpa na močku, co máš f garáži je třeba pro mě to nejšerednější, co sis moch pořídit ...eště že se každýmu líbí něco jinýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jo,máš pravdu že sou ty klávesy lepčí,ale zároveň jako něco,co si hraje na dizajnovej hájtech to rozhodně techniku hájtech nemá. Brzdy ze stoletýho thuderace,vidle budou nějaká první R6ka,zadní jednotka bude k hovnu stejně jako na fšech těhle sráčích,kola co si hrajou na BBS,ale nebudou to BBS a další milion pičovin...
A to,že je baworák hnusnej je bez debat,nekupoval sem to,narozdíl od lidí co kupujou tenhle "hájtech",kvuli vzhledu..
...dle mýho chtěli prvoplánovje postavit levnou a přesto líbivou motorku, coš se jim si myslim povedlo...nevidim důvot, proč by tam třeba měli montovat monoblokový radijální Bremba nebo podvozek vot švédů, dyš takovejdle lechkej bajk ty starý Tocica nebo co tam je uplně f pohodě ubrzděj...to samý kola...sou pjekný, vypadaj hodně dobře a že to nejsou BBS nebo Marchessini??? ...na to sere bílej tesák, páč i tag sou prostě pjekný...no a hlavně s komponentama vot renomovanej výropců by cena byla uplně něgde jinde...jenom ten přední blatník je fakt hnusnej...
Petr J. psal:Filous psal:...dle mýho chtěli prvoplánovje postavit levnou a přesto líbivou motorku, coš se jim si myslim povedlo.....
...pravdu maj....
Je to motorka pro mládežníky, podle toho postavená
Tak na tom se shodnem,pro nějakýho postpubertálního mlaďocha s nevyzrálou osobností
je to cajk,ten to stejně zaparkuje do garáže vedle husté káry s nálepkama Tuning a poklicama na kolech,tak se to k sobě bude hodit,ale štyrycetiletej masér ve vobjemofce by na tom vypadal dosti komicky
Dovedu si na tom přectavit třeba žencký
také bych to nezatracoval. je to vo 60 kg lehčí, dvouvál, takže by na tem mohla byt prdel a dizajnově pro mladýho kluka, na lítačku do města, vokolo komína, úplně cajk. a ta cena je fakt mňamózní
zzzmrzlinar (Člen) 24.03.2014 15:41:51 Offline |
ty woe, brzdy z ThunerAce a vidle z R6 by náhodou nemuselo bejt vůbec špatný pojezdění.
Ta Yáma není kdovi co hezkýho, ale oproti stejně orientovaný Hondě NC, nebo jak se to jmenuje to je paráda. a i svezení na tom bude pěkný, lehký, 75 koní v tom, krouťáček ňáke, proč ne
http://moto.honda.cz/motocykly/naked/nc … rmace.html
ta honda je hnusná daleko víc, má asi 45 koní, motor je rozpůlenej ze Civika, stojí vo desítku víc a jak se prodává.
Jediný klavesy co bych doma strpěl mezi mýma železnýma holkama je MT-01. MT-07 a spol je dle mojeho názoru rádoby cool pokroucená šeredná mrdka a radši bandasku s jeklem, co se kroutí a má jiný neduhy. Tady Vikecovi jasně rouzumim.
Ovšem "německá pumpa na močku" to si musím zapsat do sbírky, to tu ještě nemám
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Filous psal:...ty voe Vikecu, víš že mam rát starý krámy, ale dyš srovnam Bandasku nebo třeba 750 GSR s MT-07, tag klávesy jasně vedou a to jag dyzajnem, tag použitejma matrijálama...a rozhodovat se mezi malou Bandaskou a MT-07, tag mam nejspíš jasno...vona ta německá pumpa na močku, co máš f garáži je třeba pro mě to nejšerednější, co sis moch pořídit
...eště že se každýmu líbí něco jinýho
Jebat motorky :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2014 15:49:31 Offline |
Zdenda psal:Ovšem "německá pumpa na močku" to si musím zapsat do sbírky, to tu ještě nemám
ty voe to je hlaska
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:...ty voe Vikecu, víš že mam rát starý krámy, ale dyš srovnam Bandasku nebo třeba 750 GSR s MT-07, tag klávesy jasně vedou a to jag dyzajnem, tag použitejma matrijálama...a rozhodovat se mezi malou Bandaskou a MT-07, tag mam nejspíš jasno...vona ta německá pumpa na močku, co máš f garáži je třeba pro mě to nejšerednější, co sis moch pořídit
...eště že se každýmu líbí něco jinýho
Strýcfajtr !!!
VikecB12 psal:šulíni
pumpa na sračku,nebo bahení pumpa se říkalo hondě CX
![]()
Já mám přece gummikuh
...áááno, CXo byla bahení pumpa, páč ten motor schroupal fšecko, ten názef je něco jako pochvala japonckýmu indžinýroj puňtikatýmu, ale tady se bavíme vo německý pumpje na močku a to je jag jistě uznáš, kuuurva rozdíl
Petr J. psal:VikecB12 psal:....Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdem
Filipe, to píšou na bmgs.cz, a tam co píšou, to musí být pravda, no né?
...tag to potom jó ...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok
Filous psal:...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok
...první bys možná dal, jen bys místo blikání furt troubil, no a na druhé bys teda ležel...
...z té mé to mám i já na špičkách...
sice to neni k tematu ale svezl jsem se na tomto
http://www.yamaha-pemm.cz/produkty/dve- … y/mt/mt-09
jeste v te street verzi , a neskutecne se mi to libilo , vylozene kotrmelec na okolo komina a delani picovin , spis takovy motard
no nemet kozu
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:......svezl jsem se na tomto
...... a neskutecne se mi to libilo
...tohle už může jezdit opravdu pěkně....
Filous psal:VikecB12 psal:no budiž,ať je teda po vašem
Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdem
...žij f tom bludu dál
dyš mi Filous dělal servis, řikám ať to projede
neprojel, von fakt asi nemá rád
řikám si hurikán
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2014 20:29:05 Offline |
Petr J. psal:jardagsf psal:......svezl jsem se na tomto
...... a neskutecne se mi to libilo...tohle už může jezdit opravdu pěkně....
a co potom henten Drakstár ...to je něco
https://www.youtube.com/watch?v=L_WLyAHPmSg
...jestli má někdo zájem přihlásit se do mého gengu
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2014 20:29:56 Offline |
jo kurva vono je to virágo asi
vorel psal:Filous psal:VikecB12 psal:no budiž,ať je teda po vašem
...žij f tom bludu dál
obzeral som to v yamahe ale je to akesi bicykloidne tak som nakoniec kupil poslednu fz1
vorel psal:Filous psal:VikecB12 psal:no budiž,ať je teda po vašem
...žij f tom bludu dál
...sem ti nechtěl vodřít padáky a rozbít zrcátka, aš bych pot mostem na hlavní musel zastavit
Petr J. psal:Filous psal:...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok
...první bys možná dal, jen bys místo blikání furt troubil, no a na druhé bys teda ležel...
...z té mé to mám i já na špičkách...
A tomudle fšemu by předešel,kdyby vokusil moju R100GS,ta je pěkně nizoučká,lehká,s "normálním" systémem blinkrů a asi milionem dalších výhod voproti té přerostlé ludře druhé
Dneska byl u mě nějakej jarní ježíšek z renocaru,du montovat do dvouventila fungl kardan na kterej sem musel čekat neskutečný dva dny,než ho BMW dodalo na ten pětadvacetiletej werk
Cena jako 4 řetězofky
spíš pět
VikecB12 psal:Petr J. psal:Filous psal:...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok
...z té mé to mám i já na špičkách...A tomudle fšemu by předešel,kdyby vokusil moju R100GS,ta je pěkně nizoučká,lehká,s "normálním" systémem blinkrů a asi milionem dalších výhod voproti té přerostlé ludře druhé
Dneska byl u mě nějakej jarní ježíšek z renocaru,du montovat do dvouventila fungl kardanna kterej sem musel čekat neskutečný dva dny,než ho BMW dodalo na ten pětadvacetiletej werk
Cena jako 4 řetězofky
spíš pět
...jak můžeš takovej krám nabízet na svezení, jdi s tím sráčem starým do prdele
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Petr J. psal:SO 545 psal:obzeral som to v yamahe ale je to akesi bicykloidne tak som nakoniec kupil poslednu fz1
...FZ1? Výborná volba...
az teraz som si pozrel tvoj profil
B6 bola fajn ale toto je o niecom inom.
Este par 100km budem musiet vydrzat kym otvorim poriadne plyn.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2014 16:58:17 Offline |
osiris psal:...jak můžeš takovej krám nabízet na svezení, jdi s tím sráčem starým do prdele
...jeden čerstvej poznatek: známej se rozhod že ji chce, ale narazil na to, že nejsou, nikde, vyprodáno, rvačka o ně, lidi cpou prachy předem, jen aby na ně "zbylo", čekačka minimálně 3 měsíce ...a věštecký odhady a debaty se vedou o tom, že se to asi stejně zdraží, když je po tom taková sháňka, no dejme tomu na takovej obvyklejch 160t kačen, co?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2014 21:38:32 Offline |
Libor nx psal:Já jsem stál vždycky ve čtvrtek frontu na šlehačku v pytlíku
a já dycky na deset zelenejch lahváčů pro tátu a klejky pro mámu ...ale to bylo vo vchod vedle
hlemejzd999 psal:Libor nx psal:Já jsem stál vždycky ve čtvrtek frontu na šlehačku v pytlíku
a já dycky na deset zelenejch lahváčů pro tátu a klejky pro mámu ...ale to bylo vo vchod vedle
To by mě zajimalo jestli byl tehdy nějakej rozdíl mezi zeleným a hnědým lahváčem.
Libor nx psal:hlemejzd999 psal:Libor nx psal:Já jsem stál vždycky ve čtvrtek frontu na šlehačku v pytlíku
To by mě zajimalo jestli byl tehdy nějakej rozdíl mezi zeleným a hnědým lahváčem.
...nebyl...ale zelený byli lepčí, prostě in
Filous psal:Libor nx psal:hlemejzd999 psal:a já dycky na deset zelenejch lahváčů pro tátu a klejky pro mámu ...ale to bylo vo vchod vedle
...nebyl...ale zelený byli lepčí, prostě in
grifindoor (Nový člen) 24.04.2014 19:10:11 Offline |
Nedávno sem si to MT-07 prohlížel na jednom krámě a ta motorka vůbec nepůsobí levně, vypadá fakt moc hezky, jediná rozpočtová věc jsou ty přepínače na řidítkách, který působí staře, nikoliv šmejdsky. Za tu cenu je to bomba, prej jsou vyprodaný v celý Evropě a ty nový, co se maj dovézt z Japonska, jsou až do vánoc zazálohovaný a tudíž vyprodaný. A co jsem se bavil s lidma, co na tom jeli, tk prej je to mazec, pocitově mnohem víc jak 75 koní, předek jde furt k obloze, jeden mi dokonce řikal, že to jede prakticky jak ta MT-09.
hlemejzd999 psal:Zdenda psal:Ovšem "německá pumpa na močku" to si musím zapsat do sbírky, to tu ještě nemám
![]()
![]()
![]()
ty voe to je hlaska
To musim rict mojemu dvornimu mechanikoj, si cvrkne
Stránky: 1