Nejsi přihlášen
Re: GPS k mobilu.
škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
Co máš za mobil? asi by neměl být problém u žádného mobilu...
Já měl pujčené GPS přes bluetooth a bylo to v pohodě akorát mám zkušenost že to asi potřebuje externí anténu(měl jsme 2 roky starej model) protože v bundě v kapse se mi ztrácel signál a když ho znova našlo tak to přepočítalo celou trasu a tím mi vymlátilo telefon...
ale s externí anténou by to mělo být v cajku...
mám N70 a na ni TomTom 5.2.1
Bandit psal:Ja mam SE P990i , TomTom6 a Bluetooth GPS MSI. facha super...
nebo GPS Nokia... ty jsou taky vetsi akorat jsou trochu vetsich rozmeru
TomTom6? co máš za operační systém?
škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
GPS modul Nokia mám doma v krabici, úplně novej, nepoužitej, v záruce, koupenej před cca měsícem a půl. Zatím pro něj nemám využití, kdybych ho chtěl dát pryč měl bys zájem?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
GPS modul Nokia mám doma v krabici, úplně novej, nepoužitej, v záruce, koupenej před cca měsícem a půl. Zatím pro něj nemám využití, kdybych ho chtěl dát pryč měl bys zájem?
Měl. Písni na mejla co by sis za to představoval a jakej to je. Ten nokiáckej, nebo něco jinýho?
viz avatar:)
Tom psal:Pokud si uděláš zásuvku na dobíjení tak to šlape dobře.Používám N70 s modulem od nokie LD 3W-bez nabíjení vydrží tel tak 3 hodiny
mám stejnou zkušenost s výdrží N70 ale to proto že se mi zhruba 3x - 5x za minutu propočítavala trasa kvuli špatnému GPS signálu ...
Tome na foru pro nokie jsme četl že po přehrání softu jezdil s GPS navigaci 3 dny (jasně že né v kuse) ale se starým softem jen ty 3 hodinky
Tome Používáš nějaký obal?
Mám taky P990i maká na Symbian 9.1 platformě UIQ3.0
Navigační SW v ní používám TomTom 6.020 (verze mapy PL-CZ-SK-HU 652.1211)
GPS modul mám Nokia LD-3W (informace na stránkách nokie)
A maká bez problémů...
Jinak v autě mi P990i komunikuje současně jak s GPS modulem LD-3W, tak i s Bluetooth sluchátkem HBH-662, takže když jedu podle mapy a někdo mi volá, tak se hovor přepne do BT sluchátka
Na moto navigaci nepoužívám neb nemám jak bezpečně uchytit P-éčko (GPS modul má na sobě oboustranně lepící suchej zip, tak ten se dá vždycky někam lípnout) a samozřejmě by výhodou byla zásuvka na dobíjení telefonu (GPS modul bez problému vydrží 10h) a kdyžtak má shodnou nabíječku jako nové modely od Nokie (takovej ten pidi tyčkovej konektor)
Suma Sumárum - GPS modul LD-3W ti můžu vřele doporučit - viděl sem ho makat i na jinejch modelech telefonů
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
huskyb12 psal:bobule psal:přes GPS je tu největší odborník pan Palous
Ty vole, jak nás ved Balkánem, ouplně přesně, jako chirurg když vede řez :)))
Poradím pitomcům co se s tím učejsi musíte v nastavení zadat pro kolaře nebo pěší a pak to je taková kochačka,že se na to místo rádi vrátíte znova
a když už nevíte kam,tak stačí zavolat dotyčnýmu ať si vás hledá
já osobně mám orientační bod pole
ale je jich moc
Jebat motorky :-)
Fik-B6S psal:Tome Používáš nějaký obal?
Obaly jsem zkoušel různý,ale nakonec jezdim bez.Telefon je schovanej za štítkem a když začne pršet tak ho uklízim.
S tou výdrží tomu moc nevěřim-možná pokud se vypne osvětlení na telefonu, ale to pak je prd vidět co to ukazuje
Tom psal:Obaly jsem zkoušel různý,ale nakonec jezdim bez.Telefon je schovanej za štítkem a když začne pršet tak ho uklízim.
S tou výdrží tomu moc nevěřim-možná pokud se vypne osvětlení na telefonu, ale to pak je prd vidět co to ukazuje
no na N70 podsvícení vypnout nejde...
ale já ho nepoužívám na řídítka ale v kapse jako hlasovku...
Zdenda psal:škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
Cena?
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Kdyb jste věděli o verzi 6 pro symbian 8 tak mi prosím dejte vědět...
mám N70.
Stránky: 1