Nejsi přihlášen
Re: Maximálka
Bedřich psal:nebylo, ale to neva
já tachometrovejch 240 na B6 ale dle navigace 199![]()
.... asi ty moje budíky trochu kecaj, ale nějak nevim pročguma jak má bejt
Zkoušel jsem to taky tak a souhlasím z tebou, nechápu přoč je to otolik. Teda mě to ukázalo rovných 200km. Asi jsem jel rychlejc. ![]()
ja tachometrovejch 215 km/h a ja nelitam po dalnicich, nemam to tak kde dobre rozkalit, tak uz pak na brzdy a prichazi dlouha zakruta![]()
Koldan : sem nechtěl reagovat když se otázka týkala B6 a B12
...ale když jinak nedáš tak jo,s B13 byla "300" pokořena ![]()
...no a má jet 330 ![]()
(nějak není důvod to zkoušet a pokoušet štěstí,zvlášť poté co se v SO rozstřelil kamoš na "BLADE"
)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kelly : vo památce je brzo mluvit,je jen pekně domlácenej,štěstí že "nedoklouzal" až do svodidel,na rozdíl vod Blada. Ale i tak mi stačilo ho vidět ve špitále a nějak se mi teď nechce zkoušet jestli fakt jede B13 těch 330 ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
B6N 180 po rovině a víc ani prd.....![]()
ale chci dát plexi a hlavně potřebuju novou bundu, je strašně znát, když se to do tý mý velký opírá..![]()
ale jeliokž mě rovinky nebavěj, tak v poho...![]()
pecik psal:Po namontovani ladaku ixil /vyndana tlumivka / ,tachometrovejch 265 ,.Pred tim ,s origo a trochu pomackanym vyfukem 250.Ja 167 cm,64 kg .B 12 s ,r.v.2004.
tý jo ty už si musel za tím plápolat
aspon se trochu najez![]()
momentalně zavostalej
Kelly01 psal:Těch 265 máš šanci pouze za pomoci klesání...
Na starém modelu i na ideální rovině...
Ne ne ,zadne klesani , z Podebrad do Sadske to je po rovine.Kdybych byl kaskader vyfotim. Moc jsem za tim nevlal mam tam turisticke plexi.
suzuki gsf 1200 s BANDIT,r.v.2004
Ja B12 a 225km/h a to opravdu trvalo věčnost.Já:185,115Kg.
.Se starou 215km/h celk.vaha 195kg.Tak mne ty vase rychlosti
docela udivujou.Myslim ze to pojedu za chvily vyzkoušet mezi Svitavama a Lytomyšlí.
Kdo nepadá,nezrychluje
jirista psal:Ja B12 a 225km/h a to opravdu trvalo věčnost.Já:185,115Kg.
.Se starou 215km/h celk.vaha 195kg.Tak mne ty vase rychlosti
docela udivujou.Myslim ze to pojedu za chvily vyzkoušet mezi Svitavama a Lytomyšlí.
no konecne nekdo kdo tu nedava hausnumera
... jen ted nad tim premejslim esi by sme nemeli hodit par kilo dolu ![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
No musim to nekdy vzit na dalnicu ale nejdriv seberu mlady nejaky pekny tanga.na mirnem stoupani ze stoda smer plzen sem z toho vytah 180 ale pak byl osklivy horizont tak sem zvolnil.jako vitr neskutecnej hlavu v budikach.asi to bude chtit casem aspon male plexi ale kdyz nahac je proste nahac a bez tak vetsinou litam 120 max.
jinak 58kg 176 cm
takze jako dyz to jede samo
B6 97 rok
ale zajima me kolik z toho vymacknu co sem nekde cet tak je maximalka psana 200 v jednom 190 ve dvou cemus hodne verim protoze pak uz to bylo nejaky liny.jak rika kamos com a R1. kupujes bandoura jo sestku ja jo von hmm to je od 200km/h liny to nekupuj![]()
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Na jebce 262 Km/h naměřeno po domluvě polic.ramerem a tacho ukazovalo 280, jen nevím zda to byla maximálka
![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
sten psal:myslim že celý todle téma je divny
to sonyk:
B6 si nekupujes kvuli tomu abys lital imr vére prez dvě kila ... nebo jo?
a kamos s R1 ma bezva postřeh![]()
jj ja mam motona rekreacni jizdu
btw kamos je magor co ma penez dost takze koupil r1 a jezdi ji prohanet po vokruzich .a jednouse stejne zabije pac jezdi jak pako
sonyk psal:sten psal:myslim že celý todle téma je divny
to sonyk:
B6 si nekupujes kvuli tomu abys lital imr vére prez dvě kila ... nebo jo?
a kamos s R1 ma bezva postřeh![]()
jj ja mam motona rekreacni jizdu
btw kamos je magor co ma penez dost takze koupil r1 a jezdi ji prohanet po vokruzich .a jednouse stejne zabije pac jezdi jak pako
![]()
![]()
R1 a spol k tomu svadi...
taky chci Bandoura, ale az na pristi sezonu snad
ovšem zabit se da na cemkoliv
tak at to jezdi
jinak k tomu tematu 230 hned, na 270 se musi chvilku cekat
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
no pokud me to bude bavit a pritelkyni taky asi bych za parlet koupil novejsiho bandita ztrejme ale S, nebo fazera 600, pokud to pritelkyni bavit nebude nebo uz pritelkyne nebude asi bych sahal po R6 ![]()
Tak jsem to dnes také vyzkoušel a můj Bandit 650 N dal na pětku 215 a na šestku 235,ale to už je bez plexi fakt mazec,málem jsem si káknul když jsem vzal hrb na silnici a vzduch mě ještě nadzvedl.![]()
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Není důležitý co si myslíme,důležitý je že tuto rychlost jsme po dlouhých bádáních i bez tvé pomoci v různých diskuzích vydedukovali![]()
A každej správnej střemhlavej kamikadze-orel to má zarytý hluboko do podvědomí aniž by o tom věděl![]()
(implantuje se to samo při přebrání klíčků)
God Save The Queen!
Stránky: 1