Nejsi přihlášen
palivoměr
zdar...mám dotaz ohledně měřáku paliva na budíkách. Natankuju plnou, ujedu 160 km a budíky mi ukazujou 3/4 nádrže
a přitom když se kouknu tak je tam sotva 1/4...
třeba je to prkotina, ani sem se v tom nevrtal protože bych to rozvrtal a určitě nedal dohromady.
Nevíte čím to je?![]()
Re: palivoměr
no spíš bych řek,že to blbě čteš.Za prvý,nekoukej do nádrže,podle toho poznáš prdlajz,páč je tvarovaná a zkresluje to. Za druhý, kolikrát taky jedu a koukám na palivoměr, ukazuje to tři čárky a já mám přitom najeto třeba těch 160, jenže stačí pár metrů,hups a jsou tam čárky 2.Von ten palivoměr je vopravdu spíš jen informačka,estli je tam moc nebo málo,mezi tím to moc nefunguje,prostě vím,že na nádrž najedu 230-270 km dle stylu jízdy a při tankování vynuluju počítadlo, beztak tam sů dvě,tag co.Nebo prostě jezdím tak dlůho,dokud nepřepnu na rezervu a pak vím,že mám ještě nějakých minimálně 50-70 km v pohodě na dojetí k benzínce,jen to nesmíš zapomenout přepnout zpět,páč příště bys moh bejt překvapenej
No a na to mi slůží právě ten palivoměr,dyž vidím,že jsou tam už jen dvě čárky,začnu si kontolovat,jestli mám dobře přepnutej palivovej kykyryky![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
XJelen psal:jmajor psal:prostě vím,že na nádrž najedu 230-270 km dle stylu jízdy
Tak to se mě ještě tuhle sezonu nepodařilo 170 - 190kmA pak že plnotučná žere
ty vole to je nějak málo ne?
Mě se taky zdá, minulou sezonu to bylo tak 200 -230, tak buď sem se otrkal a jezdím jako blázen a nebo týpek co ji ladil tak přeladil. Ale taky se mě to zdá docela málo.
V jednom vláknu čtu jak jezdí spousta lidí i na plnotučné za pár litrů a tady se (zdá se) sešli ti, kteří mají opačný problém ![]()
Já třeba nevybočuju z pakistan klubu a jezdím jak betonman. Tzn. mezi 230 a 270 km na nádrž. Kykyrykýýý nepřepínám, bo poctivě nuluju počítadlo a taky občas riskuju
Onehdá po výletu na Ecce Homo jsem zajel k pumpě, když na ukazateli svítilo 274km - no a vlezlo se tam 18,57 litru ![]()
ABik psal:V jednom vláknu čtu jak jezdí spousta lidí i na plnotučné za pár litrů a tady se (zdá se) sešli ti, kteří mají opačný problém
Já třeba nevybočuju z pakistan klubu a jezdím jak betonman. Tzn. mezi 230 a 270 km na nádrž. Kykyrykýýý nepřepínám, bo poctivě nuluju počítadlo a taky občas riskujuOnehdá po výletu na Ecce Homo jsem zajel k pumpě, když na ukazateli svítilo 274km - no a vlezlo se tam 18,57 litru
Ja jedu k benzince vzdycky kdyz se mi rucicka prehoupne na rezervu (cca 200 km) a beru tak okolo 12 litrů do plné.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jmajor psal:pelda psal:tak už je to v poho....včera mi svitilo ze mam 3/4 nadrze a dnes sem nastartoval a uz mi tam blikala rezerva....mimochodem-taky neprepinam
Třeba jsi náměsíčnej ani o tom nevíš.
nebo možná to slunko...paří jek svina a v ty helme je pekny horko, takže mám mžitky před vočima....jen doufam ze na funkci to nebude mit vliv![]()
ABik psal:V jednom vláknu čtu jak jezdí spousta lidí i na plnotučné za pár litrů a tady se (zdá se) sešli ti, kteří mají opačný problém
Já třeba nevybočuju z pakistan klubu a jezdím jak betonman. Tzn. mezi 230 a 270 km na nádrž. Kykyrykýýý nepřepínám, bo poctivě nuluju počítadlo a taky občas riskujuOnehdá po výletu na Ecce Homo jsem zajel k pumpě, když na ukazateli svítilo 274km - no a vlezlo se tam 18,57 litru
ale to vlastně znamená,že tam bylo ještě krásnejch 1.43 litrů mě se to na slovači podařilo dojet na tři deci pro rejpaly 0,3 litrů ![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1