Nejsi přihlášen
Jak jsou na tom SVcka v CR?
Vyhledem k tomu, ze na motorce hovno jezdim a v dohledne dobe se to asi ani nezmeni, tak premyslim nad tim, ze bych tu SV 1000 co mam prodal. Za posledni 2 roky jsem najel asi 500km, stoji to na desti pod plachtou. Musim vymenit gufra v prednich vidlich, bude to chtit novy retez a baterka po 18 letech uz taky vypada na vymenu...
Chtel jsem si to SVcko nechat a i jsem premyslel, ze bych ji pak privezl do CR. Motorky z tehle doby se mi proste nejak libi a marne hledam novejsi (cenove dostupnou), ktera by se mi libla.
Jak je to s SVckama (rok 2003) v CR? Jezdi, daj se na to sehnat dily? Ma to cenu si to vubec nechavat?
Spis takova filozoficka uvaha, pac se tu posledni dobou hovno deje, tak abych to tu trochu ozivil. ![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Jak jsou na tom SVcka v CR?
Michal Dk psal:(Cenové dostupnou) to me poser už I do Irska se jezdi drit bida s nouzí.
Já Jen že se tady nic nedéje.
Jóóó... Časy, kdy si jel na 3 měsíce sbírat do GB jahody nebo jabka a pak sis po návratu do ČR koupil auto, ty už jsou pryč. On už to zas tak velký rozdíl v mém oboru ve většině případů není, když vezmeš v úvahu náklady.
Bídu s nouzí nedřu, ale jediné co se mi relativně líbí (ikdyž budu asi za exota) je Triumph Rocket s cenou nějakých 600 tis...![]()
Jak Bandit, tak i to SV je něco na co když se podívám, tak se mi nechce blejt, tak jako prakticky u veškerý současný produkce motocyklů.![]()
Ondrasi nic proti Tobe
, ale prijde me, ze dlouhodobejsi pobyt v zahranici, hlavne na zapad od nas, cini mnoho lidi ponekud lehce nesvepravne
, nebo spis jim ubira na usudku. ![]()
Ve vsi ucte, zeptat se na dostupnost ND v CR u motorky 2003, kdyz doma sam mas B12 asi 1998 nebo kolik, me prijde divne.
PS Nemyslim to nijak zle ani utocne
, ale pri nekterych dotazech ruznych lidi tady a i v dalsich jinych diskuzich.......![]()
![]()
![]()
Ptal jsem se proto, že jsem hledal SV 1000 na tipmoto.cz, sauto.cz, kde byl počet nabídek 0 a až na morkářích jsem jsem našel 4.
Banditů jsem našel víc (jasně, víc se jich prodalo),
Když jsem tehda sháněl díly na spojku (prasátko) a ptal jsem se tady v okolí ve 3 krámech, tak mi každý řekl, že dodavatel to nemá na skladě a jedině vznést dotaz (a to je to stejný díl jako má Bandit, ne?).
Tehdy jsem to objednal z Japonska, protože měli nejkratší dodací lhůtu.
Na partsdepot máš, že dodání je 3-6 pracovních dnů s poznámkou, pokud je to na skladě.Čím míň motorek jezdí, tím spíš to nebudou mít na skladě.
Pokud je tohle v ČR lepší než si myslím, tak jedině dobře.![]()
Přiznávám, že po skoro 8 letech, kdy nežiju v ČR už si nejsem jistý, že všechno funguje tak jak si to pamatuju, takže se ani nedivím, že se divíš, že se blbě ptám. ![]()
Bandita mám 2000 (doběh starého typu), ale Banditů je "všude plno" na rozdíl od SV (pokud moje představa není mylná).
Stránky: 1