Nejsi přihlášen
...bohužel nastal čas se rozloučit
.....po 16 letech, bude Béčko B12 2002/2003 na prodej. Prostě nastal čas i když to opláču a hrozně se vožeru. Dávám to sem kdyby měl někdo zájem dejte vědět.
Aktuální stav: ten je TOP, se musím podívat, ale myslím že má najeto 68tis, mám ji od 12 tis., v 50 tis nový rozvoďák + napínák, 2018/2019 přestavba na N ( zapsánáno v TP) ne vinou pádu, komplet lak, motorka + motor + rám, kompletní ložiska (kola, přepákování, tlumiče, krk atd. ), repase brzdiču, pumpy spojky (i dole), nový plynový lanka, sytič, nové těsnění karbce + kohout, předek pružiny Wilbers, vzadu stavitelný centrál YSS (jede jak po kolejích). Radiální pumpa Nissin 19, desky Nissin ST a kotouče SBS mají najeto 1600km (pecka brzdí), automatické mazání Scottoiler xSystem, QSE QuickShifter, řídítka WRP, zrcátka v řídítkách Higsider, sekvenční hliníkové blinkry, alurack s velkou plotnou (rychloupínací systém), není na fotce. Řetězovka DID ZVMX, kola SuperSprox (najeto asi 12tis.), Micheli Pilot Road 6 ještě něco dají.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: ...bohužel nastal čas se rozloučit
tachec psal:Potřebuješ na novou koloběžku?
...ne, ale když najedeš 2-4tis max. za rok, mít dvě motorky je blbost...bylo by mi spíš líto kdyby stála v garáži a jednou za rok se povinně svezla...když muže ještě dělat někomu radost častěji![]()
Ondráš psal:Si to musel zapíjet už včera večer, ne?
...trošku, ale já zapomněl, že Ti vrátil kulta zpět....ale pivo jsem měl, protože střízlivej ji asi neprodám![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 21.03.2024 00:44:30 Offline |
Čao, prosimtě napis mi moc-li by stal . Myslím že mail mám v profiluprofili, nebo zzzmrzlinar@seznam.cz 704430133
Já sice jedno eNko mám, ale... Jsem stejně spíš poslední roky sběratel než že bych jezdil
ci fix, tož nakonec budeme bruslit na starých bruslách jen staří, Hůsko, Filůsu, už sa střílá v našich řadách. Tož Kožaku hoť mi cenu do zprávy, přenesu to na dalšího youngbró![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ci fix, tož nakonec budeme bruslit na starých bruslách jen staří, Hůsko, Filůsu, už sa střílá v našich řadách. Tož Kožaku hoť mi cenu do zprávy, přenesu to na dalšího youngbró
a co ja...?ja sem vosk,se svim skoroveteranem??
Zmrzlinářovi to neprodavej, ten to za měsíc prodá že nemá místo ![]()
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1