Nejsi přihlášen
Re: Lístky na AC/DC 26.6. 2025
Kámoši co teď byli na mejdnech říkali že zvuk naprostá katastrofa... Lístek za cca 2000. Už maji koupený listy na acdc za 4000 jeden a pořádá to stejná agentura. Docela maji strach že to bude zase katastrofa...
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
tachec psal:Kdyby někdo chtěl NFCtron čip, tak ho mám z Iron Maiden. Už ho neupotřebím - je na něm 5Kč. QR kód pro vrácení peněz k němu taky mám.
Máš ho ještě...? Rozhodl jsem se, že než umřu, tak je musím vidět, protože jsou ve věku, kdy tu můžou být naposled.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:tachec psal:Kdyby někdo chtěl NFCtron čip, tak ho mám z Iron Maiden. Už ho neupotřebím - je na něm 5Kč. QR kód pro vrácení peněz k němu taky mám.
Máš ho ještě...? Rozhodl jsem se, že než umřu, tak je musím vidět, protože jsou ve věku, kdy tu můžou být naposled.
Ještě ho mám - škoda, že jsi to nedal vědět dřív - mohl jsem ti ho dát na kinder párty.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Ondráš psal:tachec psal:Kdyby někdo chtěl NFCtron čip, tak ho mám z Iron Maiden. Už ho neupotřebím - je na něm 5Kč. QR kód pro vrácení peněz k němu taky mám.
Ještě ho mám - škoda, že jsi to nedal vědět dřív - mohl jsem ti ho dát na kinder párty.
...kinder párty říkáš, jo?
Stránky: 1