Nejsi přihlášen
|
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 20:10:18 Offline |
Re: Motyka a lopata.
zaseknutý v zádech ![]()
![]()
street triple picco
Makropul psal:Jak by se daly na motorce přepravovat věci jako lopata, hrábě, rýč???
je to jednoduchý
dej tam závěs jako má auto,na tu kouly tenisák,jednoho vola co mu nevadí mět ten tenisák f tlamě a ten vercajk mu strč do hnát a jedeš né![]()
Jebat motorky :-)
Kdysi jsem řešil jak na motorce vozit pušku. Přes rameno to nebylo moc vhodné
naštěstí se to dá rozdělat
Tak jsem koupil kufr, že do něj dám pažbu a munici. Na hlaveň jsem měl naplánovaný futrál na přidělání na nosič kufru GIVI. Pak jsem potřeboval něco koupit, pušku jsem prodal a je po problémech - puška z baráku, kufr z baráku, nosič kufru z baráku...
Prodej motyku, rýč a hrabě a nemáš problém ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ABik psal:Kdysi jsem řešil jak na motorce vozit pušku. Přes rameno to nebylo moc vhodné
naštěstí se to dá rozdělat
Tak jsem koupil kufr, že do něj dám pažbu a munici. Na hlaveň jsem měl naplánovaný futrál na přidělání na nosič kufru GIVI. Pak jsem potřeboval něco koupit, pušku jsem prodal a je po problémech - puška z baráku, kufr z baráku, nosič kufru z baráku...
Prodej motyku, rýč a hrabě a nemáš problém
no tak to je rozumnej nápad ![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
|
whats_my_name (Člen) 17.07.2007 17:45:46 Offline |
vyrob si skládací tyč:) pak se to tam nějak složí..nebo si voz jen ty násady a kupuj si vždy novou tyč:) až někam dojedeš.
|
whats_my_name (Člen) 17.07.2007 21:36:09 Offline |
osisirs: tak to druhý:) v tomhle horku nemůžeš chtít přemýšlení:)![]()
normalne dej si to podprdel sedni a jed da se vozit i kosa tis to nikdy nevidel?? ![]()
stary dedkove to takle vozili normalne i kdyz na motykach co maj rovnej zadek a sedacku az do zadu![]()
![]()
![]()
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Stránky: 1