Nejsi přihlášen
výměna vzd. filtr
čau banditaci jak vyměním vzd. filtr?musim zhodit nádrž?dnes jsem se díval pod nádrž a leží mimpouze na těch dvou zadních silenblokách ty dva předni se nádrže vubec nedotýkají na tym bokunádrž je dotažena šrouby na tvrdo tak že se opře o předek o gumu do ktere je zavěšena a boční přední jsou ve vzduchu? nevím proč tomu tak je? díky
Re: výměna vzd. filtr
už to tu bylo,vodmontuj ty dva šruby,nádrž je u krku jen zasunutá,nech si ju od někoho pozvednout,ty zatím odmontuješ další dva šruby ana air boxu a vyndáš ho.pak to vše na montuj zpět,běž se projet,nepojede to,sundej nádrž,nechsi ji od někoho podržet,odmontuj ty dva šruby od air boxu,nasaď znovu,tentokrát správně kryt airboxu,přimontuj ho,nasaď nádrž a je to. Jo a bude sa ti s tím manipulovat pokud odmontuješ palivový kohout,ale ne celej,jen ten umělohmotnej bazmek co je chycenej na křížák uvnitř![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
neni lepsi voddelat nadrz uplne?
Stahnout dve hadicky vod kohoutu a nemusi ti tu nadrz pak nikdo drzet![]()
vceeera sem ju taky voddelaval (nejak se me povolili ty maticky co sou na lankach vod plynu)
Jo a taky sem zvladnul sam poprve vymenit volej a filtr, dobry ne?![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:neni lepsi voddelat nadrz uplne?
Stahnout dve hadicky vod kohoutu a nemusi ti tu nadrz pak nikdo drzet
vceeera sem ju taky voddelaval (nejak se me povolili ty maticky co sou na lankach vod plynu)
Jo a taky sem zvladnul sam poprve vymenit volej a filtr, dobry ne?
pamatuj si,že dycky je lepší si nechat podržet,než si to dělat sám![]()
kolik bylo oleje na zemi?![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:pamatuj si,že dycky je lepší si nechat podržet,než si to dělat sám
kolik bylo oleje na zemi?
To zase jo, to se musi nechat![]()
Par kapek (nejak me nedoslo,ze asi bude nejakej ten olej i ve filtru
)
ale jinak pohoda, podtrzeno secteni-
1x spalena ruka o 4ty svod
1x spalena ruka o 3ti svod
1x spalena ruka o spoj 2 a 3 svodu
1x spalena ruka o spoj mezi svodama a mezisvodem k laufu
1 tricko,ktery uz nikdo nevypere
1 kratasy,ktery uz nikdo nevypere
3.5 litru noveho oleje v motoru
3.5 litru staryho oleje ve flaskach
1kus novyho filtru
1kus staryho filtru
to by tak asi bylo vse![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
to jako jo, ale ne hned pote, co jsi na tom nalital 50 Km. Ja jsem to nechal jen trochu zahrat se syticem, pak jsem to vypnul a nechal jeste asi dve cigara stat (tj 10 minut). Motor a svody byly teply tak akorat a volej takl uplne pohodove![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Mr.BSE : tentokrát jsis to vyzkoušel ,příště si dáš větší pozor ![]()
![]()
sice to nechápu jak se lze spálit,nechám to ohřát a pak odšroubuju zátku,posléze lapnu klíčem oil filtr a povolím ![]()
![]()
![]()
ono na mě dojde jindy ![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Mr.BSE : tentokrát jsis to vyzkoušel ,příště si dáš větší pozor
sice to nechápu jak se lze spálit,nechám to ohřát a pak odšroubuju zátku,posléze lapnu klíčem oil filtr a povolím![]()
ono na mě dojde jindy
no vono prave de vo to,ze - nemam klic na tak malej filtr(jen na auto) tudis sem sahnul po starym znamym fyzikalni faktu a to sice, ze kozenej pasek ma neuveritelnou prilnavost![]()
![]()
![]()
podtrzeno, secteno povolil sem to starym kozenym paskem, popalil si pracky jak nejvetsi dement,ale stejne usinal spokojenej ![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:maňas psal:Mr.BSE : tentokrát jsis to vyzkoušel ,příště si dáš větší pozor
sice to nechápu jak se lze spálit,nechám to ohřát a pak odšroubuju zátku,posléze lapnu klíčem oil filtr a povolím![]()
ono na mě dojde jindyno vono prave de vo to,ze - nemam klic na tak malej filtr(jen na auto) tudis sem sahnul po starym znamym fyzikalni faktu a to sice, ze kozenej pasek ma neuveritelnou prilnavost
podtrzeno, secteno povolil sem to starym kozenym paskem, popalil si pracky jak nejvetsi dement,ale stejne usinal spokojenej
jak řiká Filous: teplej motor, povolit výpušťák, chvíli si dělat něco jinýho a až po zchladnutí teprve jít na filtr-já ho vždycky propíchnu šroubovákem, stejně ho měním při každým oleji
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1