Nejsi přihlášen
|
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 13:07:00 Offline |
Agresivní benzím působící přes zimu
Ahoj,
kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?
LosBanditos adios !
Re: Agresivní benzím působící přes zimu
LosBanditos psal:Ahoj,
kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?
...to je pjekná
vina...celej palivovej systém je dělanej z materijálů vodolnejch benzínu...leda že by kamoš s Kapučínem použil hadičky ze vzduchování rybičkám f akvárku, pag bych vjeřil, že je benál rozleptal a ty sračky zalepili gde co...ale ani to mi nepříde moc reálný...prostě trabl je jinde neš f tom, že nechal přes zimu benzím v nádrži a f karburaci...na zimu dej plnou jako každej normální smrtelník a neřeš to...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to někdo myslí vážne, tohle???![]()
To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo
Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý
Bandit rulezz!!!
...vono totiš dyš tu plnou nedáš, tag se dříf nebo pozdějc dočkáš toho, že ti ta nádrš začne zevnitř reznout nebo nedej bóže korodovat a pag budeš mít teprf problém s karburátorama a palivovym systémem...
vOjTaB6 psal:
to někdo myslí vážne, tohle???
To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo
Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý
...cože, cože, co to slyšim???
...Fernet z benzínu??? ![]()
...jo a vodnatění benzínu začíná probíhat po štyrech letech uskladnění, sem gdysy něgde čet
...tagže ty tři měsíce v bandě mu neublížej...
západní Vojtěch:
...neřikej mi dědku, já ti taky neřikam cucáku ![]()
vOjTaB6 psal:Co, začnem experimentovat Filous? Bysme mohli bejt lepčí než Koldanovo raketový palivo
...raketový palivo bylo vonehdá Půlmotorovo, Koldan dělá jenom dámský pití a ňáký sračky do pečiva...tresť se tomu myslim řiká ![]()
![]()
vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo
...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk ![]()
![]()
...cucáčku![]()
|
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 14:18:32 Offline |
vOjTaB6 psal:
to někdo myslí vážne, tohle???
![]()
![]()
![]()
![]()
LosBanditos adios !
Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk
...cucáčku
hele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti?
sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitu
.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučat![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk
...cucáčkuhele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti?
sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitu
.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučat
Co sem pleteš Moravu, Pákistánče, ešivá už máš vyleštěnej pákistánckej autobus![]()
![]()
![]()
Bandit rulezz!!!
Koldan psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
...cucáčkuhele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti?
.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučat
...hlavně aby ti to nestvrdlo f kapce, neš to doneseš dom ![]()
LosBanditos psal:Ahoj,
..
doufam že přes zimu mě benzin neprožere nádrž![]()
![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
ty voe najdi si diskuze jak zazimovat mortorku kdekoliv na netu a vsade se pise plna nadrz benzinu. tak asi ty lidi vedej co se muze a co ne. buh vi co tam ten koumak s tim srotem co si rika kawasaki natankoval.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Koldan psal:osiris psal:koldanoj: esli mě nepustíš, budu ti plivat přes plot a nebudu ti už říkat medvídku
hele dyž ťa pustím,pomožeš mi těm vořešprutům natrhnůt prdel
...to si piss, jupíííííííííííí ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
jirka silver (Člen) 09.10.2007 09:40:28 Offline |
Dám plnou a trochu tam cvrnknu velfobinu.2x za zimu natočím a
nechám běžet hlavně z psychických důvodů.![]()
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1