Nejsi přihlášen
Re: omezení dorazů - Kelly, Koldan
Lihy psal:čus, nemáte někde nafocený to vaše omezení dorazů řidítek? Musim něco spáchat a nevim jak by to bylo nejlepší. Potřeboval bych nějakou metodu bez použití svářečky
Dík
...esi můžu, tag ti poradim já...vem lepidlo na kof a na dorazy na brejlích nalep kovový destičky jag silný budeš potřebovat a máš pořešíno...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...no tak ja to mam uz pres rok na penovou voboustranku ![]()
...lihu
ty woe
ty takovej chytrej kluk
dyt ses mazanej este vo neco vic jak fogin (filous) dys ho furt nejak vomrdavas ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..jsme resili opacnej problem na mladyho B4.Ten plochac,ve tvaru ctvrtkruhu,kerej dela doraz,byl totiz uz z tovarny navarenej asi o 2mm vic na levo.Jelikoz mladej delal ridicak na motorku tady,a zkousky jsou na vlastni motorce,bylo nemyslitelny aby projel "osmicku".Zvlast pak levotocivou cast.Tak nastoupila flexa,a ty 2-3mm sly do hajzlu.
Se pamatuju,jak jsem mu nadaval,ze je drevo,ze neumi tu osmu,ale kdyz jsem to zkusil taky,sklaplo mi.Vtip je v tom,ze tak brutalne v normalnim provozu nepotrebujes zatacet nikdy,a nebejt tech zkousek,tak se na to nikdy neprislo...
...che palle !!!
přímo na krku, kousek nad těmi dorazy je držák,nevím asi na kapoty, takže z každý strany sem hodil kovovej plátek, stáhnul to šrubem, protočil je do vrtule a přihnul k těm dorazům na krku a hotovo,práce pro kleště, kladivo a svěrák, nic složitýho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
páč vomezíš dorazy a při pádu máš věčí pravděpodobnost,že se ti mašina vopře o řidítka,pokud tam teda nemáš ty měkké originály,páč ty ti pudou do nádrže dycky.jo a je to vověřené stařešinou.navíc já to mám i skrz vůle na tlumiči řízení
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lihy: Až zapřemejšlíš víc,tak třeba vymyslíš že nejlepší a ještě k tomu stavitelnej doraz je když do těch nálitků na spodních brejlích vyvrtáš pěkně do každýho jednu dírku a vyřízneš do ní závit a zašroubuješ pěkně malej šroubeček,stačí bohatě M4 a pěkně když potřebuješ vypodložit doraz víc tak pod hlavičku dáš podložku a další a další,kolik je třeba...
A fotit ti to nejdu...
Stránky: 1