Nejsi přihlášen
Re: TRIČKA SUZUKI
a sou v tom bikersu fakt skvělý..![]()
několik jich už mám..
teď to poslední s takovým pěkným vyšitým nápisem suzuki se po prvním vyprání srazilo že ho nosí 13letá dcera..![]()
![]()
ty koupený předtim vydžely vyprání tak 3-4krát..![]()
ale jinak dobrý..![]()
Jo,tak to mám stejnou skušenost,jedno vyšitý suzuki a druhý vyšitý Bandit.Po vyprání mě z nich leze pupek,protože sou poloviční
Ale to tady nemůžeme psat,protože sme v Technické poradně a tady sou připomínky nepřípustné![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
Martin B12 (Člen) 16.12.2007 19:43:10 Offline |
KOVAL psal:a sou v tom bikersu fakt skvělý..
několik jich už mám..
teď to poslední s takovým pěkným vyšitým nápisem suzuki se po prvním vyprání srazilo že ho nosí 13letá dcera..
ty koupený předtim vydžely vyprání tak 3-4krát..
ale jinak dobrý..
to víš za 50 triko z číny + počítám 80kč za vyšití loga a za 300 to prodávaj ![]()
taky jedno mám ![]()
street triple picco
|
Bandit-Kralik (Člen) 16.12.2007 21:28:26 Offline |
Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
Bandit-Kralik psal:Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
to máš recht.Slevy maj....ALE letím tam hned první den slev,a pro tu kombošku jak říkáš ty a pouze velikost S nebo XXL.No tak nic,koukám po helmách NITRO,který tam maj taky v akci,a opět velikost S nebo K jako kýbl. No tak nevim no.Vyprodávaj jen to co jim opravdu zbylo.Jinak zjišťuji,že ceny jsou tam oproti jinejm obchodům o dost vyšší.Pokud zrovna nemaj akce.![]()
Bandit-Kralik psal:Ja si na Bikerscrown nemuzu stezovat....sice jsem nekupoval zadne trika,ale mam kombinezu od Nazranu a celkova cena asik 7000,- z puvodnich cca 11000,-...to je docela dost usetrenejch penez....ted tam maji zrovna nejakou slevovou akci.
Známej jezdil nazran a moc spokojenej nebyl, rukavice vydržely sezonu...
Jinak sortiment myslim dobrý, a některý ceny taky, ale musíš hledat no...
Bandit 4EVER!!!
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=187582
tady je nekdo nabizi
Vzdy muze byt hur :-)
|
Bandit-Kralik (Člen) 17.12.2007 21:37:28 Offline |
Ja sem mel tedy vetsi stesti,jak vy...Zajel jsem do Bikerscrownu v Moste....rikam te prijemne pani,ze chci jako spodek od kombi a podavam ji papirek s opsanym cislem z netu....ten ani nechela a rovnou me tahla k regalum....sahnu po prvnich kalhotech a jsou mi jako na miru XL...mno,sepnuto s bundou(tu jsem koupil pri minule akci) a mam komplet kombi za 7000,- misto 11000,-...jinak,jsem s Nazranem nadmiru spokojenej....i pri padu vse sedelo jak ma,material se nikde netrha...proste pogoda.
osiris psal:ROMIN psal:KDE SE DAJI KOUPIT TRČKA S NAPISEM SUZUKI?
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)
vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh ![]()
![]()
![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Bandit-Kralik psal:Ja sem mel tedy vetsi stesti,jak vy...Zajel jsem do Bikerscrownu v Moste....rikam te prijemne pani,ze chci jako spodek od kombi a podavam ji papirek s opsanym cislem z netu....ten ani nechela a rovnou me tahla k regalum....sahnu po prvnich kalhotech a jsou mi jako na miru XL...mno,sepnuto s bundou(tu jsem koupil pri minule akci) a mam komplet kombi za 7000,- misto 11000,-...jinak,jsem s Nazranem nadmiru spokojenej....i pri padu vse sedelo jak ma,material se nikde netrha...proste pogoda.
zrovna tvoje hadry se jim povedly![]()
![]()
![]()
ale hlavně že slouží tak jak maj, byt třeba jen tobě!![]()
Bandit 4EVER!!!
maňas psal:osiris psal:ROMIN psal:KDE SE DAJI KOUPIT TRČKA S NAPISEM SUZUKI?
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)
vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh
...ani rytířský košile ?
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
Banditatom (Člen) 19.12.2007 18:29:31 Offline |
osiris psal:maňas psal:osiris psal:
...asi v železářství, když to flákneš do technický poradny ;)vo tom bych musel něco vědět,dělám v jednom železářství a žřádný nemáme,dám šéfovi návrh
...ani rytířský košile ?
![]()
nemaj
, ale prej prodavaj rezervu na tank![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1