Nejsi přihlášen
Poraďte prosím, jakou barvu na kyvku.
Zdarec všici, prosím o rady a zkušenosti ohledně barvy a očistění zadní kyvky. Chtěl bych ji trochu zkrášlit, pač je trochu podrápaná a ještě se mi zdá, že začíná na různých místečkách reznout....Už sem ji sundal a naivně si myslel, že ji nechám opískovat a pak nechám dát komaxit, ale pískování mi všichni vymluvili a komaxit taky prej nee, pač bych skurv...ložiska-což je logiš, pokavaď bych je nevyndal a to se mi opravdu nechce....
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Re: Poraďte prosím, jakou barvu na kyvku.
Onehdá tu byla rozprava jestli je vůbec komaxit vhodný na motorku. Komaxit je tvrdá nepružná barva. Přitom trubkový rám i kyvka pracuje. Mohlo by se ti stát, že do toho narveš spostu peněz a usílí a časem ti to popraská.
Jak píše Mour. Vem šmirgl a pokračuj klasickým způsobem.
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 17:33:41 Offline |
vodnes to do lakovny, ukaž prstem na barvu řekni tu chci a za x dni si pro to příjdeš. Zaplatíš (můj odhad)1000-2000kč a pujdeš spokojeně domů. Já neví co všichni hrotí s tím komaxitem spousta lidí včetně mě máme kyvky naprášený komaxitem a ok žadný praskliny, žádnej oloupanej prostě drží a to i kámošovi na krosce tak nevím. Jedinej rapidní rozdil jsem pocítíl když jsem to platil 300kč a né cca.1000-2000kč v lakovně
. Hold Je to na každým jak se rozhodne.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 18:08:38 Offline |
osiris psal:...základ na hliník a 2K barvu, nebo tzv. direct barvu bez základu
jakej hliník?
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 18:16:10 Offline |
osiris psal:...nekouk sem že má malýho
aha a co malýho?
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 19:05:37 Offline |
Meloun psal:Banditatom psal:osiris psal:...nekouk sem že má malýho
aha
a co malýho?
Stejně malýho jako máš ty..
pšššt, nechame si to mezi sebou ok? no zpatky k věci teď se mi do ruky dostal nějaký hi-tech sprey dvě bombičky( jedna malá druhá velká) svedený hadičkou do sebe čumím
, ale pišou tady, že to je bezzakladová barva na chemické bázy vhodná pro nástřik ocel, litina, keramika, sklo, nerez, slitiny mědi atd. v tý fabrice co jsem si to pujčil
to poživaj na zastřikávání sváru nerez sváru. Podle vršku to má pěknou nerez barvu. Vyskouším poreferuju. A je to prej morda drahé.
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 19:55:10 Offline |
aaaaasi určitě máš pravdu máš s tím nějakou zkušenost?
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 20:05:28 Offline |
Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
povez nam o tom
ne jak prodavas, ale o vyrobku
tak to že to prodavaš je mi u pr.... mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
Banditatom psal:Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
povez nam o tom
tak to že to prodavaš je mi u pr....
mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
jj, driv sem videl ve dvou tubach jedine dvouslozkovy lepidlo
Banditatom psal:Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
povez nam o tom
mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
...napsal jsem ti: "ujde to" , viděls?
...copak bys rád věděl? dole s tím zatočíš, nahoře to zmáčkneš a stříká to
...takže se drž toho "ujde to" jo je to sprej, to snad víš, stojej za hovno ...je 2K, takže to částečně stírá nevýhody sprejů a na vomáčku si zajdi do putyky s vejvařovnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2008 20:21:21 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:Fulltank psal:
povez nam o tomne jak prodavas, ale o vyrobku
...napsal jsem ti: "ujde to"
, viděls?
...copak bys rád věděl? dole s tím zatočíš, nahoře to zmáčkneš a stříká to![]()
...takže se drž toho "ujde to" joje to sprej, to snad víš, stojej za hovno ...je 2K, takže to částečně stírá nevýhody sprejů a na vomáčku si zajdi do putyky s vejvařovnou
no já sem tim myslel jestli to drží třeba na tu kyvku ? Tou omáčkou jsem myslel kua návod voni to tu píšou v nějákým divným jazyce
takže votočit zatřepat a tradá
a do veřejnejch vejvařoven já nechodím
Co pořád řešíte vee??!!
Normálně to nech nabarvit (Os se porát votočil v hrobě)čímkoliv a je to!
Žádnej komaxit ti nepopraská-a když,tak ta investice oproti laku je desetinová...
Ložiska si cvičně vyndej,ptž už je budeš mít beztak v ..
Nech to opískovat-bude to čistý všude,stejnoměrně a bez práce!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Co pořád řešíte vee??!!
Normálně to nech nabarvit (Os se porát votočil v hrobě)čímkoliv a je to!
Žádnej komaxit ti nepopraská-a když,tak ta investice oproti laku je desetinová...
Ložiska si cvičně vyndej,ptž už je budeš mít beztak v..
Nech to opískovat-bude to čistý všude,stejnoměrně a bez práce!
když já mam z těch ložisek respekt a navíc netušim, kolik stojej nový, přeci jen jsem chudej student a navíc mi ten týpek co jsem t u něj chtěl nechat opískovat řekl, že pískování je sviňárna a mrvěj se tim i ty díry na ložiska a tak...takže to asi udělám jak radí většina...smirek a sprej a bude klid
ložiska ani nevyndávám když něco nesu na písek a na komaxit..
stačí s každý strany víčko z plechu(víčko vod přesnídávky) a skrz celou osu kyvky M6 závitovou tyč a dvě matičky z každý strany za to víčko jednu..
![]() |
Banditatom (Člen) 11.01.2008 14:45:19 Offline |
do závitu šrouby a do díry na ložiska ti stačí lakyrnická páska a nebo udělat špunt klidně i korkovej a ten týpek co ti říkal že pískováním se to kurvý je pěkná
pač si to neumí nachystat!!!
tak zítra vezu zadní kyvku na opískování a komaxit a chci se zeptat, chtěl bych nechat nakomaxitovat i přepákování (jak je řadička, a na druhé straně brzda, prostě u stupaček pro řidiče motorcyclesu), dělal to někdo, mohl by tam být nějaký problém třeba s ošoupáváním nebo tak? a taky možná bych nechal ještě hodit do komaxitu kryty vzducháče u starého modelu to je....a pude asi leskle světle stříbrná...
acer psal:tak zítra vezu zadní kyvku na opískování a komaxit a chci se zeptat, chtěl bych nechat nakomaxitovat i přepákování (jak je řadička, a na druhé straně brzda, prostě u stupaček pro řidiče motorcyclesu), dělal to někdo, mohl by tam být nějaký problém třeba s ošoupáváním nebo tak? a taky možná bych nechal ještě hodit do komaxitu kryty vzducháče u starého modelu to je....a pude asi leskle světle stříbrná...
Jak ti dopadlo pískování a ten komaxit?? na kolik tě to vyšlo?? Já to nakonec vzal celý flexou a nastříkal sprejem a vypadá to celkem good, akorat mam strach,že to kamínky omláťej-ikdyž jsem tomu dal pár vrstev laku navíc
Stránky: 1