Nejsi přihlášen
Re: Upřímnou soustrast....
bobule psal:všem co dneska za jakýhokoliv důvodu nemůžou bejt venku na bajku
Že děkuju, nemám zadní šprcku, SPZ v depozitu, prostě všecko špatně, opět špatná příprava na sezonu, už si připadám, jak cestáři před zimů ![]()
bobule psal:všem co dneska za jakýhokoliv důvodu nemůžou bejt venku na bajku
Dekuji. Si takhle sedim v plechovce na svetlech na cervenou a borec co je na zelenou ji pekne popotahnul az me naskocila husi kuze.Mam dojem ze to byla Bandaska,vic sem si nevsiml pak uz me sli mzitky pred ocima (asi abstak
) Kudla taky bych rajtil ![]()
U nas dneska 16 stupnu ve stinu, jeste jsem to ale nevytahl, bralo me to kdyz sem to slysel jak to perou, asi pudu uz brzo pojistit ![]()
sice sem jezdil ale sedim dopoledne v aute cekam na babicku a najednou neco duni. dkoukam kolem sebe nikde nic, dlouho nic duneni zesiluje a frajer Na
XJR laufy jak krava to byl zvuk
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Já včera vyjel naprosto nevinně
a nečekaně. Dával jsem zpátky blinkry a když jsem je zkoušel, esli neblikaj křížem, tag sem jen tak zkusil, jestli nechytne a
vona chytla, tak jsem se sklouznul jen kolem baráku. ale první kiláky mám za sebou...![]()
Bandit rulezz!!!
zdenek 1 psal:jo jo,já včera taky pár desítek kiláků směr frenštát i žena na svým svéčku(bez spz) ale nedalo ji to a jela
Kamos jel taky bez SPZ Na GSXRku Kdyz ji tlacil ven z garaze jeli nahodou kolem a jak ho zbystrili votocili to a hura za nim. Jelikoz videli odkud ji vytlaci tak se mu nechtelo ujizdet tak zastavil. Nastesti benga byl znamej tak z toho nic nebylo
Ale prdel mel sevrenou fest
Jen rikali ze to valili jako blazni aby ho dojeli a von na ne ze jel v klidku ![]()
Tak jsem dneska vyjel. Orgááááááááááč jak kráááááááva ![]()
Akorát ti drujdi na dopravákoch nemohli najít moju SPZ, prej že ve skladu není, tak kdesi furt telefonovali, ta už chtěla dělat novou SPZ a TP a nakonec naběhl borec v montérkách, že ju našel ve staré skříni na dvoře za barákem, že jak měnili nábytek, tak ju tam zapomněli ![]()
Upřímné díky Bobule za tvé spolucítění za všchny momentálně nemocné jako jsem stále já
...seš první co sis vzpoměl a mě to moc potěšilo...![]()
protože jak jsem četl to včerejší vlákno kdo toho kolik najel tak mi bylo z lužka na
Ale není všem dnům konec a až se vyléčím tak si to vynahradím![]()
![]()
![]()
![]()
Dodo psal:Upřímné díky Bobule za tvé spolucítění za všchny momentálně nemocné jako jsem stále já
...seš první co sis vzpoměl a mě to moc potěšilo...
protože jak jsem četl to včerejší vlákno kdo toho kolik najel tak mi bylo z lužka na
Ale není všem dnům konec a až se vyléčím tak si to vynahradím
nevím sice co ti je chlope,ale brzo se uzdrav!!!
když to jede,je to OK
Stránky: 1