Nejsi přihlášen
Někdo Pardubice????
Čus chystám se zejtra do Pardubic na hokej, ale prej bejvá problém sehnat lístky.Není někdo z Pardubic kdo by mi je koupil???![]()
![]()
Nechci jet 200km aby mi řekli nejsou![]()
tel.736689096 Díkyyyyy
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Někdo Pardubice????
Tom-DK psal:zapoměl jsem připsat lístky můžeš objednat přez net
...a jeste nezapomen, ze musi mit zalozenej svuj ucet, vlozenej tam kredit a na zaklade kreditu teprv objednat, coz asi hoch zesplzne delat nebude ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Newada psal:Na Pardubice se vyprdni, co mohli to vo víku projeli, takže totálně zkurvená nálada.
...na to ser, ale v patek bylo fajn
, nebo ne?
Když už neuměj hokej, tak to holt musejí nahradit servísem. ![]()
jak dlouho ještě?
Antikrist:Škoda,že jsem to přečetl až teď,ale včera jsem byl celý den v Č.Budějovicích a přijel jsem domů docela unavenej,takže jsem ani nezapínal comp.Jinak bych Ti je určitě koupil.Jinak Pardubice dnes opět vyhráli![]()
Osiris:Nikdo nemůže pořád vyhrávat,přišli dva prohraný zápasy a dnes jsme zase vyhráli,v pátek vyhrajeme na Spartě a v neděli porazíme doma Třinec![]()
Tomy psal:Osiris:Nikdo nemůže pořád vyhrávat,přišli dva prohraný zápasy a dnes jsme zase vyhráli,v pátek vyhrajeme na Spartě a v neděli porazíme doma Třinec
...no jasny, ze z tech porazek nebudem delat vedu ![]()
...kdyz my jsme byli v patek s newadou na vip ve sky boxu, tak jsme ten hokej pres samej chlast a zradlo skoro nestacili sledovat, ale zuuuuuuuuuzo
ani ta porazka to nemohla zkazit ![]()
Sme jak nenažranci čuměli s Osim do žrádla aby nám to něgdo nevzal a voba první góly v ![]()
a replay za sklem není
ale sem se přežral
a už vůbec mě neva,že to skončilo jak skončilo páč ta svíčková ala steak a hranolky to kompenzovali![]()
Jebat motorky :-)
Že já vůl tam jezdil.![]()
![]()
Hokej stál na obou stranách za straou
, takhle se hraje u nás na rybníku a ne liga.Stadion je good ale co to žrádlo tam?![]()
Těšil jsem se na pořádně připečenou klobásu a pivo a tam?!Ohřátej libovej párek ve vodě za 35,-![]()
![]()
!!!To je jak za komušů na vesnický zábavě!!Za takovej catering se tam můžou stydět, nechápu na co tam ty lidí chodí!!!![]()
Já dělám v Plzni na hokeji poctivou nakládanou krkovici na grilu, to je žrádlo
!
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
...kdybys chodil s nama, tak mas stejky woe ;)
...klobasy se prodavaj uz jen na vesnickejch macich, tam kde je hafo lidi jedou uz davno v parkach - nenarocny, rychly (a tam je maj i docela dobry, nosim si zbytky, fleky i domu na bunde)
...ne, vazne, na jinejch mistech tam prodavaj i jiny veci
Osiris:Jo ve Sky boxu byli panáčkové jo?
.Tak to potom jo,ale asi zase nezažíváš takovou tu bezprostřední atmosféru jako když si v hledišti vid?Ale zase to žrádlo jak píšeš za to určitě stálo
Antikrist:Včera jsem si dal taky párek a k tomu jedno
a bylo to dobrý...Hokej takovej průměrnej až bojovej,jindy jsou tu lepší mače,to teda jo...
Tomy psal:Osiris:Jo ve Sky boxu byli panáčkové jo?
.Tak to potom jo,ale asi zase nezažíváš takovou tu bezprostřední atmosféru jako když si v hledišti vid?Ale zase to žrádlo jak píšeš za to určitě stálo
...neboj, ze sky boxu je primej vchod do calounenejch sedacek (pilotek), ktery patrej k tomu kterymu boxu a jsou hned pod oknama boxu v hledisti, takze si cestujes jak je ti libo mezi zradlem, chlastem, otomanem, televizej, hajzlem, sprchou .... no proste takova mala garsonka
...atmosferu teda nasavat lze uplne naprimo ![]()
Stránky: 1