Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » seřizeni ventilu

pidlo (Člen)
28.02.2010 06:50:47

seřizeni ventilu

Zdravim všechny.Mam problemhelpSeřidil jsem ventily a cvakaji dost nahlas.Postup jsem dodržel vuli taky!Chci se zeptat.Když nastavim vačku na seřizeni 1.valce tak 4.ma vuli jako krava to tak ma byt?A když nastvím 4. valec tak je to na jedničce.Jsem zmaten.Po nastartovani jdou slišet ventily dost nahlas prosím praďtesmile2helpšestkrat jsem sundal viko,klidně ho sundam i po sedme mam to dost dobře nacvičenesmile1

Progear 650 (Člen)
28.02.2010 09:33:50

Re: seřizeni ventilu

poradim ti....  příště to nech na odborníkovi.... když to nezvládne sám....

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
28.02.2010 11:07:40

...dyš nastavíš první válec tak, aby byli ventily zavřený, tzn. moch si je seřizovat, tag na štvrtym válci nigdy nemůžeš mít vůli, to je pičovina...jinak jag psal Progýridontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
28.02.2010 11:16:48

...předpokládam, že todle sis přečet:
http://www.suzukibandit.cz/view.php?cis … 2005070003
...furt mi nejde do hlavy, jags moc docílit toho, že na prvnim válci seřizuješ a na štvrtym máš "vůli jako kráva"idontknow ...to prostě nejde, to bys musel překroutit vačku ve svjerákubigsmile ...a nebo ti nerozumimidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
luboss (Člen)
28.02.2010 11:29:05

Filousu, ale stačilo prostě říst: heeen hen heeeen heeeeeen bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
bobule (Člen)
28.02.2010 11:33:56

bandit cvaká nahlas pořád, tak na to sersmokinbigsmile

to jebu
Bedřich (Člen)
28.02.2010 11:36:30

Jestli jsi to už dělal 6x tak to děláš  furt špatně  a ty šrouby + závity budou vypadat...

Mrkni na ten návod a dělej to větu po větě, krok po kroku. pak to hlavně zkontroluje než hlavěně utáhneš ty šrouby...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ton@l (Člen)
28.02.2010 11:45:00

ja to delam tak ze si motorku rozhodim, pak houknu na kamose mechanika ten to seridi a ja to zase slozimbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
osiris (Člen)
28.02.2010 12:02:28

Filous psal:

...dyš nastavíš první válec tak, aby byli ventily zavřený, tzn. moch si je seřizovat, tag na štvrtym válci nigdy nemůžeš mít vůli, to je pičovina...jinak jag psal Progýridontknow

...já myslím že se jen nechápete, podle mě on chce říct že má první nastavenej pro seřízení, tím myslí ve střihu atd. dál už je to asi jasný

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
28.02.2010 12:04:22

Filous psal:

...furt mi nejde do hlavy, jags moc docílit toho, že na prvnim válci seřizuješ a na štvrtym máš "vůli jako kráva"idontknow ...to prostě nejde, to bys musel překroutit vačku ve svjerákubigsmile ...a nebo ti nerozumimidontknow

záleží na tom, kterej považuje jako první žejo idontknow esli jde z prostředka tak potom jo... ten místní návod je celkem srozumitelnej good
Pidlo čoveče teď bych už k tomu radši někoho zavolal help a sklopil hlavu redface na hrdost už tam moc vůle nebude redface

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
28.02.2010 12:07:59

XJelen psal:
Filous psal:

záleží na tom, kterej považuje jako první žejo idontknow esli jde z prostředka tak potom jo... ten místní návod je celkem srozumitelnej good
Pidlo čoveče teď bych už k tomu radši někoho zavolal help a sklopil hlavu redface na hrdost už tam moc vůle nebude redface

...on to ale klidně nemusí dělat podle toho místního (na dvě otočky), ale na čtyři, je jedno jestli si poplete první se čtvrtým, dělá je proti sobě

XJelen (Člen)
28.02.2010 12:11:02

osiris psal:
XJelen psal:
Filous psal:

...on to ale klidně nemusí dělat podle toho místního (na dvě otočky), ale na čtyři, je jedno jestli si poplete první se čtvrtým, dělá je proti sobě

jde vo to jestli si plete první se čtvrtým když má vůle na vobouch... tak jsem to myslel

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
28.02.2010 12:24:00

...pokud jsou to tedy cimrmanovi boty bigsmile ...Jak jsem psal vejš, třeba se jen špatně vyjádřil a tím nastavením myslí střih

pidlo (Člen)
28.02.2010 15:16:26

děkuji všem zučasněným a osiris měl pravdu měl jsem vačky proti soběidontknowholka přede goodHlavně musim poděkovat překladatelce co přeložíla mi to přeložilabadJe zajimave že to vubec jelo?surprisedJenom ten rachot jako bych tam zapoměl kybl šroubu.Tak ještě jednou dikes a zas někdy něco si určitě naju

Progear 650 (Člen)
28.02.2010 17:20:34

Tak já teda nechápu cos dělal blbě, ale tag aspon že to dobře dopadlo.....smile1
Jináč osobně to dělám jinak než je to v tom postupu tady a funguje to též....good

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Marián (Člen)
28.02.2010 17:28:44

Progear 650 psal:

Tak já teda nechápu cos dělal blbě, ale tag aspon že to dobře dopadlo.....smile1
Jináč osobně to dělám jinak než je to v tom postupu tady a funguje to též....good

ja to radsi nedelam,mohlo by to dopadnout hur nez u pidla...idontknow

...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen)
28.02.2010 18:00:48

Marián psal:
Progear 650 psal:

ja to radsi nedelam,mohlo by to dopadnout hur nez u pidla...idontknow

bo zas rozumíš jinejm věcem....bigsmilebigsmilebigsmilesmokincool

"44 HONDA CBR 600RR 44"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS