Nejsi přihlášen
Neznate nejaky dobry filmy s masinama nebo autama ?
Chtel sem se na neco podivat, neco ve stylu Isle of Man TT, nebo tedka tady byl dobrej odkaz na Crusty Demons, nevite o necem co stoji za to !? Diky
|
inkvizitorr (Administrator) 10.01.2007 21:10:50 Offline |
Re: Neznate nejaky dobry filmy s masinama nebo autama ?
pěkný mašiny byly taky v tom večerníčku vo čarodějovi zababovi...
nebo kyl ze země ozz...![]()
doba je temná...
2 Jerry: Myslis toho Fiata
, pani Inzenyrka to je neco, auto ma z tuzexu, hromadu penez, moulo
, Jo Jawka, to je stroj divokej
, Jo a na ty ghost ridery mrknu jestli nekde nahodou neni torrent tak to hnedka zacnu stahovat.
2 mr.BSE a kolik je to DVDcek kdybys me to smahnul na DVD a poslal za nejakou ouplatu, byl bych vdecnej ![]()
co tenle, vogo
http://us.imdb.com/title/tt0244723/combined
řikám si hurikán
Billy psal:2 mr.BSE a kolik je to DVDcek kdybys me to smahnul na DVD a poslal za nejakou ouplatu, byl bych vdecnej
Covece ja myslim,ze se to vleze na jedno, sou to DivX -y
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2 mr.BSE a jemozny to treba rozdrobit v totalcamanderu po 100 MB to nasupat na FTP a a mozna by tu bylo vice lidi kteri by to stahovaly, ma nekdo zajem to dat na ftp po jednym dile ?? a pokud ma mr.BSE moznost to tam natlacit ![]()
samozrejme moznost natlacit mam ![]()
s chuti uz je to horsi,ale co bych pro vas neudelal,ze ![]()
![]()
ale ted mam trocha prace se stehovanim v baraku,takze bysme se mohli domluvit ze do konce vikendu to bude na FTP,ok?![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jasna zprava, az to bude tak to tam bude, pak jenom bekni na forum ze to tam je. Dik chlape. a B![]()
Libor nx psal:Nemáte někdo na dvd Studený jako kámen ??Je to o motorkářským gengu.
jo,tam hrál Brian Bosworth, měl tam skvělý malý brejle na vobrovským xichtu![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Já mám vlastě taky dost dobrý motorkářský film na DýVýDý ...jezdí tam samí černoši sprinty a nakonec šéf gangu (který je vlastě tajný otec, toho kluka co s ním jede a jeho otčíma zabila motorka) jede sprint s Hajabůzou na šotolině .... no co vám budu vykládat ...perfektní ...nutno vidět ![]()
Mour psal:Já mám vlastě taky dost dobrý motorkářský film na DýVýDý ...jezdí tam samí černoši sprinty a nakonec šéf gangu (který je vlastě tajný otec, toho kluka co s ním jede a jeho otčíma zabila motorka) jede sprint s Hajabůzou na šotolině .... no co vám budu vykládat ...perfektní ...nutno vidět
![]()
to je desna sracka ![]()
ale neni to tak strasny jako ohniva kola![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
XJelen psal:mr.BSE psal:ale neni to tak strasny jako ohniva kola
...ty woe to jsem viděl a málem mě odvezli
to je snad extrém
nahodou takovy drazdeni R1 nebo RSV po lese muze bejt docela rit ![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Billy psal:Jasna zprava, az to bude tak to tam bude, pak jenom bekni na forum ze to tam je. Dik chlape. a B
No tak teda bejkam
covece nasel sem prvni, druhej a treti dil a kdyz to rozdelim na 100MB soubory,tak je jich vic jak 20 ![]()
![]()
nevim jak ste na tom kdo s netem,ja to tam klidne soupnu postupne po jednom 100MB souboru![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2mr.BSE ja kto vypda chlape s riderama ?,
, mam malej dotaz kamosovi odesla na stolnim kompu grafarna. jenom jsem se tak bavily jak oddelat grafarnu aniz by to nekdo poznal. Ja jsme mu radil at vytahne z el. zapalovace tu malou cvakaci bestiu a a praskne po pinech na karte, ze to by melo stacit a nemelo by nic odletet z karty. samo ze ta krata ktera mu nejede odesla smaa do vecnych lovist ma jeste na ni 6 mesicu zaruku. Ale ty jako servisni technik budes vedet jak to oddelat aby to na reklamacce nepoznali.![]()
A kdyz tumu das par slupek do pinu, a nejses si jistej jestli je karta KO, nevim jestli je dobrej napad ji strkat na zkousku do slotu, pac jestli je nabita nabojem aby neodeslo pri kontaktu s tim i neco jinyho! Jak to teda delas ?? Vyzkousis to v jinym kompu v praci ? nebo to nechat lezet ladem chvilku cca pul hodiny a pak ji odzkouset. jo statika je svina a toto je neco podobnyho
zatim sem to delal s CPU a zakladovkou,takze nebylo potreba neco nejak strkat ![]()
ja bych projel po karte a po pinech tim piezo menicem,pak bych pro jistotu vetsi kondiky vyzkratoval pinzetou (sroubovackem nebo tak nejak) a vrazil do desky normalne. Ovsem vyzkouseny to nemam
v praci spis zkousime co ktera cast komplu vydrzi, pripojovat ruzny casti PC za chodu a tak![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
piezo menic je co ? to je to mackatko v elektrickym zapalovacu ?
mr.BSE psal:No tak teda bejkam
covece nasel sem prvni, druhej a treti dil a kdyz to rozdelim na 100MB soubory,tak je jich vic jak 20
nevim jak ste na tom kdo s netem,ja to tam klidne soupnu postupne po jednom 100MB souboru
co takhle kdyby jsi to soupnul nekde na Edisk nebo tak nezaplnis tim FTP a sem das jenom odkazy hlavne ne na Rapidshare nekde kde nejsou ty casovy limity Edisk by byl ideální![]()
ja bych se na to veprdnul, stejne by to dopadlo jako s rebelovejma parplama,ktery sem mu nakonec palil ![]()
takze Billy me posle adresu,ja to smahnu a poslu. Pak uz budem dva na delani pripadnejch kopii![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tak jak chcete, ja to mam hnedka stahnuty z ftp, takze me rychlost neboli, jak dlouho ti to trva dat na ftp 100 MB ? ale jinak kdyztak postou kdyz nic jinyho ![]()
co tohle?
http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/[img][/img]
2tommz jo ale to je novej film cos hodil odkaz, hraje tam Cage, ale my se bavime o necem jako treba judgemanday
2mr.BSE poslal jsem ti maila, tady ze stranek doufam ze te to prislo
tommz psal:
No, to bude taky "kvalitní" biják. Počítám že shodí Hot Wheels z trůnu![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:tommz psal:No, to bude taky "kvalitní" biják. Počítám že shodí Hot Wheels z trůnu
ze by to byla az takova hustárna![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Takze ti mam byt prozatim zavazan, a pokud pojedu na sraz tak mas u me nejedno pivo, doufam ze muzu jet s vama do Jedovnic
![]()
Billy psal:Takze ti mam byt prozatim zavazan, a pokud pojedu na sraz tak mas u me nejedno pivo, doufam ze muzu jet s vama do Jedovnic
![]()
ok ![]()
mimochodem ja sem na zadnym srazu s banditakama este nikda nebyl
znam asi je 4 osobne![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
no ja sem taky jeste nebyl nikde na srazu, jednou sem byl akorat s motorkarema v jedovnicich a bylo tam jen par lidi se kterejma byla rozuman rec, jinak par vypatlanejch namyslenejch hlav, takze priste s nema ne a radsi urco pojedu s vama B![]()
Billy psal:no ja sem taky jeste nebyl nikde na srazu, jednou sem byl akorat s motorkarema v jedovnicich a bylo tam jen par lidi se kterejma byla rozuman rec, jinak par vypatlanejch namyslenejch hlav, takze priste s nema ne a radsi urco pojedu s vama B
...ale Bandiťáci sou na tom podobně
, ale namyšlený není nikdo
.... těch pár lidí, se kterejma je rozumná řeč, se nevyskytujou ![]()
![]()
![]()
Mour psal:...tak už ten film začíná na Nově ...Motorkáři (Biker Boys)
Tak jsem na to koukal
a asi bych udělal líp kdybych šel spat![]()
Fik-B6S psal:Mour psal:...tak už ten film začíná na Nově ...Motorkáři (Biker Boys)
Tak jsem na to koukal
a asi bych udělal líp kdybych šel spat
Jo, taky jsem na to koukal. To byl pěknej hnus![]()
![]()
Nechápu, jak někdo může financovat a pak někdo natočit takovej céčkovej film![]()
![]()
![]()
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Byla to slusna
vina. Akorat me to kua nasralo, ze tam maji tak hezky pocasi a muzou si jezdit do haleluja a ja se na svoji lasku muzu divat akorat z fotek, pze ji mam 300 kilaku od sebe![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tak jsem dneska z DC dotahal film "V zajetí rychlosti" a je to dobrý. Info tu:
http://www.csfd.cz/film/205774-v-zajeti … ndian-the/
Oddychový film jaksi člověk splní celoživotní sen ![]()
![]()
Kam nevidím, tam nepospíchám
Geograf psal:Tak jsem dneska z DC dotahal film "V zajetí rychlosti" a je to dobrý. Info tu:
http://www.csfd.cz/film/205774-v-zajeti … ndian-the/
Oddychový film jaksi člověk splní celoživotní sen
Blesk je tvuj pomalejsi bracha,co?![]()
![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1