Nejsi přihlášen
gelovka
Nazdar chlapi, potreboval bych radu. Koupil jsem na www.miramoto.cz gelovou baterku a dosel mi balik a v nem zvlašt jako černý obal baterky a ještě k tomu kyselina ale ta je zvláště v ampulích, tak se bojím, že to není gelovka, ale obyč. Je tam u toho i návod jak to dát dohromady, ale nechci to raděj rozdělávat, nebot nevím, jestli to je gelovka, abych to popřípadě moh vrátit. Nemáte s tím někdo zkušenost, jestli to tak má být, a jestli ano, tak jestli se to poprve a nakolik nabíjí. Díkas
Jinak je to tahle
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 9-bs/1709/
|
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2008 20:25:44 Offline |
Re: gelovka
tak za prvé v motorce jsi ani gelovku neměl,ale bezúdržbovou baterii pro kterou se tu vžilo chybné označení gelová.
za druhé to co ti přišlo je naprosto v pořádku....nalej ampulky do baterie a dál se řiď návodem a bude to v pohodě ![]()
je tady někde téma v kterém někdo rozřezal asi 3 typy baterii a v nich je přesně vidět jak nás prodejci tahají za fusekli
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tady to popsal doktor KOVAL:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4088
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 11:38:03 Offline |
zrovna vy dva potřebujete ten gel na vlasy ze všech nejvíc![]()
![]()
![]()
no-stísněný temný prostory, zvolna pohupující se řetězy za téměř neznatelného chřestění...v dáli hukot vesmírných motorů a vzduchotechniky...odkapávající kondenzační voda-do toho kapky slizu(pardón, lubrikantu) a Tvoje pomalu se sklánějící lesklá lebka...brrr! ![]()
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 16:30:15 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:zrovna vy dva potřebujete ten gel na vlasy ze všech nejvíc
...no no no, prozatim se jevíš jako sympaťák, tag dej bacha, ať si to neskazíš
![]()
tak to já se uklidním...na srazu se ti totiž nevyhnu![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 17:12:12 Offline |
tak radu co s tím dělat dostal a i proč nemá teda tu gelovku tak už řešíme jen ten gel![]()
![]()
![]()
Stránky: 1